Nevydržím to

12. 2. 2023 · 1 905 zhlédnutí Mickajedina

"Počkám ťa vonku a naskočíš mi rovno do auta."
"Nie, chcem aby si po mňa prišiel."
"Načo strácať čas?"
"Chcem aby si prišiel po mňa do clubu...ty tancovať nemusíš. Prídeš k baru...ľavá strana.. na konci baru sú tanečné tyče..a vyzdvihneš ma tam."
"Dobre teda."
Videla som ho keď nedočkavo stál pri bare..obzeral sa kde asi som...prišla som bližšie k nemu..kde sa tancuje..okolo tyči..kožené jemné leginy..vysoké lodičky.. a cierne tričko pod ktorym presvitali moje bradavky...prešla som pomaličky okolo tyči.. s pohľadom na neho..otočila som sa k nemu chrbtom aby si obzrel môj zadok..prešla si rukami po bokoch.. po zadku.. išla nižšie až som sa prehla...správa: "OKAMŽITE poďme!"
Páčilo sa mi to.. dráždiť ho.. pocit že ma pozoruje...premeriava si ma a že si ma dá....istota akcie je taka vzrušujúca...nohu som si dala okolo tyče..jemne išla okolo nej..prechádzala obidvoma rukami po tyči dolu...akokeby ju idem olíznuť...zviezla sa až dole. Aby som cítila tyč medzi nohami..dvihla sa jemne zo zeme...pohladila sa po zadku....prešla si po prsiach.. to, že som bola nadržaná..bolo silne očividné..zopla si do dlani vlasy a krútila bokmi... prešla dlaňami po prsiach...mokra som bola celá.. myšlienka ako sme na seba nadržaní...a on ma pozoruje pár metrov odomňa..pozriem sa na telefón..5 sprav...
"Ty potvora!"
"Toto mi robíš teraz?!"
"Vieš že som z teba hotový!"
"Ach, ten tvoj zadok..strhnem tie gate z teba!"
"Poďme hneď!"
Pousmiala som sa.. išla k nemu do baru.. podišla úplne blízko.. oblízol mi ucho... už ťa chcem cítiť...prosím poďme už....vyšli sme von.. ťahala som do blízkeho parku..
"Kam ideme?"
Strčila som mu môj jazyk do pusy.. nadržane .. tvrdo.. bez servítky.. oprela ho o strom.. a rozopla mu nohavice.. tvrdý ako skala..vzdychal..keď som mu ho zobrala do pusy.. začala som ho fajčiť.. drsne a nadržane.. bez otázok, či môže byť a či sa mu to páči... "ohhhh bože prestaň, lebo sa hneď urobím.. " schytil ma.. potiahol k sebe.. pobozkal.. a oprel o strom on mňa...stiahol mi nohavice aj s gaťkami... bezohľadne...surovo.. prehla som sa a viac oprela o strom...okamžite zasunul do mňa..šukal ma tvrdo.. obaja sme nevedeli vydržať.. obaja sme chceli dosiahnuť cieľ.. "ohhhh áno.. nevydržím to už.."
"Ani ja!" Pridával a ja som sa úplne oddavala môjmu blížiacemu orgazmu...zabudli sme úplne že sme vonku na verejnom priestranstve a bolo nám to jedno... urobil sa hneď po mne... "tak a teraz môžme pokračovať bejby"...