Byl jsem zajíc pro hlavní účetní

14. 2. 2023 · 3 858 zhlédnutí ten_korporatni

Isto ste videli American Pie. Pamätáte sebavedomú Stiflerovú mámu a ako po nej, o 15 rokov mladší, Finch túžil?

Vtedy sa zrodil fenomén MILF (česky MCBP - máma, co bych píchal). Dominantná žena a mladý zajac.

Ťažko povedať čo mladých mužov na o dekádu starších ženách tak láka, môžem písať iba za seba, niečo podobné som zažil.

Bolo mi 24, čerstvo po univerzite, nastupoval som do môjho prvého korporátu. Bolo toho na mňa veľa nového. Ktosi mi poradil, drž sa učetní, tie vedia všetko. A mal pravdu.

Anna mohlo byť tak 45, dve dospelé deti, manžel a kariéra. Bola studnicou múdrosti, vedela všetko o firme, vedela mnoho o živote.

Veľmi rád som s ňou trávil čas, po čase som po nej začal túžiť. Chcel som jej byť k dispozícii, poslúžiť. Vzrušovala ma myšlienka, že musela mať hodne skúsenosti. Bola pekná, prekvapilo by ma ak by ich nemala.

Nevedel som, ako to majú doma. Nebavili sme sa o tom, ale cítil som, že príťažlivosť je vzájomná. Dlhšie pohľady, letmé dotiky, úsmev. To človek pozná. Nikdy k ničomu nedošlo, až…

Firma si prenajímala byt, kde cez týždeň prespávalo vedenie zo zahraničia, šetrilo sa tak na hoteloch. Keď tam nik nespal, zvykli sme tam oslavovať narodeniny kolegov.

Anna chodila na tieto akcie výnimočne, no na jedných takých narodeninách sme sa tam stretli. Spočiatku sme sa k sebe moc nemali, zbližovanie pokračovalo postupne, ako sme sa v priebehu noci čoraz častejšie stretávali na ratanovej sedačke na terase, pri cigarete. Až sme tam ostali úplne sami.

Anna mala ryšavé vlasy po plecia, dioptrické okuliare s hrubým tmavým rámom, aké podľa mňa dostávajú všetci účtovníci a účtovníčky, aby pôsobili prísne.

Mala oblečené tmavé coctailové šaty na ramienka, bez výstrihu, tam schovávala veľké prsia, na ktoré som nemohol prestať myslieť.

Nebola chudej postavy a nebola ani pri sebe. Bola tak akurát. Väčší zadok a stehná vedela ukryť pod správnym oblečením tak, aby pôsobili sexi.

Postava udržiavanej dospelej ženy, matky, so zvodným pohľadom cez okuliare s hrubým rámom, hustými vlasmi, veľkými prsiami a hlavne so skúsenosťami, to bol komplot niečo čo, som nemal a túžil po tom.

Vonku bolo chladno a ako to už býva bola tam prehodená deka, ktorou sme sa prikryli, aby sme tam mohli sedieť, fajčiť a rozprávať sa.

Sedeli sme a ja som si zrazu uvedomil že sa nám pod dekou dotýkajú nohy a že ma vzrušuje jej blízkosť, jej vôňa, jej pohľad.

Nenápadne som ju začal hladiť po stehne a pokračoval vyššie. Dívala sa mi do očí, cítil som ako dýcha hlbšie a hlbšie až začala oči jemne privierať. Pokračoval som.

Narazil som na jej gaťky, cítil som že sú vlhké, Anna zabúdala fajčiť, privierala oči, vzápäti ale ktosi prišiel a všimol podozrivú aktivitu pod dekou. Anna mi odstrčila ruku.

Nechcel som nás dostať do problému. Vstal som a šiel do jednej z izieb, že si ľahnem a trochu pretriezvejem. Beztak už bolo dosť hodín.

Len v trenkách som si ľahol a zakryl sa. Spoza dverí bolo počuť vravu, no nezabránilo mi to zadriemať.

Bola už noc, keď som sa zobudil a cítil ako si niekto ku mne ľahol a privinul sa ku mne. Bola to ona. Bola iba v tričku na ramienka a gaťkách, cítil som, ako mi rukou hladila hruď.

Obratom som stvrdol a pod chvíľou som ucítil jej teplú ruku ako mi ho drží, začala sa hrať. V polospánku som sa nechal obrátiť na chrbát. Netrvalo dlho a ucítil som ako si ho z boku berie do úst. Bolo to úžasné. Vedela presne kde má chytiť.

Sala mi žaluď a rukou sa pohrávala s guľami, zišla jazykom trochu nižšie a začala mi ich ochutnávať, pričom rukou začala masírovať penis po celej jeho dĺžke. Vedela to skvelo. Prestala.

Vyzliekla si tričko, nohavičky, naslinenou rukou si pohladila kundičku a pomaly sa napichla na môj stoporený penis. To už som bol úplne prebratý a vo svetle pouličnej lampy som sa nevedel vynadívať na jej obrovské prsia s veľkými dvorcami, ktoré sa kolísali v rytme toho ako sa na mňa zasúvala. Ona viedla.

Jednou rukou sa sama dráždila, videl som ako si nasliňuje prsty a tie sa strácajú v chĺpkami zarastenej kundičke zrelej ženy. Tiež mi dala ochutnať.

Užívala si to. Zrýchľovala pohyb tela i ruky. Prestala a ľahla si na chrbát, čo som vzal ako jasný signál a jej “dokonči ma”, nebolo treba. Prirážal som o ona pokračovala v hladení chlpatej kundičky. Bol to krásny pohľad.

“Môžeš dnu” a ja som poslúchol. Prišiel spoločný orgazmus a ja som si vychutnával to objatie. Bozkávali sme sa.

Stalo sa to iba raz a odvtedy sme zachovávali určitý odstup, až kým sme obaja, pre iné dôvody, nezmenili prácu.

Bol to krásny sex a dodnes naň občas rukou myslím.

____________________________________


Priatelia, čo vás láka na starších kolegyniach?

Milé kolegyňe, čo vás láka na mladších a neskúsených stážistoch, zelenáčoch, mladých a nových kolegoch?

Sem s tým ;)