Prvé stretnutie.

19. 2. 2023 · 1 006 zhlédnutí Nickjaty

Pozriem na telefón, správa z amatérov. Sadnem si a otvorím apku. Ahoj, budúci týždeň ideme v piatok na západ, môžme sa vidieť. Čo na to hovoríš?
Moje oči sa zaleskli a srdce zabúchalo, tak predsa sa stretneme. Hneď odpisujem: koľko budete mať času?
Odpovedať za chvíľu: pol dňa. Mohli by sme sa stretnúť v Piešťanoch? Máte to po ceste a je tam fajn. Mohol by som objednať wellness.
Cink a odpoveď, súhlasíme, ale najprv dáme kávu na zoznámenie.
Súhlasím a už objednávam wellness. Všetko dohodnuté, už sa len dočkať. Týždeň sa ťahal a dní plynuli pomaly. Konečne piatok ráno, sprcha, rýchle raňajky, obliecť a sadám do auta. Čakám na vás pri výjazde z diaľnice. Zastavíte za mnou. Rýchle zoznámenie, pusa na tvár. Pôjdete za mnou, zastavíme v Auparku. Päť minút a parkujeme. Prechádzka do kaviarne, rozhovor akoby sme sa poznali roky. Veľká kaviareň skrýva veľa možností. Sadneme si a objednám kávu. Veselé pohľady, ktoré veľa hovoria. Moja a Jozefova ruka sa stretli pod stolom. Na tvojom stehne. Smiech a rýchlo sa vytratime. Na recepcii wellnessu zaplatím a slečna nás odvádza a ukazuje wellness. Zamkýnam a vyzliekame sa. Vyzlečieš so podprsenku a skoro som spadol ako som vyzliekal nohavice. Veľká sprcha hovorí, podte spolu dnu. Necháme padať vodu na pokožku. Rýchlo sa opláchneme, ale naše ruky sa stretnú na tebe. Akoby sme zrazu boli v saune.
Jeden za druhým vstupujeme do vírivky, Jozef ty a ja. Relax príjemných bubliniek a nenápadných dotykov. Ľavá ruka na tvojom pravom stehne, Jozef zjavne tiež nezaváha. Naše ruky sa stretnú na tom krásnom mieste. Ty sa necháš ponúkať a vyskúšaš našu tvrdosť. Podvodné dráždenie pokračuje a každému mužovi patrí jedna bradavka. Vzdychneš a napriek vode cítim tvoju vlhkosť.
Poďme na lehátko. Veľké pevné lehátko poskytuje veľa možností. Ľahneš si na chrbát a ja vidím tvoju buchtičku pootvorenu a vlhkú. Kľaknem si a môj jazyk sa zaborí medzi pysky, Jozef ťa bozkáva a vidím ako ho rukou spracovávaš. Za chvíľu je už v tvojej puse. Ja sa však venujem tebe, jazyk strieda obe dierky a krúži po kliťáčiku. Cítim na jazyku tvoj orgazmus. Pokračujem však ďalej a pridám prsty v dierkach. Vzdycháš do Jozefovho tvrdého vtáka. Ďalší orgazmus. Navrhujem výmenu, Jozef vie ako na teba a ja vyskúšam tvoje jazykové schopnosti. Cítim tvoje vzdychy na žaludi. Ďalší orgazmus. Posadím ťa a ľahnem si pod teba. Nasadneš na môjho vtáka a vzdychneš, chvíľu počkáš a Jozef vojde do tvojej riťky. Nasadáš na dvoch vtákov a my ti vychádzame v ústrety. Tvoje nádherné veľké prsia sú nad mojimi očami. Dočiahnem ich ústami a sajem.
Jozef ťa nadvihne a otočí, ležíš na mne chrbtom a nasadneš riťkou na môjho vtáka, Jozef je nad tebou a už pretahuje mušličku. Dva tvrdé vtáky v tebe a ďalší orgazmus. Dáš sa na štyri, jozef si ľahne pred teba a už ho máš v puse. Ja ťa chytím za nádherný zadoček a zasuniem ho do a análiku. Obaja sme už blízko. Jozef ti cuka v puse a ja prirážam stále rýchlejšie. Držím ťa pevne za boky. V poslednej chvíli ho vytiahnem a striekam ti na chrbát.
Pomôžeme ti vstať a všetci traja do sprchy. Studená voda nás preberie. Rýchlo do saunye. Sedíš nahá na lavičke, ale stále nás mokrá buchtička láka. Mám pocit, že by som ju dráždil hodiny.
Po saune sprcha a šup do vírivky. Jozef sa oprie o kraj a ty na neho nasadneš. Len tak si užívaš jeho prítomnosť v sebe bez pohybu. Stojím za tebou a tiež mi tvrdne. Zo zadu to masírujem prsia a na chrbte cítiš ako mi tvrdne. Mierne sa podvihnes a už je v ritke. Obaja ťa bozkávame a dráždime rukami. Mierne hýbeš bokmi a masiruješ nám tak vtákov. Úžasné chvíle. Orgazmus je blízko, postavím sa a aj Jozef, tvrdé penisy máš pred očami. Berieš ich do rúk a po jednom do úst. Za chvíľu máš ústa plné chuti semena. Podávam ti pohár s džúsom.
Tri hodiny ubehli veľmi rýchlo. Obliekame sa a rýchlo von. Po wellnesse cítime všetci hlad. Pozývam vás na obed.