Lucia a divoký večierok

28. 2. 2023 · 1 816 zhlédnutí Nickjaty

Lucia sa viezla večernými ulicami mesta vo svojom červenom Mercedese. Milovala túto značku a červenú.
Vždy bola rada stredobodom pozornosti. Keď kráčala mestom muži sa za ňou otáčali a ženy jej závideli.
Dnes bude opäť stredobodom pozornosti. Odbočila do prava a mesto nechala za sebou. Znova odbočka do ľava, cesta zmenila na lesnú asfaltku. Stromy, ticho a svietiaci mesiac, ak by mala rada romantiku tak by to bolo dokonalé. V mysli jej však bežali predstavy o dnešnom večere, zavrtela sa a nevdojak vzdychla.
Prekvapila sama seba a usmiala sa. Po pravej strane sa v lese otvorila obrovská voľná plocha a v jej strede zámoček. Parkovisko už bolo takmer plné. Zaparkovala a cudzí muž jej otvoril dvere. Vystúpila v nádherných vinovych dlhých šatách a pohodila dlhými blond vlasmi. Chytila sa ho a on ju viedol dverami do vnútra. Hrubý koberec tlmil kroky. Na chvíľu sa zastavili a muž jej cez oči previazal čiernu hodvábnu šatku.
Pokračovali ďalej. Počula zvuk otvarajucich dverí a koberec sa zmenil. Cítila vo vzduchu zmyselnú vôňu a vzduch sa vlnil tichou hudbou.
Zastali a muž vedla nej jej rozopol šaty. Ľahko skĺzli po jej nahej pokožke. Ostala stáť len v luxusnom čipkovanom prádle. Hodvábna šatka skĺzla z jej očí.
Stála v strede obrovskej haly. V kruhu okolo nej stály desiatky mužov a žien nádherne oblečených. Poháre so šampanským v rukách a pohľady na nej.
Muž jej dal do ruky šampanské a do ticha začal hovoriť: "Priatelia predstavujem vám bohyňu Luciu, sme tu všetci pre jej rozkoš. Na zdravie" pripil.
Zobral Lucii prázdny pohár a stratil sa v šere. Hudba bola hlasnejšia a zmyselnejšia. Skupinky sa k nej pomaly blížili, už takmer cítila ich vzrušený dych. Na chrbte zacítila dotyk bradaviek cez šaty. Otočila sa a videla priamo do očí ryšavej krásky. Perami sa prisala na jej pery a rukami jej vošla pod šaty. Ľahko našla veľké prsia. Z boku zacítila na stehne tvrdý penis.
Viacero rúk jej začalo sťahovať prádlo. Dotyky na intímnych miestach boli cielené. Jemne rozkročila nohy a zacítila jazyk na vlhkých pyskov. Pustila ryšavú krásku a začala bozkávať muža vedľa seba. Jazyk dolu vnikal do jej dierky a zároveň ju hladilo množstvo rúk. Masírovali jej zadok a prsia. Jeden prst vnikol do zadočku. Inštinktívne chytila tvrdý penis muža vedľa seba a pomaly ho honila.
Zrazu zacítila ako ju množstvo rúk nadvihlo a nieslo halou. Položili ju na velikánsku posteľ. Roztiahla nohy a nadvihla panvu, malá nahá čiernovláska si medzi ne kľakla a zasunula jazyk medzi pysky, prechádzala od nabehnuteho kliťáčiku pomedzi mokré pysky až do dierky. Potrebujem penis. Otvorila oči a chytila do ruky najbližšieho tvrdého vtáka. Slastne si ho zasunula do úst. Ústa druhej ženy sa pridali a spolu dráždili žaluď. Lucii sa priblížil prvý orgazmus. Prehla sa a vystrekla na ženu medzi nohami, nevytiahnuc vtáka z úst. Pocítila ako sa do mokrej dierky zasunul vták."áno" prebehlo jej mysľou, to už ale vták v ústach explodoval a s druhou ženou si vychutnávali chuť jeho semena. Ryšavka jej sala bradavku a druhú iný muž. Penis v nej prirážal čím ďalej tým rýchlejšie. Cítila ako sa Vytiahol a striekal jej na prsia a ryšavku. Silné ruky ju otočili na štyri. Nasadla na muža pod sebou. Hrubý penis pomaly do seba zasuvala. Na zadnej dieročke zacítila jazyk, roztahoval ju a zvlhčoval. Vzrušená blondínka ju dráždila a vzdychala. Odzadu do nej prirážal muž. Keď bola Lucia pripravená, do analiku vošiel tvrdý penis. Dva vtáky v nej pracujúce ako piesty motora, to bol vždy rýchli orgazmus. Striekala na muža pod sebou. Oni však neprestávali a Lucia prežila ďalší orgazmus, do vzdychajucich úst sa jej zasunul penis. Tri piesty v nej tvrdo búšili a privádzali ju k ďalším orgazmom. Keď zacítila semeno vo všetkých otvoroch, ruky ju postupne pustili a mäknúce penisy z nej vyklzli. Ležala na mäkkej posteli a až teraz oddychujúc sa pozrela okolo seba.
Všade vôkol boli prepletené telá, vzdychy žien sa miesili s výkrikmi mužov, zvuk mokrých otvorov prijmajucich tvrdé penisy. Ona ležala v strede na posteli, nahá s nedbalo rozkročenymi nohami. Dierky mokré od vytekajuceho semena. Na chvíľku uspokojená. Zavrtela oči a ľahla si. Pocítila, že niekto vošiel na posteľ. Bolo jej jedno kto, jazyk zlizalaval semeno z dierok a zároveň ju dráždil. Lucia sa nechala unášať na vlnách ďalšieho orgazmu.

Přezdívka
Region
pota3 pota3
Slovakia Košický kraj
Janicko03 Janicko03
Slovakia
2434512 2434512
Germany Bayern
Sean73 Sean73
Czech Republic Jihomoravský kraj
barb_20 barb_20
Czech Republic Hlavní město Praha
KAL1 KAL1
Slovakia Trnavský kraj
nicer nicer
Slovakia Prešovský kraj
HornyDragon6 HornyDragon6
Czech Republic
Radovana Radovana
Slovakia Prešovský kraj
1milan11 1milan11
Czech Republic Olomoucký kraj
tool tool
Slovakia
Zenaty-bisex Zenaty-bisex
Slovakia Bratislavský kraj
Gregorz Gregorz
Czech Republic Jihomoravský kraj