Lucia a ryšavka, pokračovanie večierka

28. 2. 2023 · 1 223 zhlédnutí Nickjaty

Keď orgazmus odoznel a Lucia cítila dolu jemné bozky, otvorila oči a zbadala známu tvár ryšavky. Pritiahla ju k sebe a uvidela plamienky v jej očiach. "Ja som Lucia" povedala, ryšavka sa zasmiala " ja som Jana, teší ma" a pobozkali sa. Dotyk pier však neprestával, naopak, ich jazýčky sa preplietli a vášeň sa začala stupňovať. Lucia zacítila v ústach chuť semena a svojej pičky.
Nadvihla sa nad Janu a prisala sa jej na bradavku. Prsty vošli medzi pysky a dráždili vlhkú medzierku a klitáčik. Nemysli si, že urobíš len ty mňa. Šibalsky sa usmiala a otočila sa na Jane. Zaborila jazyk medzi jej veľké pysky a vzrušene sala klitáčik. Jana zavzdychala, ale nad hlavou sa jej roztvorila vlhká medzierka, dala sa do práce. Dva prsty do mokrej dierky, dva do riťky a klitáčik medzi pery, vzrušené vzdychy a mrvenie prilákali mladého muža, jeho penis sa týčil pred ním.
Vytiahol Janine prsty z Luciinej riťky a do roztiahnuteho otvoru zasunul tvrdého vtáka. Jana mu voľnou rukou masirovala vajcia. Nečakaný penis v ritke Luciu prekvapil, ale kombinácia prirážajúceho vtáka, prstov Jany a pier sajucich klitáčik urobila svoje. Orgazmus prišiel veľmi rýchlo a Lucia ostriekala Janu.
Muž zrýchlil prirážanie, striekal Lucii do riťky a ako vytiahol vtáka, semeno kvapkalo na Janu. Rýchlo ho olizla a hneď na to celého vtáka zobrala do úst a vysala všetko semeno. Olizla mu guľky až po análik. Muž len zavrnel a odišiel. Lucia sa prebrala z orgazmu a prstami a perami privodila orgazmus Jane. Obe unavené zaspali tak ako ležali.
Zobudili sa až na to, ako ich silné ruky zobrali do rúk a každú jedno náručie odnieslo do vírivky. Prudiaca voda ich prebrala. Muži priniesli šampanské a rozhovor o večierku pokračoval dosť nahlas. Nad hladinou sa niesol smiech no pod hladinou ruky slečien honili vtákov. Keď boli obe slečny spokojné, odložili šampanské a nasadli na svojich koníkov labužnícky opretých o steny vírivky. Pomaly sa nabodávali na vtákov a otočiac sa tvárami k sebe, začali sa bozkávať a dráždiť si prsia. Niečo so pošepkali a rýchlo sa vystriedali. Treba vyskúšať každého, so smiechom vykríkli. Vlnili bokmi dráždiac penisy pod sebou. Keď videli na očiach mužov blížiaci sa orgazmus, obe ponorili ústa pod hladinu a obopli perami penisy. Každá dostala svoju dávku semena. Keď sa ich pery znova vynorili, ukončili sex vášnivým bozkom. Ich jazýčky a chute sa znova spojili.
Lucia vyšla z vody. Bolo už ráno a cez okná presvitali lúče slnka. Nahá sa prechádzala po hale, stretla muža, ktorý ju večer privítal. Na požiadanie jej priniesol červené šaty. Prádlo nehľadala, musí pičku vyvetrať. Muž jej otvoril dvere a vyprevadil ju k autu, otvoril dvere a zakýval vzďaľujúcemu Mercedesu. Lucia sa vrátila domov hladná, ale spánok ju premohol. Zaspala nahá a v snoch sa jej vrátila vášnivá noc