Požičané šaty

8. 3. 2023 · 1 705 zhlédnutí calipper2

Čo spraví s chlapom len malá zmena v posteli po rokoch vzťahu?

S Ivanou sa poznáme roky, spoznali sme sa v práci. Padli sme si do oka a z občasných stretnutí na chodbe a spoločných obedov sa stal vzťah, ktorý trvá niekoľko rokov. Rozumieme si a dobre to funguje aj v posteli ale poznáte to, po rokoch to skĺzne do zabehnutých koľají.
S Pavlom sa poznáme tiež z práce, s partnerkou Anetou tvorí pár zhruba rok. Hneď zapadla do partie, sympatická bruneta so super postavou vždy usmiata a s pohľadom pri ktorom sa chlapom podlamujú kolená. Trávime spolu občas spoločný čas, obvykle menšie výlety, alebo sa len tak navzájom navštívime.
Raz sme si naplánovali spoločné kino. Zdržali sme sa v práci, mesto bolo upchaté a do kina sme dorazili na poslednú chvíľu. Ja s Ivanou sme čakali na Pavla s Anetou, ktorí tesne pred začiatkom premietania stále nechodili. Vošli sme do sály a po chvíli pribehli aj oni dvaja. Aneta si sadla vedľa mňa. Stihli sme to, naklonila sa ku mne a zašeptala mi do ucha. Takto blízko pri mne nikdy nebola. Zadýchaná sedela opretá o operadlo. Cez výstrih jej tmavých šiat, sa jej nadvihovala hruď a ja som jedným okom škúlil na jej perfektné prsia. Len nech to nevidí Ivana, pomyslel som si. Tá bola našťastie zahľadená do filmu a ja som si mohol Anetu ďalej nenápadne obzerať.
Po skončení filmu sme dostali hlad a namierili sme si to do reštaurácie. Po dobrom jedle a po chvíli popíjania sa Ivane pošmykol pohár a celá sa obliala červeným vínom. To som ale nemehlo, povedala a utierala sa obrúskami. To nevadí, pôjdeme ku nám domov a skúsime to vyčistiť, povedal Pavol. Ivane z toho bolo trápno, ale uisťoval som ju, nech si z toho nič nerobí.
Prišli sme ku Pavlovi a Anete na byt. Baby sa zatvorili v kúpeľni a niečo vymýšľali s Ivaniným tričkom. Ja s Pavlom sme debatovali v kuchyni, keď po dlhej dobe obe vyšli von z kúpeľne. Už bolo neskoro a bolo na čase ísť domov. Aneta, vždy perfektne nahodená, požičala Ivane svoje šaty. Ivana v nich vyzerala perfektne, celkom inak ako som bol zvyknutý a páčila sa mi.
Cestou domov bolo v aute ticho. Kým ja som premýšľal nad tým, o čom bol film a o čom som sa bavil s Pavlom, z Ivany po pár minútach zrazu vypadlo: To je taký trapas toto, už nikdy nebudem piť víno. Celá som sa obliala, Aneta mi musela dať čisté šaty a ešte aj podprsenku... V tom momente sa mi pred očami vyjavili Anetine kozy, jej zmyselný pohľad a zadok ktorým vlní pri chôdzi. Cítil som zvláštny pocit, ale nevedel som ho ešte opísať. Určite som ale vedel povedať, že mám tesno v nohaviciach a že mi penis stvrdol na kameň.
Po príchode domov som už nemohol vydržať. Vrhol som sa na Ivanu a začal som ju vášnivo bozkávať. Rukou som jej chodil pod oblečením, dotýkal som sa jej a pritom nenápadne ovoniaval neznáme pachy, ktoré so sebou priniesla. Obvykle ju hneď vyzlečiem, ale tentokrát som si prial, aby Anetine šaty mala na sebe čo najdlhšie. Bozkával som ju na brušku a nasával nové vône všetkými zmyslami. Po rokoch sterilného vzťahu len medzi mnou a Ivanou to zrazu bola explózia vnemov, ktoré vyvrcholili keď som svoj nos zaboril medzi Ivanine prsia, odeté v Anetinej bordovej podprsenke.
V tom momente som mal pred očami Anetine kozy ktoré som si nenápadne obzeral v kine a ktoré som si samozrejme všimol mnohokrát pred tým. Nikdy by som si nepomyslel, že taká drobnosť ako oblečenie inej ženy vo mne vyvolá vášne a asi bola z môjho výkonu spokojná aj Ivana, i keď zrejme nepoznala dôvody môjho vzrušenia.
Urobil som ju tak ako sa patrí, riadne si pri tom povzdychala, no požičané šaty som na nej nechával tak dlho ako to len šlo. Sex s Ivanou zbožňujem, ale je to ako film, ktorý síce mám rád, ale od úvodných titulkov viem presne ako skončí. Po tom ako sa Ivana druhýkrát urobila a ja som sa jej vystriekal na bruško ako obvykle, šaty skončili pohodené na zemi. To som ešte nevedel, že ich niekedy zase uvidím...