Holka z marketingu, Hana 46r

13. 3. 2023 · 2 785 zhlédnutí ten_korporatni

Vždy som mal slabosť pre skúsenejšie ženy. Bavila ma predstava, submisívne im slúžiť. O to viac na prekvapilo, keď sa šéfka marketingu chcela zahrať na mladú fľandru🤷‍♂️

Hane bolo 46, manžel, školopovinné deti, bavila ju záhrada a sex role play.

Dostala na zodpovednosť galavečer k príležitosti 100 rokov našej spoločnosti. Skvelá akcia, hlavne afterparty…

Vždy sme k sebe mali blízko. Často sme spolu v práci pri cigarete rozoberali pracovné i súkromné témy. Myslelo jej to sviežo, mladistvo. Stále to bola holka po škole, len si už medzičasom niečo stihla odžiť a odrodiť.

Jej skúsenosti. Pracovné i životné, to čo chýba a to po čom bažia, premotivované markeťáčky nastupujúce po škole do prvého korporátu. Vidieť to na ich účasti všade tam, kde sa ich skúsenejšie kolegyne delia o know-how, či už je to kurz, webinár, prednáška, alebo TEDx.

S5 k nám… Neuniklo mi, ako sa na mňa díva a jej neuniklo, ako som sa vždy díval ja na ňu.

Jej nohy v koženných čižmách a silonkách, sukňa, jej telo stiahnuté v saku či elegantnom kabátiku a úsmev skrze výrazne narúžované pery.

Často som po práci masturboval, pri predstave, že jej sexuálne slúžim. Lížem jej nohy, jej kundičku. Ona zjavne masturbovala pri úplne inej predstave.

Vrátim sa k oslave narodenín firmy. Vydarená akcia, hodne sa pilo a kolegovia i zákazníci postupne odpadávali. Ostalo pár vytrvalcov.

Sedeli sme v bare v **** hoteli. S Hanou sa nám párkrát stretli pohľady. Páru razy sme sa letmo dotkli, jeden druhého. Viac sme pre všadeprítomné oči kolegov nesmeli. Obaja sme chápali tú situáciu a možné následky.

Bolo veľa hodín, rozhodol som sa ísť na izbu. Buď / alebo. Poslal som jej sms s číslom izby a textom “afterparty”.

Na izbe som si dal dolu sako, kravatu, rozopol bielu košelu, pustil TV, nalial si Jacka z minibaru a zapálil IQOS. Čakal.

Niekto klopal, otváram dvere a tam Hana s úsmevom na perách. Rýchlo som ju vtiahol do izby, nech nás nik nevidí.

Bola útlejšej postavy, čierne vlasy vyčesané do drdola hore, okuliare s tmavým hrubým rámom, jemné šaty na ramienka, prsia malé no akurát do ruky, po deťoch už trochu volnejšie, ale veľmi hravé a chutné. V tvári bolo poznať jej vek, ale práve toto ma na nej bavilo.

Bol tam síce ten vek, ale i skúsenosti, energia a hravosť a skvelo jej to myslelo.

“Dobrý deň pane, objednali ste si na izbu mladú fľandru?”

“Áno”, na viac som sa nezmohol. Toto ma dostalo😀

Ešte v predsieni si ma oprela o stenu, kľakla si, “dnes som tu, aby som Vám slúžila”.

Rozopla mi zips, vytiahla vtáka, ktorý mi už stál. Olízla ho z hora dolu a začala sa venovať mojím guliam.

Vtáka držala v ruke v smere do hora a sala a bozkávala mi gule, hrala sa, vtáka mi preháňala rukou, medzitým sala a lízala, zodvihla ku mne oči: “možno by pán chcel aby sme sa presunuli na posteľ?”

Pochopil som, ľahol som si na postel: “vyzleč sa a fajči ma”, povedal som jej.

Konečne som mal možnosť si ju prehliadnúť, celú nahú, iba apple watch jej svietili na ruke. Vidieť všetky jej prednosti i nedokonalosti. Veľmi som musel skrývať svoje vzrušenie.

Díval som sa ako mi fajčí, snažila si ho dať do úst po koreň, potom vzala do úst iba žaluď a honila spodnú časť a žaluď silno sala.

Keď si ho znova začala strkať hlboko do úst, pridržal som jej hlavu v tej polohe, len pár sekúnd.

Trochu zaprotestovala, ale videl som že sa jej to páči. Druhou rukou sa začala sama dráždiť, cez chĺpky, isto už riadne vlhkú kundu.

Prikázal som jej aby prestala a ľahka si na chrbát.

Ochutnal som ju jazykom. Bola už poriadne vlhká. Jej šťavy mi ostali na jazyku. Úžasne voňala, chutila, podišiel som jej nad tvár, pobozkal ju, chytil ju pod krkom a spustil slinu do jej úst. Zavrel som jej ústa a díval sa ako sa krúti od vzrušenia.

“Ty mladá fľandra” prehodil som, chytil ju pod krkom a pomaly zasúval vtáka rovno do nej. Nezastavil som, zasúval, čo to šlo. Vzdychala vzrušením a dívala sa mi do očí. Vošiel som až po koreň. Ostal stáť iba mi v ňom brnelo vzrušením. Musela to cítiť. Jej vnútro ma silno obopínalo. Dívala sa mi hlboko do očí a čakala čo bude.

Otvoril som jej ústa a pridal ďalšiu dávku slín. Prehltla.

“Prosím šukajte ma pane”, zašepkala plná vzrušením.

Začal som prirážať a ona si to poriadne užívala. Spravili sme sa súčasne, vytiahol som ho radšej vonku a vystrielal sa jej na chĺpky na kundičke, utrel to prstami a semeno jej roztiahol po tvári, dva prsty vložil do úst.

“Dočisti ma ty mladá fľandra”, ešte v nás doznieval orgazmus a Hana čistila môjho vtáka a gule jazykom od semena a svojích štiav.

“Prosí si ešte niečo môj pán?” Znela jej záverečná otázka a dívaka sa mi do očí.