Synov kamarát (súťažná)

23. 3. 2023 · 4 810 zhlédnutí ollaff

Jana vyšla z vane a zadívala sa na svoje nahé, lesklé a voňavé telo. Vždy sa rada pozerala na seba, hlavne po sprche a holení. Nechávala si len veľmi jemný a tenký prúžok ochlpenia na venušinom pahorku, inak od hlavy dole na sebe nemala ani chĺpka. Nechápala prečo manžela už nepriťahovala. Už spolu takmer nespávali a nebola s ním ani reč.

Mala stále len 39 rokov, postavu a aj váhu 58kg rovnakú ako keď mala 20, aj po pôrode teraz už dospelého syna. Utierala sa a obzerala svoje krivky v zrkadle. Vždy sa vzrušila keď si nanášala krém na telo a hlavne bradavky jej stredne veľkých, pevných pŕs mala veľmi citlivé. Vôbec ju neprekvapilo, že je úplne mokrá keď zablúdila rukou do rozkroku a už premýšľala ktorú hračku vytiahne a užije si. Od kedy nemala pravidelný sex nakúpila si celkom peknú zbierku pomôcok od vibračného vajíčka cez venušine guličky po peknú selekciu vibrátorov. Obliekla si župan a už smerovala do spálne keď jej zazvonil mobil.

Bol to syn Jakub, úplne zabudla, že dnes príde z poznávacieho zájazdu a hneď ide s kamarátmi na víkend na hory. Rýchlo si nahodila letné šaty, len tak na divoko a pripravila hotovosť pre Jakuba. Prekvapivo prišiel aj s kamarátom Marekom s ktorým sa poznal od detstva. Dohodli sa že tu počká na Jakuba kým vezme motorku do servisu. S Marekom prehodila reč v kuchyni, poslala ho do obývačky a postavila na kávu keď si s hrôzou v očiach uvedomila že na konferenčnom stolíku je album s fotkami z dovoleniek, ktorý si predtým pozerala a na posledných stranách sú fotky z nuda pláží. Sú tam fotky hore bez, ale aj niekoľko kde je úplne nahá a jedna kde je na lehátku, na sebe nič iba červená šiltovka na hlave s nohami roztiahnutými doširoka s veľkým úsmevom a vztýčeným prostredníkom do objektívu.

Prišla k obývačke a v odraze skla vo dverách videla ako si Marek prezerá album. V jednom momente zamrzol a po chvíli sa poobzeral či niekto nejde, čo bolo jasné znamenie, že sa dostal k fotkám na zadných stránkach, ktoré boli iba pre oči manželov. Jane sa celá situácia začala páčiť a zistila, že ju vzrušuje ako si Marek obzerá jej nahé telo. Vždy sa jej zdalo že sa mu páči a obzeral si ju s chtíčom aj keď k nej bol vždy slušný a nič si nedovolil. Bola veľmi vzrušená, bradavky o sebe dávali vedieť a s prstom na klitorise sa jej podlamovali kolená. Nemohla uveriť že masturbuje a špehuje len 19 ročného synovho kamaráta ako si obzerá jej nahé fotky. Dych sa jej zrýchlil a musela si zahryznúť do spodnej pery, aby nevykríkla keď mala orgazmus.

Pomaly prešla do kuchyne, dala si pár sekúnd na vydýchnutie a zavolala, že prinesie ku káve aj chladenú sódu a niečo sladké, aby aj Marek mal dosť času na zotavenie. Keď prišla videla že album bol zatvorený a položený na stole. Snažil sa chovať akoby nič, ale Jana si všimla jeho rozpaky počas debaty a aj erekcia sa mu nepodarila úplne zamaskovať. Lichotilo a potešilo ju aký efekt mali na neho jej fotky a vtedy dostala nezbedný nápad. Ospravedlnila sa, že si odskočí do sprchy, so slovami, že v týchto horúcich dňoch si dáva sprchu aj 2-3 krát za deň.

Vošla do kúpeľne, pripravila si všetko čo potrebovala. Zasúvacie dvere do kúpeľne nedovrela úplne a zhodila zo seba šaty. Skočila do rohovej vane a pustila si vlažnú sprchu. Nemohla uveriť ako tiekla. Vnútornú stranu stehien mala mokrú od svojej šťavy. Namydlila sa a jedným očkom pozerala do zrkadla na škáru. Asi minútu či dve sa nič nedialo no potom zazrela pohyb v medzere vo dverách. Len občas letmo pozrela do zrkadla či ju Marek špehuje, hlavne nechcela aby vedel že ho vidí, nechcela ho vyplašiť.

Pomaly si sadla na sedadlo v rohu vani a namydlila už oholenú kundičku, nech si chlapec užije showtime a pekný výhľad. Pomalými ťahmi žiletkou stierala mydlo a odhaľovala viac pokožky veľkých a malých pyskov svojej vlhkej pičky. Potom opláchla zvyšok mydla, nohy stále doširoka a ešte žiletkou prechádzala po dokonale oholenej pokožke a upravovala tenučký takmer nebadateľný pásik chĺpkov na ohanbí. Opäť použila sprchu, rukou niekoľko krát prešla po celej dĺžke kundičky a niekoľko krát do nej zasunula dva prsty . Bola vzrušená na maximum, stále do šitoka rozkročená, voda aj prsty príjemne dráždili klitoris. Odložila holiaci strojček, skontrolovala zrkadlo, bol stále tam. Načiahla sa do umývadla, sadla si späť na sedadlo, rozkročila sa najviac ako zvládla, nasadila si známu červenú šiltovku a s veľkým úsmevom vztýčila prostredník na Mareka.

Po pár sekundách, čo sa zdalo ako večnosť sa dvere otvorili. Vchádzal dnu vyzliekajúc si tričko cez hlavu a Jana povedala, „už som sa bála že nevojdeš“ stihol povedať iba „bol by som blázon“ keď sa Jana postavila a začala mu sťahovať vyduté kraťasy. Nemohla uveriť aký mohutný penis sa jej ocitol v ruke, až mala obavu či sa do nej zmestí. Bola tak nadržaná že nemala chuť na žiadne nežnosti, potrebovala ho mať v sebe. Posadila ho na zem pred vaňu a obkročmo si sadla na jeho ohromný penis. Pomaly ho zasúvala do kundičky. Nič tak mohutné v sebe ešte nemala, ale bola tak vlhká, že to šlo prekvapivo ľahko. Keď dosadla úplne, cítila sa dokonale vyplnená a začala na ňom jazdiť. Bolo to neskutočne živelné, on ju bozkával, hladkal a lízal jej prsia a bradavky, čo už dlho nezažila a presne to potrebovala, cítiť sa žiadaná. Netrvalo dlho a celá sa roztriasla ohromným orgazmom. Vzdychala, kričala a na moment o sebe nevedela. Potom cítila, ako sa Marek postavil s penisom stále v nej. Mal vyšportovanú postavu zo zápasenia a zdvihol ju akoby nevážila ani 10 kíl. Položil ju na pračku a začal prirážať. Stupňoval tempo, obaja vzdychali, pumpoval do nej a ona opäť kričala v ďalšom orgazme. Netrvalo dlho a prišlo to aj naňho. Vytiahol a uchopil svoj penis do pravačky. Niekoľko rýchlych pohybov rukou, zaklonil hlavu, hlboko vzdychal a striekal celú dávku semena na jej krk, prsia a brucho. Ďalšie prekvapenie pre Janu, v živote nevidela také množstvo semena.

Prstami si ho roztierala po bradavkách a s uspokojeným úsmevom povedala. „Som prvý krát neverná, ale neľutujem, stálo to za to“ on len dodal „bude to naše tajomstvo a ak budeš chcieť, kedykoľvek a kamkoľvek prídem za tebou“.