Skoro som otehotnela... skoro..

3. 4. 2023 · 5 731 zhlédnutí liberali

Stalo sa to ešte predtým, než som spoznala svojho manžela. Niekto by si mohol pomyslieť, že je to hlúpa mládežnícka nerozvážnosť, no spomienka na to mi stále príjemne prekrví moju kundičku. Dokonca nielen mne. Keď som o tom prvýkrát povedala manželovi, penis mu stál od vzrušenia počas celého dňa. Myslím že je to jedna z predstáv, na ktorej sa robí veľmi často.

V tom období som bola v toxickom vzťahu, neuvedomovala som si to, možno práve pre to, že som mala málo rokov a možno preto, že som mala málo skúseností a bola som trochu naivná. Spoznali sme sa v bare. Bol o desať rokov starší ako ja, kúpil mi pár drinkov, možno až príliš veľa na to, aby som triezvo neuvažovala. Z nášho zoznámenia si pamätám na to, ako som mu pripitá fajčila penis na mužských weckách v podradnom bare, kde sme sa zoznámili. Potom mám v spomienkach len tmu a to, ako som sa ráno zobudila nahá v jeho posteli s tvrdým veľkým penisom vedľa seba. Dalo by sa povedať, že to bolo spečatením začiatku nášho vzťahu, ktorý bol založený len na sexe. To som si vtedy neuvedomovala a pochopila som tomu až teraz s odstupom času. Bol to môj prvý vzťah s dospelým mužom. Tie lásky z teenegerských čias nerátam. V tom období som zistila svoj fetiš na starších mužov a tiahne sa to so mnou aj do dnes. Dôkazom je môj manžel.

Keď si na to spätne spomínam, bolo to dosť hlúpe a nerozvážne. No nič neľutujem. Nútil ma robiť veci, ktoré boli pre moju mladú neskúsenú kundu úplným prekvapením a niečím nepoznaným. Hádam práve to môže za moju záľubu v sexe. V našom vzťahu som nepoznala nič iné, len tvrdý živočíšny sex, držanie pod krkom a nadávanie do kuriev. No rajcovalo ma to. Vzrušovalo ma to, že do mňa kláti o desať rokov starší muž, ktorý ma čo to vo svojom živote odšukané a ja som jeho mladá kurvička. Náš vzťah sa však po pol roku začal lomiť. Uvedomila so si to vtedy, keď mi začal navrhovať trojky so svojimi kamarátkami, ktoré spoznal niekde v bare, keď som sa ja učila na skúšky. Bola som príliš naivná a možno príliš okúzlená jeho dominanciou a tak som súhlasila. Pamätám si na našu prvú trojku. Priviedol k nám do jeho bytu akúsi ženu, ktorá vyzerala rovnako stará ako ja. Cítila som sa v rozpakoch. Nevedela som, čo od toho očakávať, no moja naučená submisivita mi nedovolila protestovať, hoc som sa možno podvedomo tomu priečila. Spomienka na to, je veľmi matná. Len pár okamihov mi zarezonovalo v hlave a pamätám si ich dodnes. V nose mi udiera tvrdá whisky, ktorou nás opíjal celý večer. Zrejme to bolo jeho zámerom, aby som sa stala povoľnou a príliš neprotestovala. Zrejme ho vzrušovalo ma ponížiť, ukázať mi, aký je bull a ako jeho kokot môže vyšukať každú jednu kundu, ktorá prejde okolo. Bola som príliš opitá na to, aby som si pamätala do detailov, čo sa odohralo. Pamätám si, ako som sedela na gauči, v hlave sa mi motalo a môj pohľad som upierala na neho. Postavil sa pred tú ženskú ktoru dovliekol, tuším sa volala Peťa, neviem prečo sa mi pri spomienke na ňu asociuje jej meno. Rozkročil sa, rozopol si nohavice a von vytiahol svoj penis, krásne postavený a hneď pripravený. Vzala si ho do úst a poslušne mu začala fajčiť, keď ju schytil za vlasy a jeho vajcia mu začali plieskať o jej tvár. Potom mám len pár matných spomienok, ako mu búšili vajcia o jej zadok, keď ju začal jebať bez kondómu a ja som sa na to prizerala. Moja posledná spomienka je na to, ako ležím na chrbte, pred očami mám jej pekný okrúhli zadok a jeho vajcia v silnom kŕči, ako plnia jej nadržanú prcinu. Neviem, či som jej začala lízať kundu, či som vzala to vytekajúce semeno do úst, alebo či som odtiahla hlavu a nedokázala ani privoňať. Môžem sa len dohadovať, čo sa reálne stalo. Koniec koncov moje pocity na druhý deň ráno boli veľmi rozpačité. Cítila som sa oklamaná a podvedená... a to vo mne rozbúrilo akýsi oheň, akúsi túžbu po odplate, ktorá by mu ukázala, že nie som jeho obyčajná kurvička, ktorú môže zneužiť kedy sa mu zachce.

Bola som veľmi nadržaná. Začal sa správať sebecky, pretiahol ma na rýchlovku, spravil sa a viac sa o mňa nezaujímal. Naučil ma byť zlou ženou, kurvičkou, ktorá túži po sexe, ženou, ktorá zbožňuje sex a je zvyknutá byť poriadne preťahovaná. Nechcem zbytočne rozpisovať to, ako som spoznala zaujímavého muža cez zoznamku. Volal sa Lukáš. Uvedomila som si moje správanie, uvedomila som si, že mám vedome potrebu zašukať si s iným chlapom, aby som tomu môjmu dokázala, že aj ja si viem vybaviť sex bez toho, aby som sa musela doprosovať. Nedokázal ma ukojiť. Hľadel si svoje a to ma strašne vytáčalo. Späť k Lukášovi. Dlho sme si písali, často som mu písala aj vtedy, keď som vedľa môjho frajera sedela na gauči a tvárila sa, že s ním pozerám film, ktorý ma vôbec nezaujímal. Moja kunda vravela čosi iné, túžila po poriadnom sexe, chcela som ho podviesť, chcela som si užiť bez toho, aby bol pri tom ona a ja som sa cítila ako dračica, ako poriadna hotwife, ktorá miluje horúce pulzujúce penisy a túži si na nich zajazdiť.

Všetko bolo naplánované. Odchádzal na týždňovku do Nemecka, tešila som sa ako nikdy predtým. S Lukášom som si dopisovala niečo cez mesiac, párkrát sme sa nezáväzne stretli, naše rozhovory prešli do pikantných zverstiev a moja zvedavosť ihneď túžila okúsiť Lukášov penis. Vedel o mojich zámeroch a veľmi ochotne pristúpil na to, že za mnou príde, keď môj priateľ odíde.
Nastal deň D. Zrejme o ničom netušil. Ráno predtým ma ešte poriadne vyšukal ako riadnu kurvu, na záver sa mi vystriekal do pusy ako znak označeného teritória. Moja kunda bola nadržaná a mokrá už niekoľko dní. Tešila som sa na to, ako si vedome zašukám poza jeho chrbát a nevedela som sa dočkať toho, kedy odíde preč a ja budem mať voľnosť.

Odišiel. Mám pocit, že nie je vôbec potrebné opisovať detaily, pretože ťa určíte zaujíma to najhlavnejšie. Nahodila som sa, bol piatok, vonku husto snežilo- ideálny čas na dokonale strávený večer. Dala som si víno, veľa vína. Potrebovala som to, pretože v určitom momente som mala pocit, že nerobím správnu vec. Po jednom pohári však moje výčitky tiahli kamsi do prdele a ja som sa nevedela dočkať, ako osedlám Lukášov penis.

Prišiel do jeho bytu o piatej večer. Vonku bola tma, bol navoňaný, v ruke držal fľašu vína a jeho zvodný úsmev vo dverách sa mi ihneď premiestnil do mojej kundy, ktorá žalostne volala po poriadnom penise. Obaja sme boli veľmi nadržaní, pretože neprešlo ani päť minút a len čo som zavrela dvere, oprel ma o stenu, chytil ma pod krk a začal ma agresívne bozkávať. Vzrušovalo ma to. Moja kunda kričala od slasti, rajcovali ma tvrdí a prísni muži, ktorí si zobrali to, po čom túžili. Držal ma pod krkom a jeho jazyk sa bez povolenia tlačil do mojich úst. Druhou rukou mi hnietol prsník. Jeho vôňa ma opájala, cítila som, ako sa mi skrúcajú prsty na nohách a vedomie, že to robíme v byte môjho frajera ma neskutočne rozčertila. Cítila som, že ju mám mokrú, doslova tiekla od nadržanosti, keď mi do nosa udrela jeho santalová vôňa, ktorá ma neskutočne rajcovala. Schytila som ho za ruku a rýchlo priviedla do spálne. Hodil ma na posteľ. Moje srdce mi šialene búšila v hrudi, mala som pocit, že odpadnem od rozkoše, tak som v sebe pociťovala vzrušenie a vášeň. Žeby to bolo kvôli tomu, že poza chrbát robím niečo nemorálne? Možno... veď som mala dobrého učiteľa.
Pamätám si, ako si rozopol nohavice a vytiahol von svoj penis. Bol krásne hrubý, poriadne tvrdý a videla som, že aj riadne mokrý. Hodil ma na posteľ, podišiel nado mňa a pred mojimi očami sa zračili jeho plné vajcia pripravené striekať hustú dávku semena. S chuťou som si ho vsala do úst a lascívne si užívala chuť jeho mokrého žaluďu. Bol úžasné mokrý. Vášnivo som ho sala jazykom a pocit, ako ma dusí svojim penisom, ktorý mi strkal až po vajcia do úst, ma nesmierne dráždil. Presne vedel, ako to mám rada. Milovala som ten pocit byť tá subka, ktorá poslušne musí držať a nechať sa pekne podvoliť želaniam muža.

Schytil ma za vlasy a prirazil si moju tvár až na koreň. Chvíľu ma dusil svojim penisom, aby som si uvedomila, že som v jeho moci. Potom odo mňa odstúpil, zliezol z postele a prudko ma otočil na brucho. Nohy sa mi opierali o dlážku a moja vytrčená kunda volala o poriadny sex. Zrazu som cítila ako si kľakol a jeho jazyk sa zaboril medzi moje roztiahnuté nohy. Stonala som od rozkoše, kričala som od vzrušenia, ktoré mi vedel spôsobiť. Bolo mi jedno, že nás možno počujú susedia v okolitých bytoch. Užívala som si prítomný okamih. Užívala som si jeho jazyk ako vášnivo hltal moju vlhkosť, čo ma ešte viac vzrušovalo než kedysi. Vtom som cítila, ako ma schytil za vlasy, hlavu mi pritlačil o posteľ a jeho tvrdý kokot za začal tlačiť do mojej mokrej kundy. Nemohla som mu odolať, potrebovala som cítiť, že som mu plne oddaná a moje telo slúži dnes v noci iba jemu. Jeho žaluď nebezpečne krúžil okolo mojej mokrej kundy, dráždil mi ju a ja som tiekla ako zmyslov zbavená. Vtom som ucítila, ako ho do mňa bez milosti vrazil až po koreň. Skríkla som od vzrušenia a on začal poriadne prirážať. Klátil ma ako lacnú ženu, ktorá núka svoje služby a to ma nesmierne vzrušovalo. Cítila som jeho vajcia na svojej kunde, jeho mokrý penis, ktorý sa nenásytne vnáral do mojej kundičky, ktorá túžila po poriadnom chlapovi. V tej tme bolo počuť len zvuky jeho plieskajúcich vajec o moju nadržanú kundu. Privalil ma, schytil ma za vlasy a potiahol si ich k sebe na znak toho, že ma má pod kontrolou. „Kto je tu dobrá kurva, há?“ Počula som, ako mi agresívne šepká do ucha a popritom kláti tu moju nenásytnú prcinku. Pamätám si, ako som mu poslušne držala a čosi odbľabotala že má pravdu, že som jeho poslušnou kurvičkou. Zlom nastal vtedy, keď sa nado mňa naklonil a povedal mi, že mi tu moju nadržanú kundu vystrieka aj napriek tomu, že budem protestovať. Spomínam si, a mám to v živej pamäti, ako som v tom okamihu vytriezvela a odvetila mu niečo v tom zmysle, že neberiem žiadne prášky a že sa vo mne určite nesmie spraviť. Jeho to však očividne nezaujímalo. Aj napriek môjmu varovaniu ma poriadne búšil, jeho napumpované vajcia čakali na okamih, kedy vypustia svoju dávku semena do mojej nadržanej kundy, ktorá sa nechala pretiahnuť cudzincovi, ktorého poznala len pár dní. Pamätám si spleť mojich pocitov. V jednom okamihu som v sebe ucítila strach, v druhom vzrušenie, v treťom očakávanie. No moje perverzné podvedomie ma nedobrovoľne presvedčilo vtom, že nemám na výber a musím aj napriek tomu poslúchať. Zrejme som bola príliš pripitá, rada to oddôvodňujem svojou opitosťou, pretože si nechcem pripustiť až tak vysokú mieru mojej nezodpovednosti. Ležala som poslušne na bruchu, oddaná neznámemu bullovi, ktorý klátil moju poslušnú kundu a čakala som, čo sa stane. Neviem prečo som neprotestovala. Prečo som mu nepovedala, že tu je koniec, toto už prekráča hranice? Žeby som bola až tak submisívna?

Držal ma za vlasy, tvár mi pritláčal do vankúša a jeho tvrdý kokot nabodával mokrú kundu. Klátil ma, stále rýchlejšie a rýchlejšie, vydával zvuky ako divoké zviera, občas ma druhou rukou plesol po zadku a poriadne prirazil. Čakala som, čo sa stane. Vtom som počula, ako sa jeho dych zrýchľuje, ako jeho prirážanie naberá na intenzite a jeho vajcia sa obíjajú o moju nadržanú kundu. Vtom ma ešte silnejšie schytil za vlasy, druhou rukou zovrel môj krk a za agresívneho revotu sa ohol ako luk a poriadne pritlačil svoj tvrdý penis do mojej kundy. Cítila som, ako jeho penis pulzuje v mojej mokrej kunde, ako sa jeho vajcia skrúcajú v tom tlaku, ktorý uvoľňoval do mojej nadržanej prciny. Ucítila som, ako do mňa vylial poriadnu dávku semena, ako aj naďalej pumpoval aby to semeno dostal hlbšie a hlbšie. Nebránila som sa. Neviem prečo. Poslušne som držala a nechala sa oplodňovať úplne cudzím mužom, ktorého očividne vzrušovala moja poddajnosť. Moja kunda bola plna vytekajúceho semena, cítila som, ako vo mne stále pulzuje jeho horúci penis a moja vagína nedokázala povedať nie. Bolo to hlúpe, šialené a bláznivé.

Keď na to teraz spomínam, nechápem mojej nerozvážnosti. Som šťastná, že aj napriek tej prešukanej noci som neotehotnela, hoc som od toho nemala ďaleko. Bolo to len o šťastí. Neviem, čo by sa stalo, ak by sa stal opak. Našťastie to malo happy end a ja môžem len so vzrušením spomínať, ako ma vystriekal cudzí chlap s pocitom, že mi mohol urobiť dieťa. Doteraz nepochopím mojej submisivite. Snáď sa tento scenár nezopakuje s iným ukončením....