Neznáma vo vlaku

5. 4. 2023 · 2 156 zhlédnutí Navi1512

Bol koniec Januára, zima ako v Ruskom filme a ja som na stanici zmrznutý čakal na môj vlak do Bratislavy. Cesta zvyčajne trvala večnosť a tak som si ju vždy krátil čitaním knihy ale učením sa na skúšky. Tento krát som išiel počas týždňa a vozne v rýchliku v tomto čase boli väčsinou prázdne. Vlaky zadarmo pre študentov ešte neexistovali takže nebol problém si nájsť prázdne kupé aby mal kľudnú cestu. Žial, prešiel som cez 3 vozne a v každom kupé už niekto sedel. Zmieril som sa s tým, že nebudem sedieť sám.

Po krátkej chvíli som vstúpil do kupe. Sedela tam dievčina, okolo seba knihy a papiere, a očividne sa taktiez plánovala cestou učit. Opýtal som sa či smiem vstúpit. Samozrejme, odpovedala. Zložil som si veci, sadol som si oproti nej, pripravil si lístok a čakal na sprievodcu. Po chvíli sa otvorili dvere kupé, sprievodca nám obom skontroloval lístok, a zatvoril dvere.

Prešli asi dve minúty a slečna ma požiadala, či by som jej nevyložil jej kufor hore, aby nezavadzal. Promtne som vstal a pomohol s kufrom. Milo sa na mňa usmiala a poďakovala. Ľady sa pohli, začali sme sa rozprávat, o tom čo študujeme. Ja ekonómiu v BA, a ona právo v Trnave. Rozhovorom som zistil, že staršia, ja som bol prvák na výške zatiaľ čo ona už písala bakalársku prácu. Diskutovali sme na rôzne témy, to odkiaľ sme, koho budeme voliť (bolo pred voľbami), to aké to je na Slovensku zlé, atď. Rýchlo sme sa obaja dostali na rovnakú vlnu. Energiu v kúpe medzi nami muselo byt cíti, a však my sme tam boli stále sami.

Prešlo asi 30 minút od nástupu a ja som už vedel, že dnes sa učit nebudem, ale ešte som netušil, že toto bude jazda vlakom na ktorú nezabudnem. Rozhovor sa mierne zvrhaval, dievča malo dobrý zmysel pre humor, hlavne dvojzmysel. A ja som sa tiež nenechal zahanbiť. Na pár minút sme sa obaja odmlčáli vzali sme si skryptá a študovali. Teda, aspoň sme sa o to snažili. Tažko sa to ale robi, pokiaľ cítite to napätie. Tak som pozeral do knihy a na ňu. Naspäť do knihy a opäť na ňu. Ona tiež pozerala z času na čas na mňa a jemne sa usmievala.

Čítal som si a tváril sa kľude, keď v tom momente sa postavila a... otočila sa zadočom ku mne a naťahovala sa pre ruksak. Jej krásny štavnatý zadoček som mal pred očami, a ja som sa v tom momente nezmohol na nič iné, ako len "Waau, máš krásny zadok ". Ďakujem, odpovedala a jemne sa usmiala. Opät si sadla oproti a prihovorila sa mi.

Rozprávali sme sa a zistili sme že sme obaja slobodní. Ja som ju pochvalil a ona kompliment opätovala. Takto to išlo ešte asi 15 minút až kým sme sa nezačali otovrene rozprávať o tom, ako nám chýba sex.

Tu som si uvedomil, že toto by mohla byť ešte dlhá cesta. Zvažovali sme možnosť, že by sme išli k nej do Trmavy, a však mala kamošky na priváte a do Bratislavy sa jej nechcelo ísť. Tak sme sa sa bavili, že však pome na hotel. A však ani jeden z nás nemal peniaze na viac. Tak som jej povedal, a čo tak toaleta. Začala sa smiať, že v tak špinavom vlaku? Nikdy. Natiahla sa k dverám, zatihla zaclony a zamkla vrchný zámok a slovami "Tu a teraz" ma pritahla k sebe a začali sme sa bozkávať.

Bolo to rýchle, krásne a však musel som ju stopnúť. Nemali sme veľa času, blížili sme sa do stanice kde sa menili sprievodcovia, a skôr či neskoŕ niekto príde. Tak sme sa bozkávali, a čakali na sprievodcu.


Sprievodcovia sa vymenili, lístky boli štiknuté, a ako vystrelom z pištole sme obaja po sebe vyštartovali. Ona zamkla a opäť zatiahla, ja som zhasol svetlo.

Prišiel som k nej odzadu. Objal som ju zozadu, chytil za prsia. Mala ich krasne pevné a bradavky tvrdé ak kameň. Jej rúčka sa už snažila dosť do.mojich nohavic, zatiaľ čo som ju bozkával na krku. Moja druhá ruka jej odopla nohavice.

Otočil som si ju oprel o dvere kupe a bozkával. Šikovne som jej odopol podprsenku, a vošiel pod jej tričko. To som už ja nemal nohavice na páse a uz sa mi hrala s penisom. Samozrejme, že som bol pripravený ale aj ona.

"Máš kondom?" Do riti, idem z domu a nemyslel som, že mi ho bude treba. "Tak dávaj pozor a radšej ťa spravím ustami"

Zelená a ide sa. Rukami sa oprela o stenu kupé a v zrkadle sa pozeral na mňa. Prehla sa boky má krásne široke ale driek uzučký ako baletka. Ja som prirážal zo zadu a jemne ju ťahal za vlásky. Nechcel som aby nás bolo počuť. Tak som jej povedal aby sme boli jemnejši. Prestala. Otočila sa a pozrela na mňa. "Tu si sadni!".
Vyskočila na mná obopla ma nohami a jazdila po mne. Dosť si to uživala, jemne vzdychala. Zakrýval som jej ústa. Opät sme si to vymenili. Pokračovali sme takto ešte pár krát. Ani raz sa nám nik nepokúsil otvoriť dvere.

Vytiahol som penis otočil a ona už vedela, že jej uzučká pička už spravila všetko a bol cas na jej ústa. Už už som ho išiel vybrať že sa vystriekam na dlážku a potom to utriem, ale ona ma chytila za zadok a nechala si môj penis v ustach. Všetko krásne spapla utrela si ústočká sadla si a začala sa robkať. Ja som jej pomahal, prstekmi a bozkami. Šťípal som jej prsia. Ak do teraz nas nik nepočul, teraz ju muselo byť počut. Vykríkla a povedala aby som neprestával.

Aaaaaaa. Koniec. Spotená, červená sa pozerala na mňa a ďakovala mi. Ja som ďakoval jej. Obaja sme sa obliekli a otvorili okno a dvere a vyvetrali.

Obaja sme boli vysmiati a spokojní. 30 minút do jej prestupnej stanice. Tak sme sa už len ďalej rozprávali. Dala pusu a odišla. Nikdy som ju už nevidel. A ani meno som sa nikdy nedozvedel.