Ako sa to celé začalo, alebo zajko a ja

12. 4. 2023 · 5 579 zhlédnutí real-milf

Už dlhšie som rozmýšľala, že svoju existenciu na amatéroch ukončím, navštevovala som túto stránku už dajaký ten rôčik a v poslednej dobe ma to prestávalo baviť, keďže to bolo dookola to isté.
.... a potom sa objavil on ....
Naša komunikácia začala celkom nevinne, v kope neprečítaných správ som našla tú jeho, odpísala som. Na tom by nebolo nič zvláštne, veď som to spravila už toľkokrát.
Bol mladší, podstatne mladší ako ja. Písal veľmi milo a rozumne, čo sa mi zdalo takmer neuveriteľné.
Má rád kávu a víno tak fajn, to mám rada aj ja, povedala som si a odpísala mu.
Neprevracal tému hneď na sex a v správach pôsobil podstatne staršie.
Začala som hltať každú jednu jeho správu, bavil ma a zaujímal.
Zvláštne, keď Vás zaujme o 16 rokov mladší muž.
Cez deň sme si písali málo, on mal povinnosti v škole, ja v práci, ale tešila som sa na večer, keď som videla, že bol prihlásený.
Viedli sme dlhé rozhovory o všetkom možnom aj nemožnom, postupne aj o sexe. Nemal skúsenosti a ani sa tým netajil, písal o tom, čo by chcel vyskúšať, čo by sa mu páčilo.
Postupne začali pribúdať fotky, páčilo sa mi, keď som ho dráždila, vzrušovalo ma to a aj jeho.
Po pár dňoch mi poslal svoje foto, vysoký, tmavovlasý, naozaj veľmi príťažlivý mladý muž. Na oplátku som mu poslala foto aj ja, s takou to malou dušičkou, že či sa mu budem páčiť alebo nie.
Páčila som sa mu, bola som prekvapená, nie som totiž modelka, ale žena typu krv a mlieko.
V hlave som sa začala pohrávať s myšlienkou, že aké by to mohlo byť s ním.
Mala som predtým mladšieho milenca, ale nikdy nie až o toľko a predsa, keď už mladší milenec bol, tak skúsenosti mal, ale on nie.
Postupne sa naša komunikacia zintenzívňovala, už to neboli len večerné správy, ale písali sme si celé dni. Cez deň slušne, večer trošku nemravne a páčilo sa mi to čoraz viac. Každý večer pribúdali nové fotky a rozoberali sme do detailov svoje túžby. Začala som po ňom túžiť čoraz viac, k správam pribudli hodinové telefonáty a naša zvedavosť narastala.
Po mesiaci sme sa stretli, prišla som za ním do mesta, v ktorom býval. Čakala som ho na parkovisku, spoznala som ho už z diaľky, no a ten jeho úsmev ma dostal. Zobrali sme si kávu so sebou z neďalekej kaviarne a prisadol si ku mne do auta.
Zvláštne, že som nemala vôbec strach a ani obavy ako v minulosti, keď som sa s niekým stretla prvýkrát.
"Kam ideme?" - spýtala som sa ho.
"Neviem, ale ty určite niečo vymyslíš." - odpovedal.
Naštartovala som a vydali sme sa na cestu, vozili sme sa len tak po meste, ale celý čas som mala chuť sa s ním niekam zašiť a môcť ho vybozkávať.
"Ty si taká krásna" - opakoval niekoľkokrát.
"Ja?" - smiala som sa a nemohla uveriť jeho slovám.
Nakoniec sme zaparkovali pri jazere, vonku bolo už celkom príjemné počasie. Sedeli sme v aute, dopila som kávu a neverila som, že som sa ho dočkala a sme spolu.
Mala som chuť sa ho dotýkať a tak kde tu preleteli letmé dotyky.
"Musím sa ponaťahovať." - povedala som a vystúpila som z auta.
On vystúpil tiež, objala som ho a mohla som ho konečne pobozkať. Vedela som, že musím byť iniciatívna ja, predsa mi povedal, že skúsenosti nemá. Páčilo sa mi to, chutili mi jeho bozky a bola som z neho vzrušená. Najprv to bol krátky bozk, ktorý sa postupne predlžoval.
Sadli sme si naspäť do auta, pribúdali bozky, dotyky a vzrušenie.
Po chvíľke pred nami zaparkovalo druhé auto, dajaký rybár sa rozhodol, že bude chytať práve tu, sakra. Zrovna vtedy, keď to začínalo byť zaujímavejšie a zaujímavejšie.
Odišli sme a našli si tiché miesto poblíž hlavnej cesty. Môj neskúsený zajko bol už odvážnejší. Dotýkal sa ma a dotýkala som sa aj ja jeho. Bola som z neho úplne mokrá a vzrušená, keď mi rukou prechádzal po stehnách a blížil sa ku kundičke. Ja som cez nohavice cítila, aký je tvrdý. Rukou som ho hľadala cez nohavice a užívala si tie chvíle vzrušenia.
Pohrávala som sa s myšlienkou, že si ho užijem v aute, no vonku bolo stále príliš veľa svetla a miesto tiež nič moc.
Nakoniec sme sa rozhodli, že to necháme tak a budeme pokračovať nabudúce. Vedela som, že prvýkrát nechce mať sex v aute... áno, jeho prvýkrát...
Aj keď sme po sebe túžili, tak som chcela aby to bolo preňho také ako chcel - niekde v súkromí, kde si budeme môcť do sýtosti užiť.
Pomaly sme ukončili naše stretnutie, strávili sme spolu 4 hodiny, ktoré preleteli rýchlosťou blesku.
Odviezla som ho kúsok od jeho domu, rozlúčili sme sa a išla domov, po stretnutí mi zostala na perách chuť jeho bozkov a mokrý fľak na rifliach, ktorý sa predral na povrch cez premočené nohavičky.
Celú cestu som rozmýšľala, že či sa ozve, či sa mu to páčilo, či to nebolo pre neho až príliš ...
... ozval sa, písal takmer okamžite. A tak si písali zase niekoľko dní.
Po pár dňoch mi prišla správa: "Budem sám doma, vedela by si spraviť čas? "
"Jasné! Napíš kedy a ja si to zariadim." - odpísala som mu bez zaváhania.
V hlave som si premietla naše prvé stretnutie a hneď ma vzrušila predstava ... ja a on ... sami ...

... a ten čas prišiel, ale o tom niekedy nabudúce.