Stretko na odpočívadle III.

12. 4. 2023 · 1 971 zhlédnutí workandrive

Cestou od Trnavy som rozmýšľal čo na mňa Míra chystá. Otázky v mojej hlave však malo čoskoro rozlúsknuť ďalšie stretko. Blížil sa posledný augustový týždeň. Mesiac bez sexu, len s honením svojho vtáka mi ubiehal nesmierne pomaly. Blížil sa víkend, nemal som žiadne plány. Možno len vybehnúť k jazeru zaplávať si. V piatok večer som došiel domov, vyzliekol som si monterky, vyzul kanady a kráčal do sprchy. V trenkách som si len zapol telefón, ktorý bol vyštavený ako ja na nabíjačku. Bolo príjemne ako mi vlažná voda steká po tele a vtáku. Moc som sa neutieral, keď som si prešiel uterákom po vtáku a guliach hned som ho mal hore. Kvapky vody som mal zachytené v chlpoch na bruchu a hrudi. Tie ma trochu schladili. Pozrel som na telefón, ako sa nabíja a vidím správu od Mira. „Nazdar méďo, tak sem zakotvil zase na Slovensku. Stojím pri maďarských hranicích, rád bych tě zase ... ty víš co.“ A za tím bol pripojený smejúci sa čertovský smajlík. Odpísal som mu, že som dosť unavený načo mi napísal, že má pre mňa aj jedno veľké prekvapenie. Zvedavosť zvíťazila a za dvadsať minút som už sedel v aute smer Slovensko-Maďarské hranice.
Kvôli nadchádzajúcemu sviatku som sa skoro nedostal na odpočívadlo. Všade nahusto stáli kamióny, dokonca aj pri krajnici a v odbočovacom pruhu. Napísal som Mirovi nech mi pošle ŠPZ-tku návesu alebo ťahača. Poslal mi foto svojho kamióna a začal som hľadať. Asi v tretej rade od pumpy som ho v diaľke zbadal. Pomaly som si zapálil cigaretu. Míra stál natesno vedľa ďalšieho. Ako som kráčal popri návese z druhého ťahača schádzal dolu holohlavý, chudý kamioňák. Zarazilo ma to, o to väčšmi, že sa vybral mojím smerom. „Nazdar, nemáš prosím tě zapalovač?“ Siahol som do vrecka. Pomaly som si ho premeral. Mal na sebe teplákové kraťasy, tričko, bol chudší a na rukách aj nohách mu vystupovali žily. Ako čakal zdvihol si tričko a poškrabal sa na bruchu. Všimol som si, že je zarastený čo ma dostalo do nálady. Pripálil som mu. „Dávaš voraz“? „Jo trochu pretiahnuť nohy. Máš dlhú cestu pred sebou.“ „To jó, dnes se už ale nikam nechystám“. Zrazu ma spoza chrbta chytili dve veľké ruky. „Tak vy už se znáte“. Na zadku pocítim tvrdého vtáka. Otočím sa a usmieva sa na mňa Míra. „Tak rád bych ti představil tvé dnešní překvápko. Tohle je kolega David. Občas spolu zablbneme, když máme stejnou trasu a nikde nikdo. Vyprávěl jsem mu o tobě a moc by tě chtěl spoznat.“ Ako to dopovedal cítil som ako mu cuklo vo vtáku. „Tak kde zakotvíme u tebe u mně?“ „Radši ke mně mám tam více místa.“ David otvoril kabínu vyšplhal hore. Kraťasy sa mu začínali vpredu plniť. Vošiel som za ním a mal pravdu. Míra mal v kabíne za sedadlami len úzku posteľ. Ta Davidova vyzerala oveľa väčšia. Pred posteľou bol ešte priestor o veľkosti postele.
Míra zavrel za sebou dvere. Chytil ma okolo brucha, otočil k sebe a vrazil mi jazyk do pusy. Vyzliekol som mu tričko, on moje. Bozkávali sme sa a odzadu ku mne pristúpil David. Bozkával ma na krku a potom ma Míra otočil k nemu. Naše jazyky sa prepletali dal som mu ruku na kraťasy a ucítil jeho dlhé péro. Míra zbadal môj úžas a povedal: „ říkal sem, že bude velké překvapení“ a začal sa smiať. David si stiahol kraťasy a vyhupol sa ku mne jeho vták. Bol ako jeho majiteľ dlhý a žilnatý, mierne zahnutý dolu, zato krásne zarastený jak Míra. Kľakol som na zem a začal mu ho fajčiť. Kvôli jeho tvaru mi krásne kĺzal do hrdla. Cítil som vôňu jeho semena z chlpov na guliach. To už Míra nevydržal stiahol si trenky a pristúpil ku mne. Sledoval som ako si honí svojho macka. David si sadol na posteľ, vták mu stál. Vystriedal ho Míra. „Tak doufám, že budeš dnes hodnej, rádi by chom si s méďou pohráli oba.“ S plnou pusou jeho vtáka som prikývol, a začal prirážať. David si honil a vzdychal, pri pohľade ako sajem Mírovi gule a vtáka. Po asi minúte Míra prešiel k Davidovi a ľahol si na posteľ. „Pojď méďo k nám“. Ako to dopovedal dal som sa na štyri a začal lizať Mírovi jeho vajcia. Chytil si vtáka a honil. Na druhej strane som cítil Davidove prsty na mojom zadku. Naflusal mi na dieru a terz sa mi ju snaží roztiahnuť. Moje zaskučanie mu naznačilo, že sa mu to podarilo. David potom prešiel k Mírovi, ten mu naflusal na vtáka. David si ho pohonil. Kľakol si za mňa, nohami mi rozkročil nohy a už som cítil tlak na diere. „Tady máš“. Strčil mi poppers pod nos. Natiahol som starú známu arómu. A pocítil tie tlaky. Zrazu diera povolila a počul som len Davidov ston. „Jooo méďo, hezky vydrž, strejda David ti udělá dobře“. Ako prišiel prvý nával po čuchnutí, Míra mi vrazil svojho vtáka hlboko do hrdla. Ten utlmil moje vzdychanie a stony. Dávid začal prirážať. Cítil som jeho zakrivenú tvrdú kládu, ako mi rozťahuje dieru. Po chvíli som si začal užívať, jeho vtáka ako mi vypĺňa vnútro. David mi mrdal dieru a Míra si užíval môj jazyk na svojom masívnom žaludi. „Míro poď taky, hezky sem ti ho roztáh. Já už bych se do nej vystříkal.“ Míra sa zosunul na posteľ. Úplne ležal na posteli. Vysadol som teda na jeho tvrdého vtáka. Po Davidovi už nebol problém a začal ma mrdať. Naklonil som sa k nemu a začal som mu lízať bradavky. Poriadne sme vzdychali. David sa postavil a zasunul mi svojho tvrdého vtáka do pusy. Jeho gule mi narážali o bradu. Takto sme zostali dlhšiu chvíľu. Potom Dávid vytiahol svojho lesklého vtáka z mojej pusy. Míra mi prestal šukať dieru, no zostal vo mne, naklonil si ma k sebe a začali sme sa bozkávať.
Naraz som ucítil na svojej diere tlak. Chcel som sa narovnať, no Míra ma chytil a oboma jeho tlapami pritlačil na svoju hruď a zašepkal mi do ucha. „Na dnešek z nás tří nikdo nezapomene. Hezky si to užívej méďo“. David zatlačil a do mojej diery sa začal tlačiť jeho vták. Zastonal som a začal vzdychať. „Ššššš hezky drž méďo.“ Míra videl, že na jednej strane ma to šialene vzrušuje a na druhej videl bolesť v mojej tvári. Začal ma bozkávať. To sa ku mne naklonil i David. „Tááák a máš tam dva ptáky. Moc hodnej méďa.“ Keď dopovedal, začal ma pomaly mrdať. Naspodu Mírov vták a hore Davidov. Oba sa treli v mojej diere o seba, cítil som najprv ako jeden zasúva a druhý ide von a zase späť. Ako dva piesty natesno pri sebe. Hlavu som mal položenú na Mírovej chlpatej hrudi, vzdychal a skučal som mu do nej. Oboma rukami mi roztiahol polky od seba a začali zrýchľovať. To už mi Míra dával pop k nosu. Natiahol som do seba. Odovzdane som sa zvalil na Míra. Mrdali ma tak asi štvrť hodinu. Zadok ma pálil ale poslušne som držal. Potom sa ozval Míra: „Davide ja už budu.“ Ako to dopovedal, začal ručať a vzdychať, zasunul ho do mňa až po gule a začal striekať. Cítil som ako mi dieru zaplavuje jeho mokré teplo . David zrýchlil a Mírovo semeno začalo zo mňa vytekať Mírovi späť na vtáka a gule. David zasunul a v rytme trhnutí jeho vtáka, ktoré som cítil v diere začal do mňa pumpovať aj on svoju dávku. Zvalil sa na mňa, všetci traja sme odfukovali. Ako prvý vykĺzol David a uvoľnil cestu mrdke, ktorá sa zo mňa valila. Vrazil mi vtáka do úst, poriadne som mu ho očistil. Začal som sa narovnávať a ďalší vykĺzol zo mňa i Mírov vták. Tak isto som mu oblízal jeho polotvrdého borca aj s guľami. Pomaly som si utrel rozmrdanú dieru, a začal sa obliekať. „Hodnej méďa co Davide?“ „To joo hezky si nás zničil“. „To skôr vy mňa.“ Usmial som sa na nich. Zišiel som dolu. Bola noc, studený vzduch mi robil dobre. Trošku ma prebral. Voňal som po Davidovi aj Mírovi a hlavne po ich semene. Zapálili sme si cigaretu. „Tak zas příšte, medvídku.“