Dozvuky konferencie

20. 4. 2023 · 2 937 zhlédnutí Beuska12

Príbeh s Veronikou od môjho manžela ste už možno čítali, teraz vám ja poviem čo to so mnou spravilo.

Večer s Veronikou sme si náramne užili, aj keď je škoda, že Veronika si to nechcela užiť naplno aj s mojim mužom. Teraz to možno aj ľutuje, keďže s tým jej priateľom sa za mesiac rozišla.

No ale späť k nám. Keď manžel odišiel na konferenciu, vedela som, že ma čakajú ťažké dni. Bola som extrémne nadržaná a sama. S manželom sme si písali veľa o tom čo sa stalo predtým ako odišiel. Nečakala som, že sa to môže zvrhnúť až takým smerom. Long story short, priznal sa mi, že najviac ho vzrušuje keď som ja vzrušená. (Okrem toho sa mi priznal že už dlho sa chce do mňa vystriekať. Antikoncepciu neberiem a kondóm sme už pár rokov nepoužívali ale vždy sa ovládol a nechal sa nahovoriť na fajku alebo výstrek na prsia). Vravím si, že to každý chlap ma rad keď je žena vzrušená, nič neobvyklé, ale on mi povedal, že aj keby to nebolo kvôli nemu. Tu už som spozornela. Začali sme si písať o predstavách. Boli to predstavy, ako si s iným párom striedame partnerov a ako si pozeráme do oči pri tom ako trtkáme s tým druhým z páru. Všetko toto mojej nadržanosti nepomohlo a tak som sa presunula do sprchy, kde som si dávala jedno kolo za druhým a posielala manželovi fotky aké mi len prikázal.

Vzrušovalo ma aký je kvôli mne nadržaný, ako si ma predstavuje s viacerými ľuďmi a jeho samozrejme tiež. Z tej konferencie teda veľa nemal, stále odkrvený mozog 🙂

Stále som cítila motýliky v bruchu z toho ako do detailov opisoval ako by ma chcel vidieť užívať si, ako som v trojke s dvomi babami, iným manželským párom alebo trtkať ma s iným chlapom. Popravde, táto predstava vzrušovalo aj mňa. Nebudem klamať, sem tam mi ušlo očko aj po pár kolegoch a moja fantázia začala pracovať. Vzrušoval ma pocit nevery, pocit toho ako ma osaháva v práci jeden z kolegov, prípadne sa spolu na nočnej zavrieme v jeho pracovni (tí čo viete ako to je v medzi lekármi, tak viete 🙂). Vzrušovalo ma ako o tom poviem neskôr manželovi a pritom mu to urobím rukou.

S jedným z kolegov máme pomerne blízky vzťah a časom naše dopisovanie prešlo do rôznych dvojzmyslov a tak som si povedala, že jednu písanú neveru ten môj manžel zvládnuť musí. Počkala som si na to keď budeme mať obaja službu v nemocnici spolu a ak všetko pôjde hladko, mohli by sme si vymeniť pár zaujímavých správ.

Nastal deň keď sme s Martinom mali obaja nočnú službu. Rozmýšľala som čo mu napíšem, samozrejme som sa do nočnej aj patrične vyfintila. Manželovi som sa rozhodla nič nepovedať. Nech si potom užije celú story s odstupom času.

Po pár hodinách v nočnej, keď som už vedela, že bude kľud som sa rozhodla s Martinom rozbehnúť hru. Poslala som mu fotku z mojej doktorskej izby ako mám vyložené bosé nohy s nalakovanými nechtami na červeno na stole a sukňu na uniforme som potiahla trošku vyššie a pridala som text s otázkou či spí. Za pár minút prišla odpoveď, na ktorej bol bez trička, len v trenkách a popis že v tom teple by sa mu ani nedalo. Martin nemal typicky svalnatú postavu, bol skôr taký atletický. Oči mi samozrejme zablúdili aj na obsah trenírok. Odhadla by som to na taký lepší priemer, niečo ako môj manžel, čo mne by teda rozhodne nevadilo. Z fotky som pochopila, že aj Martin je otvorený tejto hre preto som prešla rovno k veci. Písala som mu ako by som chcela aby bol pri mne, dotýkal sa ma, bozkával ma na krku, pritom rukami dráždil prsia a pičku a ja by som mu to oplatila. Ako by som zaborila svoj jazyk do jeho úst a popritom mu to robila rukou, potom sa odtiahla a strčila si do úst ten jeho penis. On mne písal akoby chcel aby som mu sadla na tvar, aby mi lízal na striedačku pičku a riťku. Akoby ma posadil na jeho stôl a prstami ma priviedol k mokrému orgazmu, tak ako to robí svojej priateľke. Toto všetko sa odohrávalo len pár izieb od seba. To ma na tom vzrušovalo najviac, hocikedy mohol jeden alebo druhý prísť a mohlo sa všetko stať skutočnosťou. Sedela som stále vo svojej izbe, vyložené nohy boli už roztiahnuté, v jednej ruke som držala mobil a druhou som sa striedavo prstovala a dráždila si klitoris. Martin mi písal ako si ma berie na tom stole, naostro, bez kondomu, tak ako to mám rada od svojho manžela. Občas prirazí silnejšie, občas pomalšie, občas hlbšie, občas ma priškrti, občas mi strčí do úst prst s ktorým mi behal po klitorise. Bolo to úžasné. Bradavky mi stáli vzrušením, takéto niečo som ešte nezažila. Martin si v druhej izbe tiež robil dobre a po chvíli sa urobil. Mne napísal, že naživo sa uz vystriekal a tak je na čase aby som vystriekala aj toho imaginárneho Martina. Napísala som mu, že si kľaknem pred neho, zoberiem si ho do úst a potom ho dokončím mojimi prsiami keď ich tak obdivoval. A pritom sa mu budem pozerať do oči a tešiť sa ako ochutnám jeho semeno. Tato predstava ako ja vydatá žena klačim pred kolegom a snažím sa ho priviesť k orgazmu, ma po chvíli priviedla k masívnemu orgazmu. Bol to jeden z najsilnejších a najdlhších orgazmov a ja som ho dosiahla v práci s kolegom cez telefón, ktorý je navyše pár izieb vedľa.

Po našom sex talku sme si šli ľahnúť a trochu si oddýchnuť, za pr hodín bola vizita. Ráno na vizite sme sa prvý krát stretli s Martinom, usmiali sme sa na seba. Počas vizity sme sa dostali do kontaktu keď sme pacientovi kontrolovali prístroj. Martin stál za mnou, pritiahol sa ku mne a ja som cítila cez jemne lekárske nohavice jeho penis. Ako som klikala na prístroji po displeji, chytil mi ruku a presunul ju na tlačidlo ktoré som hľadala. Pritom som cítila jeho dych na krku, penis na zadku. Potichu tak aby to nikto v miestnosti nezaregistroval, mi povedal že som bola výborná a rad by si to so mnou zopakoval naživo. Cítila som sa ako nadržaná pubertiačka, nohavičky mokré, v podbrušku šteklenie.

Služba skončila, ja som išla domov. Prišla som domov manžel spal, vyzliekla som sa, prišla som do spálne, stiahla mu pyžamo a začala som ho fajčiť. Po chvíli sa zobudil, vyskočila som na neho, strčila si jeho penis do pičky a začala pomaly jazdiť. Popritom a pomedzi vzdychy som mu povedala o mojej nočnej, o Martinovi a o tom že chcem aby zo mňa vytrtkal všetko to čo Martin v práci nemohol. Keď už som sa konečne urobila, manžel ma položil na chrbát a chcel sa urobiť on. Ako to pomaly na neho išlo, som sa na neho usmiala a povedala mu, nech sa pekne vystrieka do mňa. Keď posledný krát prirazil a vystriekal do mňa všetko čo v sebe mal, ľahol si ku mne a povedal mi.

Láska, nabudúce keď budeš s Martinom, a spôsobí ti taký silný orgazmus, neopováž sa ho odbiť tým, že ho dokončíš prsiami.