Pokec

23. 4. 2023 · 2 529 zhlédnutí JaAoNa2015

Sociálna sieť je lákadlom pre veľa ľudí a tak isto bola aj pre mňa. Mala som 18 a často som ju navštevovala. Zoznámila som sa tam s viacerími, no s jedným to zašlo až ďalej. Písali sme si neustále, dokonca sme sa veľa krát aj spravili pri písaní príbehov. 😛
Jedného dňa však dostal šialený nápad.
Navrhol aby sme sa stretli. Nechcel sex, ale aby som mu spravila striptíz, na ktorý sa bude on pozerať pripútaný na stoličke. Vraj aby som sa nebála, že niečo spraví.
Dlho som odmietala, no povedala som si, prečo nie 😛
Nadišiel večer, keď sme sa mali stretnúť.
Dlhé čierne vlasy som si vyčesala do copu, obliekla kratučke mini šaty (ako to u mňa býva zvykom bez spodného prádla), samodržky a obula topánky na vysokom opätku.
Hneď v tej chvíli ako som k nemu nasadla do auta bolo jasne vidieť, že sa mu páčim aj naživo, čo aj jasne okomentoval slovami: Bože môj, pfúúú 😛 už aby si mi tancovala.
Keď sme prišli na byt, sadli sme si a pri rozprávaní sa padla aj fľaška červeného vínka na uvoľnenie. Neskôr vytiahol putá, uložil stoličku s očakávaním, že ho pripútam aby mohla začať zábava.
Stalo sa.
Zapla som si hudbu a velmi pomalicky začala teda tancovať. Po chvíľke som do toho pridala aj poriadne vrtenie zadočkom, pričom si všimol, že som naostro. Zastonal a v jeho nohaviciach začal veľký pohyb. Čupla som si pred neho s naširoko roztiahnutými nohami pre jeho lepší výhľad a pár krát prešla po mojej mušličke.
Opäť zastonal a povedal: tá je teda pekne mokrá a roztvorená. Naozaj bola.
V jeho nohaviciach bol neustáli pohyb, tak som sa rozhodla, že mu ho vyberiem.
Ako som mu sťahovala nohavice, vyskočil na mňa ten jeho obrovský mega penis. Mala som chuť hneď ho vziať do pusy, ale ovládla som sa. Pokračovala som v tancovaní, hraní sa so sebou a pozorovala ako mu ten obor tvrdo stojí. Keďže aj ja som bola už poriadne nadržaná, povedala som si, že mu zážitok spríjemním ešte viac. Obkročila som ho, jeho mega penis pritlačila medzi moje mokré pysky a začala sa trieť. Začudovane sa na mňa pozrel čo to robím. Dlžný teda meostal a tak sa pridal do pohybu aj on. Obaja sme sledovali ako sa jeho mega obor brodí mojími mokrými pyskami. Vzrušujúci pohľad a k tomu čvachtavé zvuky ho vyprovokovali natoľko, že vzal moje tvrdé bradavky do úst. Mne viac naozaj netrebalo. Tak intenzívne som sa začala trieť na tom obrovi, že si našiel cestu a vkĺzol do mojej mušličky. So stonaním a veľkým výkrikom sme sa pozreli na seba a on povedal: Oooch Bože, taká pička. Ale toto nebolo v dohode.
Odpovedala som: nebolo veru, ale šmykol sa tam.
Oblapila som ho okolo krku a začala sa narážať na toho obra. Pár narazení spolu s pohľadom na to ako ten obor rozťahuje moju mušličku zapríčinili orgazmus ako u mňa, tak aj u neho. Telo sa mi chvelo, nohy triasli a on vypúšťal horúce semeno do mojej mušličky.
Keď už bolo po všetkom, odviezol ma domov a zaplatil za dohodnutý "striptíz".