Bývalé Spolužiačky (súťažná)

25. 4. 2023 · 4 049 zhlédnutí ollaff

Stalo sa to pred mnohými rokmi, ale dodnes je tento zážitok jeden z najlepších čo som zažil. Tri roky po maturite sa najaktívnejší z triedy rozhodli zorganizovať stretávku. Nakoniec z 26 ľudí prišlo iba zdravé jadro, asi 15 kusov. Miesto stretnutia bola chata na samotke v Nízkych Tatrách a po zaplatení poplatku bola jediná podmienka, priniesť si kostým čarodejnice- čarodejníka.

Stretli sme sa poobede a po privítaní a prvom drinku sa zorganizovala grilovačka v tematických kostýmoch. Bolo komické sledovať kreativitu niektorých jedincov. Boli tam čarodejnice, Arabela, Rumburak nejaký ten Harry Potter s Hermionou no a ja Gandalf. Bola to väčšia zábava než som čakal. Jedlo sa a pilo, ľudia začali postupne odpadávať, najmä vďaka alkoholu no prekvapivo nik sa neprezliekol do civilu.

Okolo tretej po polnoci už sme zostali len traja. Ja, Lucia a Majka. Lucka sa mi vždy páčila. Krásna bruneta s hlbokými modrými očami a podľa mňa dokonalou postavou. Dnes jej to ohromne pristalo. Tmavý make-up, klobúk, jemne priesvitná čierna blúzka, krátka sukňa, sieťkové pančušky a podväzky ktoré jej s pribúdajúcim alkoholom pri neopatrnosti sem tam vykukli spod krátkej sukni.

Často mi zablúdili oči k jej nohám a ona si to určite všimla, zdalo sa mi že si to aj celkom užívala. Vtedy sa postavila a koketne zahlásila „Sú tri hodiny po polnoci čo je hodina čarodejníc čo tak si dať panáka a použiť nejakú mágiu.“ Všetci sme súhlasili a po ďalšom rume Lucke vravím. „Čo si ty vlastne za čarodejnicu, Majka je Hermiona to je mi jasné, ale ty si oblečená a aj vyzeráš príliš sexi na čarodejnicu.“
„No ja som taká sex guru.“ A vyzývavo sa smiala. Na otázku Majky, že aké je jej zameranie a čo dokáže, len povedala. „Môžem vám to ukázať tu na Gandalfovi, absolútne bez dotyku sa postarám aby sa mu do minúty postavil.“ Dievčatá sa ohromne bavili a uťahovali si zo mňa. „Predsa sa nebudem pred vami vyzliekať ...“ No pravdupovediac ma to dosť zaujalo a vravel som si že tomu nechám voľný priebeh a uvidím kam to zájde.

„Nemusíš sa vyzliecť, Gandalfov plášť je ideálny. Iba sa vyzleč pod ním a ak sa mi to podarí bude to vidieť.“ Majka sa toho chytila a už nebola cesta späť a tak som súhlasil. Dal som dole šortky aj boxerky a podľa inštukcií som si sadol do kresla.

Lucka sa postavila a ako predo mnou stála, začala si pomaly vyhŕňať sukňu. Keď bolo vidno čipkované konce a podväzky pančušiek mierne spomalila a vo mne by sa krvi nedorezal. Srdce mi búšilo, dych sa zrýchlil a hlava mi horela. Mala dokonalé nohy, sukňu nechala vyhrnutú tak aby som videl takmer všetko. Potom ju vyhrnula ešte vyššie a ukázala čierne,, čipkované, priesvitné a ohromne rajcovné nohavičky. Nemohol som odtrhnúť oči od jej lona, kde ja jasne rysovala krásne vyholená kundička, ozdobená tenkým prúžkom chĺpkov nad klitorisom. Dokonalé. Potom mierne rozkročila nohy a ľavou rukou stiahla nohavičky do strany čím mi dopriala nádherný výhľad na tú najkrajšiu pičku akú som kedy videl.
Lucka mi hľadela do očí a užívala si svoje predstavenie, keď s úsmevom na mňa žmurkla a vraví „Myslím, že je jasne vidno že som talentovaná čarodejnica.“ Majka zatlieskala a ja som si až vtedy uvedomil, že ho mám tvrdý ako sklala a pod pláštom je jasne vidno moju erekciu. Lucka mi ho cez plášť pohladkala „Určite to nebola ani minúta.“

„No musím uznať, ale rád by som videl ešte niečo náročnejšie.“

„Ak chcete mám ešte jedno kúzlo. Do minúty ťa spravím, dokážem to rýchlejšie než ktokoľvek predtým“. Majka sa potešia a spýtala si či nám nevadí keď si prisadne bližšie a už bola pri nás. „Daj mi minútku niečo prinesiem.“ Vrátila sa s panákom a vraví „To je olivový olej keďže nemám lubrikant, neboj bude ideálny.“ Lucka sa na mňa pozrela „Možem? A ja len „Už sa nemožem dočkať.“

Vyhrnula mi plášť a odhalila môj stoporený, tvrdý penis. „Len si ťa pripravím a môžeme začať stopovať,“ Na čo Majka pripravila mobil. Naniesla olej na celú dĺžku penisu a vôbec nešetrila. Jemne a pomaly párkrát prešla rukou od žaluďa až po koreň kým sa celý penis neleskol. Povedala „môžeme“ a vzala ho do úst. V momente v nej celých 19 centimetrov zmizlo. Žaluď bol až niekde hlboko v hrdle a začalo ho v tempe fajčiť. Vytiahla ho a lapala po dychu. Uchopila môj kokot celý lesklý od oleja a jej slín pri koreni a pravou rukou ho rýchlo honila. Potom sa pár sekúnd venovala dlaňou iba žaluďu až to mierne, ale príjemne pálilo. Pokračovala v honení no zakaždým tempom poriadne stisla žaluď. Bolo to neskutočné, mala skvelú techniku a bolo mi jasné že dlho nevydržím. Zacítil som to známe mravčenie až pálenie v penise a za moment už som striekal ohromnú dávku semena všade vôkol. Vzdychal som ako po šprinte na 200m a keď som ako tak začal vnímať Lucka sa otočila na Majku „Tak čo bolo to do minúty.“ Majka len pokrútila hlavou „bola to minúta 6 sekúnd keď začal striekať, ale musím uznať že si profík, bolo to krásne divadlo.“ Keď som už bol schopný niečo povedať dodal som len „Niečo také som v živote nezažil, ani ja si to tak rýchlo nedokážem spraviť a to už mám poriadnu prax.“

Lucka sa zasmiala „Ale nedokázala som to do minúty, môžeš ma potrestať!“
„Nevadí ak ťa potrestám v sprche?“ a už som ju za ruku viedol do sprchy, keď sa ozvala Majka „myslím že sa k vám pridám aj ja potrebujem potrestať.