Urob mi to!

28. 4. 2023 · 2 275 zhlédnutí Mickajedina

Príjemná hudba, víno, jedlo.. spoločnosť...popíjam víno, počúvam ako niečo vysvetľuje, usmieva sa.. rozpráva.. všetci sa pobavene smejú a ja sa dívam na jeho košeľu..siuletu jeho tela...hrude.. ruky... jeho úsmev je tak silný a úprimný.. inštinktívne si preložím nohu cez nohu.. moje krátke modré šaty .. krémové lodičky s bielym prádlom ..odpijem si z vína... cítim jeho lahodnú chuť.. obližem si pery..prestávam vnímať o akú historku teraz ide.. je mi to až zvláštne, že ho dokážem nevnímať, že mi je jedno, čo rozprávajú tie krásne pery... fyzicky som do neho ponorená úplne..vlhnem...cítim ako si predstavujem ze sa ma dotýka...bozkáva ma...prejde rukou do vlasov...po tvári... jeho vôňu tela...pokožky.. jeho dlaň na mojich prsiach..ako nepoviem ani slovo a len držím ako hluchý dvere.. tak ma dostáva.. vždy..celé okolie sa smeje na niečom vtipnom z jeho života, iba ja mam film pred očami ako mi ide rukou do nohavičiek..
kde zaborí prsty do mojej kundičky...mokrej.. nadržanej na neho......jeho krasného vtáka, ktorý tak rada fajčím...znovu popíjam...usmievam sa na neho... a môj pohľad .. je úplne jasný...okolo nás pobehuje mladý čašník, tmavší, krásne oči a úsmev... jebateľný na prvý pohľad.. ten isto nechodí sám domov po šichte. Vždy keď nám donesie drinky sa na seba pozeráme.. ten pocit, keď viete, že sa niekomu páčite... keď si najprv poviem, že to sa mi zdá a potom keď mi povie ze tento drink je na neho....a usmeje sa.. to len potvrdí..odrazu neviem ako mám sedieť... komu venovať moju pozornosť..chutnému čašníkovi alebo tebe? Rukou mi prejdeš po stehne a pohladíš mi malíček..pozriem sa na teba, pousmejem..nakloním sa k tebe..opriem o tvoje stehná..... a do uška ti pošepnem.."UROB MI TO!" ....postavím sa, a odchádzam na toalety.. Všetci okolo z nášho stola usúdili, že som mu povedala, že idem na wc.. čo aj idem... trufalo na pánske toalety..nadržaná... mokrá.. vzrušená.. istá všetkým čo robím. Za chvíľku vojdeš dnu.. krásne kamenné, podpivničné steny, kde sa všetko ozýva.. hneď bez slov mi dá jazýčkovú.. "Ty ma vôbec nepočúvaš, čo rozprávam..."
"A načo? Nepotrebujem ťa počúvať... chcem s tebou robiť úplne iné veci...rukou mu idem pod košeľu..rozopínam mu nohavice... bez opýtania.. cítim aký je tvrdý a nadržaný.. dlaňou mi prejde po líci.. ruku zaborí do vlasov.."Vieš ako sa neviem ovládať pri tebe a videl som to..čašník po tebe ide.." vyhrnie mi šaty, rukou mi konečne ide do gatiek... celá mokrá...vzrušená.. zavzdychám.."Veď je chutný aj on..".... v tej chvili ma otočí k umývadlu..odsunie gaťky ... držím a čakám nedočkavosťou ako zasunie do mňa.. pár sekúnd a je vo mne.. ohhhhh.. zahryznem si do pery.. držím sa kraja...a on ma rovno šuká.. tvrdo..nadržane.. cítim ako tečiem..ako vnímam jeho zrýchlený dych..a ako ma pevne drží za boky.. priráža čoraz rýchlejšie a ja cítim svoj orgazmus... nevydržím to...vzdycham čoraz viac...on pridáva.. priráža... už bude.. ohhh áno.. vytiahne ho von a urobí sa mi na zadoček...užíva si kolko semena mi nastriekal na zadoček...rýchlo sa dáme dohromady.. a prídeme naspäť k stolu.. cestou z wc mi hladí zadok a pobozká ma...k stolu príde "môj čašník"... "Ešte si niečo dáte?" a žmurkne na mňa.. "Ďalšie kolo jednoznačne :)"