Začiatky 1

24. 2. 2024 · 1 417 zhlédnutí arbis

Keď som bola mladá, tak málokto (čítaj nikto) poznal moju bezhraničnú chuť a neutíchajúcu pohlavnú aktivitu. Robila veci, o ktorých nik nevedel. Objavovala som svoju sexualitu bez toho, aby som vedela, že objavujem sexualitu.

S odstupom času je mi jasné, že to nie je úplne bežné. Rôznym spôsobom som sa ukájala a predstavovala si situácie pri ktorých sa všetko deje. Boli naozaj mnohoraké a tak vám o niektorých niečo napíšem.
Úprimne, nepamätám si, kedy som zistila, že po dráždení príde tak slastný pocit vyvrcholenia, len viem, že som prišla na to, že aj cesta je cieľ skôr ako som objavila orgazmus. Tento pocit mi ostal od mladého veku a preto milujem a užívam si aj cestu k orgazmom... nie len ten pocit vyvrcholenia.

Bolo obdobie kedy som vždy pred spaním myslela na rôzne vymyslené situácie, ktoré mi spôsobili vlhko v rozkroku. Niektoré ma bavilo rozvíjať iné  nie. Pamätám si ako som si predstavila, že som nahá v tmavej miestnosti. Predklonená opretá o stôl. Každá končatina pripevnená k nohám stola.

Vôjde muž a ja sa hneď začnem pýtať. "Kto ste? Prečo som tu? Čo chcete?" Ústa sa mi nezavrú až kým nedostanem po zadku. Plesne ma dlaňou a potiahne ma za vlasy. "Buď ticho!" Dotýka sa ma po celom tele. Drsne mi otočí hlavu. "Smiem ťa urobiť rukou?" Znova ma plesne po zadku. Zastonám.
Dožaduje sa odpovede a chytí ma za pohlavie. "Si naozaj vlhká. Tvoja nadržaná dierka sa nevie dočkať. Odpovedz mi. Chceš, aby som ťa urobil? Dovoľ mi to." Zasunie do mňa palec a ja sa zhlboka nadýchnem. Som fakt mokrá. Tak veľmi chcem vyvrcholiť. Nebadane prikývnem.
To mu ale nestačí. "Nie takto. Odpovedaj celou vetou alebo ... Hmmm ... Popros! Nahlas!" Pomrví palcom v mojich horúcich útrobách a ja musím zastonať, ale podarí sa mi zreteľne vysloviť "Prosím..." Spokojne zabručí. "Čo prosíš? Hmmm? O čo ma prosíš?" Palec zasunie hlbšie a ostatnými prstami mi začne dráždiť klitoris. Teraz už nemôže prestať. Jedným dychom, čo mi ešte ostal zreteľne poviem. "Prosím, urobte ma. Chcem to." A už len rýchlo dýcham, aby som stihla ustáť tú vlnu vzrušenia čo mi spôsobuje. Palcom vo mne hýbe hore a dole do rytmu dráždenia klitorisu ostatnými prstami. Nekrotí sa a ja už som tesne pred vyvrcholením.
Všimne si to a zrazu prestane... Zakňučím veľmi nesúhlasne. Baví sa na mne... Chvíľu počká a keď sa zamrvím, tak ma znova poriadne plesne po zadku. Po minútke začne znova a urobím sa tak rýchlo a hlučne, až to aj mňa samú úplne prekvapí.

Potiahne ma za vlasy a zavrní "Poslušné dievčatko!" Odviaže mi ruky aj nohy a  hodí mi na stôl oblečnie. "Odíď. Ak si to budeš chcieť zopakovať, stačí si to zaželať. No daj pozor na to, čo si želáš."

Jedna z mnohých predstáv... prosíte si ďalšie?