Zazitky pani sekretarky (pokracovani).

8. 5. 2023 · 3 079 zhlédnutí Luky5807

Vecere s manzelem byla super. Ochutnali jsme morske plody a k tomu lahev francouzskeho vina. Ve skvele nalade jsme dorazili na nas apartman. Svlekla jsem si fialove vecerni saty a hned zamirila do sprchy. Pospes si, pripomel mi muj manzel Roman, ze mam za 10 min. objednanou masaz. Ano, milacku hnedka budu. Dopreji svemu telu zakladni hygienu. Na prirozeni si rozetru penu a ziletkou se rychle zbavim rasicich tmavych chloupku v podbrisku a kolem trisel. Manzel ji ma rad uplne vyholenou a ja jsem po dnesnim zazitku z plaze velmi nadrzena. A prece jenom jsem se uz tri dny neholila. Naha vbehnu do pokoje a uz si ve skrini vybiram spodni pradlo. Vybiram si bile krajkove. Manzel me se zajmem z kresla pozoruje.

Slysime klepani na dvere. Prehazuji pres sebe jeste zupanek a manzel jiz otevira dvere. Egyptsky mladik prisel presne na cas. Ma na sobe jakysi plateny plast potisteny motivy faraonu. Velmi stylove. S sebou si prinesl slozene masazni lehatko, ktere hned rozevira a stavi uprostred poķoje. Dava mi pokyn, ze si mohu lehnout. Odkladam zupanek a pokladam se na bricho na lehatko. Citim levanduli a ruce na sve siji. To neni jen roztirani kremu na opalovani jako dopoledne, ale opravdova masaz. Levandulova mast se mi vpiji do pokozky a jeho ruce jemne masiruji krk a lopatky. Ted mi rozepina podprsenku a pokracuje niz. Citim kazdy dotyk jeho dlani, ktere se po pateri blizi k zadecku. Ano moje bederni oblast potrebuje zvlastni pozornost, pri mem sedavem zamestnani me casto poboliva. Ach, nyni mi stahuje kalhotky pod zadecek. Romaneee, co to dela. Manzelova reakce me prekvapi. Zuzanko nech ho delat svoji praci, prece se nebudes stydet. Muj velky bily neopaleny zadek uz je v peci masera. Priviram oci a myslim na dopoledne. Ano je to stejne, mladikovi ruce mi zase krouzivymi pohyby rozeviraji a priviraji me pulky. Zacinam pocitovat vzruseni. Kalhotky uz nemaji co skryvat a egyptan mi je svleka uplne. Ted postupuje od chodidel pres lytka ke stehnum. Je to uzasne. Nyni citim ruce uz na vnitrni strane stehen. Uvolnuji se a roztahuji trochu nohy. Ach. Blizi se k memu rozkroku. Chveji se. Musi to vnimat, kdyz mi zacne prsty prejizdet mezi stydkymi pysky. Anoooo, zezadu mi hladi a natira levandulovou masti moje prirozeni. Masiruje mi nabehly  postevak. Pocituji silne vzruseni, nohy davam od sebe a spoustim z kazde strany pres hranu luzka. Zadek zdviham vys a vystrkuji sve cerstve vyholene prirozeni vstric dalsim dotekum.
Roman vstava z kresla, vidim ze ma v trenyrkach ztoporeny ud. Pristupuje zepredu k lehatku a sundava si trenyrky. Zuzano otevri pusu. Proboha on ho chce kourit. Chyta me za vlasy a uz ho citim az v krku. Davim sem. Zaroven mi zezadu maser roztahuje kundu i anal. Probouzi se ve me zivocisna nadrzenost. Manzelovi olizuji a kourim ptaka. Zezadu nabizim obe diry maserovi. Achhh, uz citim jeden prst v analu a tri v pochve. Kricim a tecu. Muj posevni vchod je siroce otevreny pro celou mladikovu ruku. Citim ji uz v sobe az po zapesti.

Romanovi ted zacukal curak a semeno mi strika do pusy. Fuj, plivu ho vsude kolem. Egyptan vytahuje ruku z me vaginy. Otacim se na lehatku na zada. Rozepnuta podprsenka mi pada pod lehatko. Egyptan se naklani nade me a zacina hladit moje velka bila prsa. Prsty prejizdi dvorce a trcici bradavky. Citim, jak se jeho tvrdy penis pres plast otira o me brisko. Rukou mu saham pod plast a ... a je pod nim nahy. Chytam ho nejprve za koule a za chvilku uz drzim jeho pevny ud. Mezitim me lehce taha za obe bradavky a pak zacina s masazi briska i podbrisku.  Pokrcuji a roztahuji nohy. Vysmekava se mi a pristupuje bliz zepredu mezi me nohy. Jsem vlhka a pripravena. Egyptan vsak prekvapive vytahuje barevne velke pavi pero. Simra me s nim na postevacku prejizdi pysky nahoru a dolu. Achhh, takove vzruseni jsem nikdy nezazila. Jeste, jeste. Simrani mych nejintimnejsich mist pokracuje az ... az prichazi spontanne muj  orgasmus. Cela se nekontrolovane tresu.

Egyptan odstupuje od luzka, svleka si svuj plast a leha si na postel. Konecne vidim jeho obrezane dlouhe trcici snede pero. Zuzano slez uz z toho lehatka a nasedni na masera zady k nemu, porouci Roman. Nemusi me pobizet, strasne moc uz potrebuju poradne prcat. Vstavam a jdu k posteli. Rozkrocim se a s koleny od sebe zady k maserovi a ve drepu se priblizuji svou kundou k zaludu egyptskeho ptaka. Beru ho do jedne ruky a zavadim si ho do pochvy. Ted se obema rukama v zaklonu podpiram, abych mohla prirazet. Egyptan me chyta za prsa a poradne je hnete. Prdel mi lita nahoru a dolu. Roman si bere mobil a zblizka si nataci, jak mi mladikovo pero zajizdi do vyholene otevrene kundy. Prirazim stale rychleji. Achhh, mohutny vystrik horkeho egytskeho semene mi plni mou pochvu. A ted prichazi nepoznana exploze. Dostavam dalsi intezivni, tentokrat mokry orgasmus po rychlem vytazeni mladikova ptaka. Strikam a jednou rukou si jeste honim postevaka pro co nejdelsi udrzeni slastneho stavu extaze.  I tohle Roman zachytil na mobil.

Lezim na posteli na zadech naha s roztazenyma nohama, jeste dlouho po odchodu egyptskeho masera. Unavena, neschopna pohybu si vychutnavam sexualni uspokojeni. Z pochvy mi pomalu vyteka semeno. Manzel se jen usmiva a prohodi. Za 20 dolaru to stalo Zuzanko, co myslis. Ja nemyslim, ja vim.