Návrat zo služobky...

17. 5. 2023 · 3 065 zhlédnutí zivot_007

Po náročnom dni plnom nezáživných pracovných stretnutí som konečne zaparkoval auto pred panelákom. Zas som krúžil 15 minút okolo paneláku, aby som našiel voľné miesto na parkovanie. Parkovanie po 22:00 je výzva. Keď som prichádzal k výťahu, spomenul som si na našu dávnu adrenalínovú jazdu výťahom, no to už bude nejaký ten rok. Ešte sme nemali deti. V tom čase bol náš sex bol pravidelný, skvelý a kvalitne šťavnatý. Počas jazdy na 9. poschodie mi pracovala fantázia. Tešil som sa domov a celom týždni mimo domu som mal chuť na vášeň a sex.

Otváram dvere bytu. Nikde nikoho, takže deti už spia. Skvele, pomyslel som si. Je šanca, že dnešný náročný deň bude mat horúci záver. Ešte, aby žena mala chuť...
V chodbe som zo seba vyzliekol sako, dal dole spotenú košeľu a v tom som začul ako za dverami kúpeľne tečie voda. To znie fajn. Dobrý základ. Takže žena sa sprchuje. Keď som dával dole pokožky, mal som dojem, že som okrem prúdu vody a jemného šplechotania vody začul aj jemný povzdych. V tej sekunde som zbystrel.
Zastavil som sa a v mysľou mi prebehla predstava o tom, že žena sa v sprche hrá a vychutnáva si čas pre seba. Táto predstava vo mne vzbudila okamžité vzrušenie. Nechcel som ju hneď rušiť a tak som si rozhodol počkať chvíľu pred dverami a počúvať.
Srdce mi bilo rýchlejšie, zatiaľ čo voda prenikala do mojej fantázie. Pochybnosti sa miešali s túžbou a ja som bol naplnený očakávaním toho, čo sa stane ďalej. Počúval som jej jemné vzdychanie, ktoré sa ozývalo spod sprchového prúdu, a vedel som, že žena si užíva svoju masturbačnú chvíľu sebauspokojenia. Táto predstava ma vzrušovala, a moje srdce bilo v rytmoch nekonečného vzrušenia. Vyrušovalo ma to. Bez rozpakov som si rozopol zips na nohaviciach a vytiahol svojho už pekne prebratý penis. Moje vzrušenie rástlo pri každom sladkom vzdychaní mojej ženy. Cítil som, ako sa moje telo prebúdza a môj penis sa stával tvrdým ako kameň.

Honil som si a počúval každý zvuk a každé jedno jej za vzdychanie ma ešte viac vzrušovalo a dávalo mi silu prekročiť hranice rutiny a zážitkov, ktoré mi chýbali. Počúval som tieto sladké zvuky, ktoré prichádzali spod sprchy, a predstavoval som si, čo sa tam deje. Môj dych sa zrýchlil a cítil som, ako moje vzrušenie začína rásť. Bolo to tak vzrušujúce, že som neodolal a začal som sa pohrávať s myšlienkou, že sa pridám k nej, že spolu zažijeme vášnivé chvíle plné slasti. Ale ešte som odolal. Voda stále tiekla a ja som počúval, ako sa táto symfónia slasti odohráva v sprche. Bolo to ako hudba, ktorá ma lákala k nekonečnému potešeniu.
Predstava, že jej vzdychanie môžu počuť aj susedia ma ešte viac rajcovala. Žena je pri sexe hlučná a veľa krát nás oboch vzrušovala predstava, že nás susedia počúvajú ako si užívame. Nebola to žiadna perverzná úchylka, ani nič pohoršujúce, skôr len príjemná fantázia, že naša vášeň a náš sex môže byť pre susedov povzbudivým a vzrušujúcim zážitkom.

Môj vzrušený dych sa zrýchlil a penis rástol tvrdý ako kameň, odrážajúc môj vlastný zápal a túžbu. Moja fantázia pracovala na plno. Svet okolo mňa sa zastavil a ja so si v predstave užíval fantáziu so svojou ženou počas toho, ako sa hladila a púšťala vodné kvapky po svojom vzrušenom tele.
V ruke som držal môj tvrdý penis a premýšľal som aké rôzne túžby a fantázie sa žene práve preháňajú v hlave. Predstavoval som si, ako jej v mysli prechádzajú vzrušujúce scenáre a nekonečné túžby. Možno si predstavovala na svojom tele horúce dotyky inej ženy, alebo aj iného muža, iste myslela vášnivé bozky a vášnivý sex plný slasti.

Tieto myšlienky a fantázie, ktoré mi bežali v hlave ma ešte viac vzrušovali.
Vedel som, že to, čo sa deje v kúpeľni, je viac ako len sprchovanie. Je to rituál, ktorý jej dáva priestor na prejavenie jej ženskosti, túžby a vášne. Bol som pripravený pripojiť sa k nej, odkryť jej tajomstvá a prejaviť svoju vášeň. Pomaly som otvoril dvere kúpeľne a vošiel som dovnútra, pripravený na to, čo nás čaká.
S ohromujúcim vzrušením a tvrdým penisom v ruke som pozoroval svoju ženu vo vani, ako sa dotýka svojho nahého tela s neskrývanou vášňou. Jej pohyby boli jemné a zmyselné. Bola nádherná, nežná a tak túžobná zároveň.

Moje ruky sa chvíľu váhavo pohybovali vzduchom, keď som sa rozhodoval, kde začnem. Našu vášeň spustili moja slová: „Túžim po tebe, chcem pomilovať a potom divoko pretiahnuť srdiečko. Mám na teba obrovskú chuť ... “ Keď som ju pobozkal a vášnivo objal a pritom chytil za zadok, cítil som, ako sa jej telo chveje pod mojim dotykom a to ma naštartovalo ešte viac.
Postupne som prechádzal po jej krku, spôsobujúc jej zimomriavky a mierne vzdychy. Moje ruky pokračovali po jej ramenách a pomaly klesali dolu po chrbte, vyvolávajúc v nej vlnu vášne. Pohrával som sa s jazykom po jej vzrušenej mokrej pokožke. Túžil som nasávať každú kvapku jej slasti, dávať jej pocítiť, akým spôsobom dokážem uspokojiť jej túžby. Chuť jej túžby a vzrušenia sa rozplývala na mojom jazyku, dokonale ma oslovujúc svojou sladkosťou a intenzitou. Jej vzlyky a vzdychy sa stali symfóniou mojej vášne, čo ma ešte viac rozpaľovalo. Moje dotyky a pohyby boli ladené s presnosťou a citlivosťou, aby som ju priviedol na vrchol extázy.

Vychutnával som si každý jej vzdych, každý jeden jej dotyk môjho tela. Boli sme v jednom spoločnom svete vzrušenia, kde sa neexistovali žiadne obmedzenia. Milovali sme sa a šukali zároveň. V kúpeľni sa odohrávala symfónia vášne. Stenami sa ozývali naše vášnivé zvuky, pri ktorých sme si navzájom užívali tento okamih bez obmedzení. Cítil som, ako náš spoločný vzrušujúci tanec pokračuje, stále hlbšie a intenzívnejšie. Boli sme tam pre seba, vyplňujúc si vzájomne túžby a potreby, prenikajúc hlboko do vnútra svojej duše. Jej potešenie a extáza neustále narastali, a cítil som, ako sa jej vzlyky menia na hlasné a vášnivé stony. Šukal som svoju ženu a bolo nám fajn.
Uspokojení sme sa opláchli od nášho vášnivého chtíču. Voda na našich telách spláchla zbytky môjho semena.

Keď sme si už umývali zuby, začuli sme zvuky z vedľajšieho bytu. Vzdychy, ktoré sa ozývali spoza steny nebolo možné prepočuť. Boli to zvuky rozkoše a vášne, ktoré sme preniesli na našich susedov. Bolo nám jasné, že sme ich nejakým spôsobom inšpirovali, zatiaľ čo sme sa oddávali našej vlastnej vášni a slasti. Bol to zvláštny pocit vedieť, že sme sa stali súčasťou ich fantázie a vzrušenia. Stáli sme v kúpeľni so zubnými kefkami v ruke ticho počúvajúc ako susedia šukajú...

Suseda, ktorá predtým vždy pôsobila rezervovane a pokojne, teraz vzdychala s vášňou a rozkošou. Jej vzdychy boli plné zadosťučinenia a túžby, ktorú doteraz skrývala vo svojom vnútri.
Od tej chvíle, keď sa naše pohľady stretli pred panelákom, viem, že existuje nevyslovené porozumenie medzi nami. Nikdy sme sa o tom so susedmi nerozprávali, ale mne tento zážitok v hlave beží veľmi často, keď si doma so ženou užívame spoločnú vášeň.

Vo mne to vzbudilo túžbu na vášeň s iným párom. Ženu to neláka, ale necháva mi možnosť naplniť moje túžby.

Uvidíme, čo prinesie budúcnosť...