Neverná

24. 5. 2023 · 4 546 zhlédnutí Parik-z-KN

Všimol som si, že moja žena si na webe pozerá fotky nejakého chlapa. Za tie roky už sa poznáme, tak som videl že sa jej páči.. Pýtam sa:" Kto to je?"
Ona trochu zarazene: Ale nikto, len nový kolega.."

Už sme na tému úletov mali debatu, kedysi aj nejaké skúsenosti s trojkou a vravel som jej, že by sa mi páčilo, keby si to občas užila aj ona sama, bezo mňa.
Zjavne si tým ale nebola celkom istá. Vravím s úsmevom: "Páči sa ti?"
Opatrne odvetila: "A čo ja viem?"
Ja: "A ty jemu?"
Ona so smiechom: "To si píš!"
Ja na to, že kde je teda problém? No vraj že on je taký nesmelý, že trojky by sa určite zľakol. Okamžite mi bolo jasné, že toto ide jasným smerom. Z tohto by mohla byť nevera!
Videl som že chuť by bola, ale má zábrany. Tak som ju posmelil. "Veď sa s ním porozprávaj a uvidíš čo to urobí. A keď budete obaja chcieť, uži si.."
Zvážnela. "To myslíš vážne?" Ja na to že samozrejme, inak by som ti to nehovoril. A ďalej sme to nerozoberali.

O pár dní mi zavolala z práce, že ju ten kolega pozval na kávu. Bolo počuť že si nieje istá, ako zareagujem, tak som sa len spýtal kedy idú... Vraj hneď po robote.
Vravím že super a nech neváha a ide to toho. Odpovedala ešte stále nie celkom s istotou:
"Zatiaľ o nič nejde, ideme len na kávu. Prídem trochu neskôr."
Bol som napnutý ako to dopadne, ale nemusel som čakať dlho.

Prišla sms-ka: "Večer máme rande."

Moja reakcia? Woooow!!! V živote som asi nebol viac vzrušený. Vždy som chcel zažiť hru na neveru a odrazu je to tu...

Prišla z práce, obaja sme sa tvárili, že sa nič nedeje, ale bolo to vo vzduchu. Podvečer sa začala pripravovať na stretnutie, sprcha, účes, maľovanie, vyberanie šiat... Minisuknička, sexi blúzka, samodržky, vysoké čižmy na ešte vyššom opätku, kabát. No skrátka kočka ako hrom.
Zrazu, už oblečená zmizla v izbe. Keď vyšla von, usmiala sa a vraví: "Čo povieš, môžem ísť takto?"
Ja na to: "Jasne, vyzeráš dokonale!"
Rozopla si kabát a roztiahla ho. Suknička bola preč, medzi pančuchami a blúzkou nahé stehná a vyholená šušulka, len s ozdobným trojuholníkom sexi ryšavých chĺpkov..
Prebehla mnou totálna vlna vzrušenia! Prešiel som jen prstami po buchtičke a hneď som vedel že sa teší rovnako ako ja... Odišla...

Asi po hodine mi napísala: "Prvé číslo je za nami, ale ešte ostávam, išla som si len von zapáliť."
Odpísal som : "Prišla si si na svoje? 😘"
Ona: "Rýchlo sa urobil, takže ešte nie."
Druhá správa: "Nechám ho vydýchnuť a pokračujeme"
Ja na to: "Ty si tak neuveriteľne rajcovná baba!"
Ona: "Ja viem. 😊 Idem naspäť dnu."

Po nejakom čase mi prišla fotka, na nej jej sexi prsia, po bradavkách jej setkala jeho šťava... Od vzrušenia som bol úplne mimo! Išiel som si zapáliť a snažil som sa ukľudniť, ale moc mi to teda nešlo...
Šiel som si ľahnúť, miešal sa vo mne pocit vzrušenia a trochu aj žiarlivosti a to bol koktejl aký nemá obdobu. S brutálnou erekciou som čakal kedy sa vráti. V celom dome tma a ticho...

Počul som ako sa potichu otvárajú dvere na izbe. Ani som sa nepohol. Tíško ku mne vkĺzla a šepla: "Ja viem že nespíš." V slovách bol počuť úsmev... Zašla mi rukou do rozkroku a jemne mi prechádzala prstami po vtákovi v tvrdom pozore. Posunula sa k nemu bližšie a začala mi to robiť pusou. Chytil som ju za ramená a naznačil som jej aby na mňa vysadla. Urobila to a hneď som cítil že je úplne mokrá. Ako na mne pomaly jazdila, vychutnával som si ju ako nikdy.
"Zlatko toto už dlho nevydržím!"
Privinula sa ku mne, jej bradavku sa mi kĺzali po hrudi a zastretým hlasom mi pošepla do ucha: "Nevadí, ja už som bola." V tej chvíli som mal pred očami ako si to ešte pred chvíľkou rozdávala s ním! Pár sekúnd na to som explodoval do neskutočného orgazmu...

Keď bolo po všetkom, pritúlila sa ku mne a kým sme zaspali, ešte som jej pošepol: "Toto si ešte musíme zopakovať..."
Ona na to, znova s úsmevom v hlase: "Ale až o pár dní."

A že sme si to aj zopakovali, ale to už je iný príbeh...