Sen ?

26. 5. 2023 · 1 424 zhlédnutí ZreleDievca

Toto bude pomerne krátka poviedka nakoľko sa zakladá len na sne môjho manžela. Všetko sa to odohralo veľmi rýchlo. Ja, môj manžel a ďalší dvaja muži, ktorých pravdepodobne aj pozná len mi to nechce prezradiť sme všetci boli spolu v jednej miestnosti.

Môj manžel tušil k čomu sa schyľuje ale nedokázal nič urobiť ani povedať. Len tam tak stál a čakal pričom nervózne prudko dýchal. Ja som sa naňho pozrela a pomaly sa začala vyzliekať rovnako ako jeden z prítomných.

Keď sme boli úplne nahý ľahol si na posteľ a ja som sa po štyroch priblížila ako gepard k jeho penisu. Pevne som ho uchopila do dlane a pomaly ale tvrdo som mu stiahla predkožku čím som odhalila jeho žaluď. Vraj bolo zreteľne vidieť ako silno mu zvieram jeho úd. Druhý muž sa vyzliekol od pása dole a pri pohľade na nás sám začal masturbovať. Ja som sa opäť pozrela na manžela a on to vtedy nezvládol. Vybehol z miestnosti a šiel sa napiť.

Niečo v ňom dúfalo, že to tým aj skončí ale potom sa spoza dverí začali ozývať moje jemu už tak známe vzdychy. Vzdychanie sa stupňovalo a bolo počuť dotyky dvoch tiel. Dobre vedel čo sa deje, srdce sa mu rozbúšilo a nohy nachvíľu vypovedali službu.

Napriek tomu sa vzchopil pomaly sa priblížil ku dverám, stlačil kľučku a vošiel dnu. Zostal ako obarený keď videl ako ten muž, ktorý predtým masturboval stál za mnou a ako som tam stále bola na štyroch tvrdo mi vrážal svoj úd do dierky. Držal si ma pevne za boky a nabodával až to plieskalo.

Prsia aj celé telo mi lietalo od nárazov hore a dole. Ležiacemu som stále držala pevne penis v rukách čo mu ale nestačilo a rukami ma chytil za temno hlavy a natlačil moje stonajúce ústa na svoj ružový lesklý žaluď. Pritlačil si ma ozaj silno a vnikol hneď na prvý krát poriadne hlboko čim utlmil moje vzdychanie.

Nato ma ten muž, ktorý si ma nabodával pevne stisol za boky a poriadne tvrdo prirazil. Takto si ma pridržal a začal do mňa pumpovať svoje semeno. Ešte zo 3krát prudko prirazil a keď si bol istý, že vystriekal všetko čo mal v sebe vytiahol svoj už jemne zvednutý penis a spotený si sadol vedľa do kresla.

To využil muž, ktorého som fajčila zhodil ma na chrbát, vyliezol si na mňa a skoro bez váhania vnikol do mojej vlhkej dierky plnej semena. V tom sne môj muž vraj priam cítil vôňu sexu. A videl ako sa druhý penis celý lesklý od všetkých štiav dobýja dychtivo do mojich útrob. Ja som sa zvíjala od rozkoše a užívala si to plnými dúškami. Pričom som si bola vedomá, že môj manžel tam stojí a celé to sleduje.

Naopak môj manžel vedomý toho čo sa stalo a čo sa deje stále nevedel ako sa zachovať. Vraj ním prechádzala vlna obrovského hnevu. Srdce mu priam išlo vyskočiť z hrude no zároveň bol extrémne vzrušený. Tieto pocity sa mu zmiešali a zažíval niečo nové niečo čo ani nevedel opísať.

Muž ktorý ma stále súložil si vyhodil moje nohy na ramená a vtom sa môj manžel zmohol na prvú vetu. „Potom som na rade ja!“

Na tieto slová sa môj manžel prebudil. Bol šokovaný srdce mu stále búšilo, hnev ním lomcoval no zároveň zistil, že mu penis stojí ako nikdy predtým. Napriek hnevu si musel priam automaticky vyhoniť asi 3 krát, než mu konečne klesol. Keď mi ten sen rozprával musím uznať, že ma tá predstava tiež riadne vzrušila. Ale či ten sen znamenal niečo viac to netuším....

Koniec ?