Kamarátstvo I. (SK)

28. 5. 2023 · 2 734 zhlédnutí LoveSex99

Boli sme fakt dobrý kamaráti. Nevravím, že sme nikdy neriešili čo by bolo keby bolo, no nikdy sa to nedostalo ďalej ako za obyčajné fantázie či rozhovory.. Niečo sa však vo mne zmenilo a mala som pocit, že by nám to spolu fakt šlo. Aspoň čo sa sexu týka. Nič viac z nás byť nemohlo, najmä kvôli vekovému rozdielu 13 rokov či faktu, že on mi vyhovoval len na kamarátsky vzťah, nie na partnerký život. No ale aj tak som sa rozhodla, že ho predsa len spracujem aspoň na ten sex...

Na byte som bývala so spolubývajúcou a on tiež nebýval sám, čo nám situáciu komplikovalo. Moja spolubývajúca však šla na pár dní na dovolenku a tak som mala celý byt pre seba, čo som jednoznačne musela využiť. On pracoval v reštaurácií, a ja som ho poprosila, či by mi jeden deň po práci nedoniesol moje obľúbené jedlo, a keďže som bývala ďaleko od neho, tak som mu povedala že u mňa môže prespať a na ďalší deň ísť odomňa do práce, nakoľko to má jednoznačne bližšie. Bez váhania súhlasil a nevidel na to nič. V práci končil o desiatej, takže u mňa bol o pol jedenástej večer. No a ja som ho čakala v dvojdielnom, sexi saténovom pyžame. Keď som mu v tom pyžame otvorila dvere, trochu ho to zaskočilo a videla som, že ho to nenechalo kľudným, no snažil sa to dať na sebe čo najmenej zdať. Hneď ako prišiel, podal mi moje jedlo a spýtal sa, či sa môže zatiaľ osprchovať, čo som mu bez problémov dovolila. Sklamane, táto sprcha stále k ničomu neviedla.. Nevadí. Po dlhom rozhovore pri víne sme zhodnotili, ž eje neskoro a treba nám ísť spať - ja síce pracujem z domu ale aj tak musím skoro vstávat. On mal ísť do práce až poobede ale vie, že ja potrebujem veľa spánku. To som ja však nemala v pláne, no to on nevedel.

Keď sme sa dostali do postele, len sme si povedali dobrú noc a uložili sme sa spať. Moja postel je dosť veľká, takže sme obaja mali svoje miesto, no ja som sa k nemu otočila tvárou a pokračovala som v nejakej konverzácií. Po chvíli mi zase povedal dobrú noc, a že už naozaj musím ísť spať. Čo som ja využila v môj prospech, povedala mu dobrú noc a pobozkala ho na ústa. Keď som si "ľahla spať" nežne a neisto povedal moje meno a ruku mi položil na bok aby mi naznačil, nech sa k nemu otočím. Absolútne som to od neho nečala, určite nie teraz, myslela som si, že budem na ňom musieť ešte trocha zapracovať..

No akonáhle som sa k nemu otočila, žiadostivo a bez váhania ma pobozkal. S istotou a ako by na tento moment čakal večne. Rukou si ma k sebe pritiahol bližšie, a ja som cítila, že už mu tvrdne. A vedela som, že mám vyhraté. Pritlačila som sa k nemu preto bližšie, aby som sa mu oprela a mieste ošuchla o jeho penis. Pri tomto mojom pohybe si mierne povzdychol, a to ma nesmierne vzrušilo. Stále sa ma nedotýkal nikde inde ako na mojom boku, no ja som mu rukou prešla po rozkroku, aspoň cez oblečenie, nech viem ako na tom sme a ako bude reagovať. Zastonal znovu, vzrušením, a jemne sa mi na perách usmial, bez toho aby prerušil naše bozky. Ja som mu ruku znovu jemne položila na rozkrok, a on urobil niečo, čo ma extrémne potešilo. Zobral moju ruku zo zvojeho rozkroku, a vsunul ju pod trenky.

Ja som ho jemne začala masírovať, cítila som, ako mi čím ďalej tý mviac tvrdne v ruke. Neprestávala som, a on mi konečne položil svoju ruku na prso. Bože konečne.. Jemne mi ho začal stláčať a potom prešiel k bradavke. Opatrne sa s ňou začal hrať a ja som jemne zastonala. Neprestávala som však hladiť jeho penis. Nezabudnem na ten pocit - hrubý, obnažený, teplý, a tvrdý len pre mňa. Svoju ruku presunul z môjho prsa na spodný lem môjho tielka, na sekundu prerušil náš bozk aby sa na mňa pozrel a očami sa uistil, či môže. Keď som sa na neho jemne usmiala a kývla hlavou na súhlas, hneď mi ho vyzliekol, a perami sa jemne dotkol mojej bradavky. Bože to bol pocit.. Netrvalo dlho a ústami sa mi prisal na bradavku, zatiaľčo mi druhou rukou masíroval druhý prsník.

Pokračovala som v hladení jeho penisu, no chcela som viac. A tak som ho pustila a rukou mu prešla k lemu treníriek. Nemusela som sa nič pýtať, pretože skôr ako som stihla, zastonal: "bože áno prosím. " A mne nebolo treba nič viac. Vymanila som sa spod jeho bozkov a stiahla mu voľné trenírky až ležal na mojej posteli úplne nahý. Poviem vám, na toto som čakala dlho. So šibalským úsmevom so sa na neho pozrela, a keďže som bola nízko, vedel, čo ho čaká. Bez váhania som ho zobrala do úst. Najprv len z kraja, jemne. Jazykom som mu prešla po špičke penisu. Rukou som mu stiahla predkožku a pekne dookola a pomaly oblizla žaluď. Zaklonil hlavu a zastonal. Takto sa mi to páči. Mať nad niekým takúto moc, spôsobovať niekomu rozkoš. Zobrala som ho však celého do úsť a ústami sa posunula dole. Jeho žaluď som si oprela vzadu o podnebie a jemne krúžila hlavou a ústami. Len aby sa mu žaluď stále dotýkal môjho podnebia. Druhú ruku som mu jemne položila na semenníky, čo ho zjavne vzrušilo omnoho viac, nakoľko vytlačil svoje boky, a tým si vsunul penis ešte hlbšie do mojich úst. Bol to dokonalý pocit - spôsobovať niekomu takúto rozkoš. Fajčiť niekomu zbožňujem ešte viac ako samotný sex.

Jeho penis som si vabrala z úst, no len kvôli tomu aby som jemne pobozkala lebo obnažený žaluď. Druhá ruka mi stále ležala na jeho semenníkoch, no prišiel čas vemovať aj im trocha pozornosti. Zatiaľčo som mu rukou jemne a pomaly honila penis, presunula som sa ústami k semenníkom a začali ich jemne oblizovať, boznávať a sať. Nepočua som nič iné len vzdychanie a zatajovanie dychu. Svoju ľavú ruku som znova položila na semenníky a ústami sa zase začala venovať penisu. Bez varovania a zaváhania som ho celého zobrala do úst. Na komplet, až sa jeho žaluď zas opieral o moje hrdlo. Jemnými pohybmi hore a dole som mu ho fajčila, každý druhý raz som nechala, nech sa mu žaluď oprie o moje hrdlo a ľavou rukou som mu zatiaľ mierne masírovala semenníky. Netrvalo dlho a cítila som, že skoro bude. Bože tak veľmi som chcela aby sa mi urobil do úsť a cítiť, ako mu šklbe penis v mojich ústach. A to všetko len vďaka mne. Všetko by som prehltla do poslednej kvapky, Cítila som, že sa blíži k orgazmu a to ma vzrušovalo ešte viac. Bože už som bola tak vlhká.

No v tom mi zrazu začal odtláčať hlavu zo svojho penisu. Nedala som sa a pokračovala vo fajčení jeho penisu, mierne som privrela ľavú ruku na jeho semenníkoch, čo ho na sekundu donútilo prestať s odtláčaním mojej hlavy. Naozaj iba sa sekundu, pretože potom ma chytil za hlavu znova, s väčším presvedčením a to sa mu už podarilo vymaniť svoj penis z mojich úst. Bola som dosť zaskočená, no nestohla som nič povedať, pretože si ma pritiahol k svojim ústam, pobozkal ma. Kľačala som na štyrok, rukami sa podopierala o postel, vášnico sme sa bozkávali a zrazu, bez varovania, mi vsunul ruky za okraj pažama a hneď mal prsty na mojom klitorise. Ah bože, konečne. Ani neviem ako a vzdychla som mu do úst, čo v ňom vyvolalo úsmev. Prstami mi prešiel po otvore vagíny. Len jemne, aby si na mne ovlhčil prsty a ľahšie mi masíroval klitoris. Zastonala som drhýkrát, na čo sa len pousmial a skonštatoval: "pane bože, ty už si taká vlhká." No to som teda bola, a jeho dotykov sa mi žiadalo čím ďalej tým viac. Ani som sa nestihla spamätať, z polohy na štyroch ma prehodil na chrbát, stiahol mi pyžamo z nôh a nedočkavým hlasom zahlásil: "som na rade." Na sekundu sa stihol šibalsky usmiať, no kým som sa stihla spamätť, už mi jeho jazyk behal po klitorise. Nemala som silu protestovať, pretože to bolo dokonalé. Presne vedel čo robí a ako to má robiť.

Moje jemé stonanie ho usviedčalo v tom, že má pokračovať presne v tom, čo robí, A to aj robil, nezmenil nič. Pohyboval jazykom v tom istom tempe, tou istou silou. Jediné čo zmenil - zrazu do mňa vsunul jeden prst. Len jeden, a ja som vydala ešte hlasneší vzdych. Presne v tom momente zahol svoj prostredník vo mne, a trafil sa presne na to miesto. Ó áno.. Začala som sa zvýjať v bokoch, na čo ma ľavou rukou pritlačil k posteli a znemožnil mi tak akýkoľvek pohyb. Jeho jazyk stále na mojom klitorise, jeho pravý prostredník vo mne, a mierne ním začal pohybovať - jemne ma vnútri začal hladkať po tom najcitlivejšom mieste. Ani neviem ako rýchlo, ale začala som sa zvýjať v orgazme. Jeho ľavá ruka mi stále znemožňovala veľké pohyby, no orgazmus to bol nezabudnuteľný. Všade som bola naozaj citlivá, a tak som jeho hlavu odtlačila spomedti mojich nôh. Len sa na mňa usmial, ľahol si do postele a privinul si ma do náručia. Chvíľu sme takto spolu ležali, kým som sa ja spamätávala. Keď som sa ukľudnila, jemne som ho pobozkala na lícnu kosť. Len raz, usmial sa na mňa a ja som ho pobozkala druhýkrát. Lenže tentoraz - pri druhom bozku, som zároveň do ľavej ruky vzala jeho penis na čo stuhol, chytil moju ľavú ruku aby som s ňou nemohla hýbať a snažil sa protestovať. Na čo som ho zarazila, jemne sa na neho pozrela a povedala mu: "prosím, naozaj to chcem."

Jeho napnuté telo sa uvoľnilo, zovretie mojej ruky sa uvoľnilo a dvihol obe ruky do vzduchu, ako by mi naznačoval "Tak prosím, len do toho." To ma potešilo, presunula som sa celá medzi jeho nohy aby bol nútený sa rozkročiť a zase som vzala jeho penis do mojich úst. Celý a neúprosne, na čo len nasal vzduch a do rúk vzal perinu, ktorú hneď stlačil. Moja ľavá ruka sa hrala s jeho semenníkmi, zatiaľ čo môj jazyk krúžil po jeho obnaženom žaludi. Vybrala som si ho z úst, pravou rukou mu stiahla kožu a opäť si ho vložila celého do úst, aby sa jeho žaluď dotýkal môjho hrdla. Len som jemne pritláčala a uvoľnovala, ašak stále sa jeho žaluď dotýkal môho hrdla - od toho som nepopustila. Netrvalo dlho a cítila som, ako sa mu napínajú nohy a vedela som, že to prichádza. Vedela som, že tentoraz sa nenechám odtlačiť, a zažije so mnou svoj orgazmus. Opäť sa mi snažil odtlačiť hlavu, no tento raz som sa nedala, chytila som svojimi rukami tie jeho a priklincovala mu ich k posteli. Neviem kde sa vo mne zobralo toľko sily, no nedokázal sa mi spod nich vymaniť.

Ja medzi jeho nohami, on rozkročený, moje ruky držali tie jeho a moje ústa fajčili jeho penis. Rovnakou rýchlosťou a občas necahli jeho žaluď opreť o moje hrdlo. Oh, ako ja milujem spôsobovať niekomu takúto bezmocnosť a potešenie. "Och bože, ja už naozaj budem", zastonal. "Ak nechceš aby som sa ti spravil do úst tak naozaj prestaň." Neviem, kde na to prišiel, no opak bol pravdou. presne to som chcela - aby sa mi spravil do úst. A to poriadne. Zdvihla som na neho pohľad bez toho, aby som vytiahla jeho penis z mojich úst. A práve tento pohľad mu bol osudným, pretože moment na to som v ústach ucítila jemné šklbanie a už len posit tepla. Ako sa zvýjal v kŕči, ja som všetko prehĺtala. Ale naozaj všetko.. Keď prestal striekať, jemne som ho oblizla, posadila sa k nemu, pobozkala ho a prehlásila: "možno by si mi mohol doniesť večeru aj zajtra." A s jemným žmurknutím som si ľahla na jeho hruď a pomaly zaspávala. Ešte som cítila, ako ma jemne pobozkal na vrch hlavy a keď si myslel že už spím, potichu zašepkal: "Ani nevieš, ako dlho som o tomto sníval. Ďakujem." A ja som vedela, že z tohoto cesta ku obačajnému kamarátstvu ako predtým už nebude. Na jednej strane som bola rada, pretože som vedela že to bude viesť ku geniálnemu sexu a nespočetným orgazmom nás oboch, no na druhej strane som vedela, že to nebude do nekonečna, pretože vzťah by sme spolu nedokázali mať. Aspoň nie nadlho...