Večer plný vzrušenia

2. 6. 2023 · 1 480 zhlédnutí mladyparik61

Po dlhšom čase pridávame poviedku, alebo skôr opis nášho krásneho večera z pred dvoch dní.

Objednali sme si nové hračky, máme radi skúšať nové a nové. V objednávke sa nachádzal vybračný kolík, dvojité dildo, striekacie dildo a umelé spermie. Večer keď už deti spali, manželka išla do sprchy. Dlhšie to trvalo ale nakoniec došla do spálne. Vybrala zo šuflíka jej čierne body spojené zo sukničkou koženkovou.

Obleč si to po sprche a prídi! rozkaz znel jasne.

Ostal som natolko prekvapený, že moje prekvapenie bolo vidieť ako sa tlačí z gatí von.
Zobral som a šiel teda do sprchy.
Sprchujem sa, bliklo mi hlavou sa aj oholiť, tak som šiel do hladka.
Výdem zo sprchy, poutieram sa a natiahnem na seba to sexi prádielko. Tú jemnu sukničku nadvihoval poriadne tvrdý penis.
Vojdem do izby, zo silným tlkotom srdca pristupujem k žene. Lahnem si k nej na postel a rukou hladím jej telo. To je oblečené v čipkovanom bodyčku, a kožených nohaviciach. Prechádzam pomedzi prsia až mi ruka zablúdi medzi nohy. Tam som ucítil niečo tvrdé pripomínajúce mužskú pýchu. Za vášnivého bozkávania, hladenia som prechádzal ústamy od krku pomedzi prsia, stvrdnuté bradavky až medzi nohy. Páčilo sa jej to a mňa to nesmierne vzrušovalo.
Ústami som prešiel po obryse penisu a v hlave mi behalo iba jediné, ako mám ten penis už v ústach.
Stiahol som jej gate, pobozkali sme sa a prikázala mi aby sme si dali 69nu. Súhlasil som, dal som sa na ňu a umelý penis som mal hneď v ústach. V tom som ucítil jej prsty ako sa hraju s mojim análom. Po chvílku som ucítil niečo teplé čo sa mi tlačilo do dierky. Bol to jej jazyk a vášnivo mi lízala dierku. Podľa toho lízania sa jej to veľmi páčilo.
Po chvílke sa postavila a ja som si klakol pred ňu. Chytila mi hlavu a tlačila mi penis do úst.
Došiel rad na hračky.
Príkaz znel jasne. “Daj sa na štyri a drž”
Poslúchol som a poslušne som držal. Čakal som a ucítil som studeny gél stekajúci po dierke. Po chvílke už to bol análny kolík. Pomaličky mi ho tlačila dnu až ho zatlačila úplne. Zapla vybrácie a prikázala mi ju fajčiť.
Netrvalo dlho a už som chytal do rúk obojstranne dildo. Videla že ho chcem dnu a aj ona ho chcela. Kolík som vytiahol a lahli sme si oproti seba. Každy sme si zasunuli svoju stranu do svojej dierky a začali sme spolu šukať. Ten pocit a ten pohlad bol natolko vzrušujúci že po pár ťahoch jej rukou po mojom penise, došiel mohutný výstrek a orgazmus neskutočný. Vymenili sme si ešte polohu. Dali sme sa obaja na štyri a s obojstraným dildom sme sa šukali. Žiadalo sa mi aj pocitu teplej a mokručkej kundičky. Tak som ju otočil a začal šukať.
Jej orgazmus bol ako blesk. Tak rýchlo prišiel a nesmierne silný že som cítil na penise ako jej mušlička pumpuje. Po silnej explozii som ju ešte vyšukal striekajúcim dildom a celú mušličku jej vystriekal umelými spermiami.
Obaja hotový sme si lahli vedla seba a oddychovali sme.