Môj cuckold s malým...

8. 6. 2023 · 3 510 zhlédnutí jadore31

" Mal som včera krásny sen s tebou",ozýval sa mi vcera môj známy,ktorý si so mnou píše už hodnú dobu.Je to 30nik, s veľkým srdcom,ale aj hendikepom: je panic, pretože má penis v stoporenom stave 9cm. Pritom sa vieme úžasne porozprávať,vieme si poradiť,aj sa podporiť....máme sa radi ako virtuálni priatelia.
Možno,že to vyjde odo mna smiešne,že vôbec sa s niekým takým tu zaoberám, ale sú mi jeho názory bližšie ako niektorých tu ťažkých samcov a honibrkov.Hlavne,že je svoj.Ze sa mi s tým zveril a priznal.
Už to si u neho vážim.
"Chcem aby si urobila z toho sna poviedku".poprosil ma.
"Dobre zlato,ale hlavne mi napíš,čo sa ti o nás snívalo."
"Dobre,teda,som taký vzrušený,že to musím dať zo seba von".
Bolo to fantasticky perverzné,vzrušujúce a živočíšne.
"Chcel by som byť tvojím cuckoldom navždy a snívala si sa mi v svadobných šatách. Žili sme predtým ako pár,ale ty si ma navždy uzavrela do pásu cudnosti a kľúče si predo mnou vyhodila do rieky.Na penis si mi dala urobiť ešte piercing,aby som sa z rozkoše zbláznil a mohol ejakulovat len v páse.
Pred svadobnou nocou som ti pripravil darček: Zaviedol som ťa izby,povolal svadobčanov,aby ťa poriadne predo mnou vysukali jeden za druhým.Ja som ťa mohol len lízať,alebo ležať pod tebou a cúcať vajcia každého z nich, pokiaľ ta poriadne spracovávali. Ich šťavy a spermie mi kvapkali na tvár,a ja som ich len lizal a bol šťastný, ako tá krásne jebu.
Vystriedalo sa na tebe aspoň 50 svadobčanov a ty si bola na konci postriekana snáď všade,na tvári,v picke, v zadku.Lezala si tam v svadobnych šatách nohy roztiahnuté od seba a kunda úplne červená od tolkych kokotov.Vsetko som dokonale vylízal po nich až do sucha.Penis mi išiel prasknúť ,ale bol som navždy uzavretý v páse,takže semeno sa tlačilo z pása a kvapkalo na zem. Niektorí z nich ma ešte pred odchodom z izby osukali do zadku a dali pofajcit predtým.
Tak sa mi páčilo toto perverzné divadlo.
Keď sme sa zobrali, chcel som ti dožičiť co najviac mužov,lebo len tak som bol šťastný ,keď si bola šťastná hlavne ty.
Trtkala si 1.ligu predo mnou a ja som spriadal pritom plán,že si chcem dať odstrániť semenniky.
Samozrejme,že si s tým súhlasila. Bolo to moje veľké prianie.Tak si mi ho splnila.
Stal sa zo mna eunuch.
Chodili sme potom po meste ruka v ruke a ja som ta miloval každým svojim centimetrom tela a ty mna tiez..A hlavne vtedy, keď ta mrdalo neskutočne množstvo mužov. Vedel som,že to milujes. Ked si pri mne,držíš má za ruku a 3 ta naraz šukaju do ritky , picky a do úst.
Mala si neskutočne orgazmy, zvíjala si sa v kŕčoch a ja som bol na teba pyšný.
Na svoju ženu - kurvu."

Keď som to dopísala bola som úplne mokrá dole a musela som sa urobiť svojim clitom.Vsetko som si predstavovala a aj keď to bol sen, bolo to úžasné.