Iba lízačka

14. 6. 2023 · 2 051 zhlédnutí Mickajedina

Čakám ho. Netrpezlivo vyčkávam. Pozerám sa von oknom.. miestami si skontrolujem šaty... čierne..a pod nimi biele prádelko...premýšľam nad tým čo sme sa dohodli..ako ma chcel aspoň lízať.. aspoň lízať.. aj keď nedovolím nič iné.. je s tým stotožnený.. milujem predstavu, že je niekto ochotný urobiť to pre mňa aj keby sám nemal orgazmus.. pritom ja viem, že chcem s ním všetko..som si istá od začiatku.. ale pocit, že ma poslúchne.. vyskúšať si jeho odolnosť, trpezlivosť, poslušnosť a oddanosť ma na tom rajcuje najviac.. parkuje motorku.. a ja si oblíznem pery.. príde hore.. otváram mu dvere.. som trošku nervózna aj keď ho už poznám..dá si dolu helmu..usmeje sa cez dlhšie vlasy..a rovno ma pobozká.. dá mi jazýčkovú.. a pohladí zadok.. stojím ešte na chodbe.... za dverami.. keď mi dá prsty do gatiek aby cítil či som mokrá.. vie dobre, že som.. páči sa mi ako sa bozkáva.. ako chutí a ako vonia.. a fakt, že nečakal či môže vôbec isť do mojich gatiek....proste to urobil..prejdeme k posteli.. kde ma bozkáva a ja si vyhrniem šaty vyššie. Sadnem si na kraj postele, prejde mi po stehnách.. pobozká a rozšíri mi nohy od seba..v tej chvíli keď sa blížia jeho pery k mojej kundičke ani neviem či ma ochutnal cez gaťky alebo ich už odsunul.. cítila som jeho jazyk..pery.. lizal ma čoraz intenzívnejšie. Prechádzal mi po zadočku.. až ku kundičke. Prešiel klitoris prstami... jazykom.. zaboril sa do nej čoraz viac.. vzdychala som silnejšie.. páčilo sa mi ako kľačal a sústredil sa len na jedno.. vyzliekla som si šaty úplne.. zaboril do mňa prsty a naklonil sa nad moje prsia.. stiahol mi podprsenku....a lizal mi tvrdé bradavky a neprestával ma prstovať.. a mne sa páčilo ako mi sal bradavku.."Zbožňujem veľké prsia"...zavzdychal a pokračoval. Keď vzdychám a cítim ako ma robí...cítim jemnú vlnu orgazmu a za ňou hneď druhú..je to akokeby sa toho neviem nabažiť...chcem ešte viac... znovu...aby neprestával.. Povedz mi: "Ako sa ti to páči? Ako si nadržaný? Chcem to vedieť .." pohladím mu rozkrok a cítim aký je na prasknutie... Povedz mi: "Keby teraz môžeš, čo by si si prial?" .... "Aby som ti ho mohol dať do pusy... ale viem.. dnes je to iba lízačka a nie je to o mne.Urobím iba čo povieš ty.. "Vylížeš ma zozadu?"
"Ako len budeš chcieť." Dala som sa na štyri..na kraj postele..zacítila som jemné bozky na mojom zadočku..pičke, znovu zadočku..analiku.. prešiel mi jazykom všetky dierky.. a ľahol si podomňa..medzi moje nohy..sadla som mu na tvár..ponoril do mňa jazyk..začala som mu jazdiť na tvári..jazykom som cítila ako krásne ma šuká...a ja som cítila ako čoraz viac vlhnem..jazdila som rýchlejšie..on ma držal za zadok...bola som už tak veľmi vyhecovaná..po chvíľke si znovu kľakol za mnou.. hral sa mi so zadočkom.. pičkou.. držala som..páčilo sa mi to čoraz viac..."Daj si dolu nohavice...chcem vidieť, aký si tvrdý..nadržaný.." poslúchol ma..krásny tvrdý penis.."Môžeš mi žaluďom prejsť po pičke...ale iba prejsť.. nesmieš ísť dnu..." prechádzal mi po zadočku...pyskoch..pičke..žaluďom..šúchal sa čím viacej..až vzdychal.."chceš ísť dnu?"
Naprázdno prehltol..."Iba čo dovolíš ty." Kombinácia tejto vety, jeho rešpektu, čo ja chcem a jeho nadržanosti ma úplne položila na kolená.."Zasuň ho dnu.. teraz hneď..." Jemne mi ho zasunul celý dnu..obaja maximálne vzrušení..."A teraz chcem, aby si ma pojebal!" Okamžite ma začal šukať. Držal za zadok...niekedy sa prehol až nadomňa.."Ohhh,aká si mokrá..." Neprestaaavaj teraz...ešte.. pridával a držal mi kozy zozadu... cítila som ako pridáva na tempe a intenzite.. "ohhh, už budem..vystriekal sa mi na zadok .."Toto si dnes ale nečakal, že? Že iba lízačka:)