Známosť na jednu noc (súťažná poviedka)

3. 7. 2023 · 2 604 zhlédnutí riecnetvory

Bola to náhoda, že som ju stretol. Išiel som domov z práce, keď som zbadal jej postavu na zastávke autobusu. Bola to ona, moja bývalá spolužiačka zo strednej školy, ktorú som nevidel už roky. Volala sa Milka a bola to najkrajšia dievčina v triede. Vždy som sa do nej tajne zamiloval, ale nikdy som nemal odvahu jej to povedať.

Zastavil som sa vedľa nej a oslovil ju. “Ahoj, Milka, pamätáš si ma? Som Robo, chodili sme spolu do školy.”

Otočila sa na mňa a prekvapene sa usmiala. “Ahoj, Robo, samozrejme, že si ťa pamätám. Ako sa máš?”

Rozhovorili sme sa a zistil som, že je práve v meste na služobnej ceste. Pracovala ako účtovníčka v jednej veľkej firme a bývala v Bratislave. Ja som bol stavebný inžinier a žil som v Trenčíne. Povedala mi, že má ešte hodinu času, kým jej príde autobus na hotel.

“Chceš ísť so mnou na kávu?” spýtal som sa jej.

“Dnešok bol náročný, dala by som si radšej čosi tvrdšie,” odpovedala.

Zaviedol som ju do blízkej kaviarne a pokračovali sme v rozhovore. Spomínali sme si na staré časy, smiali sme sa našim spomienkam a zisťovali sme, čo je nové v našich životoch. Milka bola stále rovnako krásna ako predtým. Mala dlhé čierne vlasy, modré oči a úžasný úsmev. Bola milá, inteligentná a zábavná. Cítil som sa k nej pritiahnutý ako nikdy predtým.

Po chvíli som si všimol, že sa na mňa díva inak. Bolo v jej pohľade niečo viac ako len priateľstvo. Bolo to vzrušenie? Zvedavosť? Túžba?

Asi po hodine som sa ospravedlnil, že idem na pánov. Keď som sa vrátil z toalety, bola preč. Myslel som, že išla domov alebo čo. Ale potom som ju videl sedieť na konci baru a pozerať sa na mňa. Mávla na mňa a ja som podišiel k miestu, kde sedela.

"Neboj sa neušla som ti" povedala.
"Prepáč, že som ťa nechal samú."
"To je v poriadku," odpovedal som. "Bolo skvelé sa dnes stretnúť a pokecať.
"Ach áno, ale myslím, že som dnes mala myšlienky aké by som nemala mať. No, viem, že si ženatý a okrem toho..."
"O čom to hovoríš?" Spýtal som sa.
"Vieš," povedala, "Už som ťa tu videla a myslela som si, že by si mal záujem o známosť na jednu noc."
"Čo? Akože jednorázovku? Myslel som, že sa len bavíme."
"Nie, chcem ťa dnes v sebe," mrkla na mňa.
"Už v škole som ťa chcela pretiahnuť a môžem povedať, že to naozaj chceš aj teraz."
"Neviem," povedal som. "Som ženatý a tak."
"Ja tiež," zamávala mi prsteňom pod nosom. A vieš čo? Je mi jedno, či si. Neprestanem, kým nedostanem to, čo chcem."
"Takže?"
"Takže poďme niekam do súkromia, aby som ti mohla ukázať, o čo by si prišiel".

S tým sa postavila a chytila ​​ma za ruku. Zaviedla ma na dámske wc rovno do poslednej kabínky. Stiahla mi nohavice a nohavičky a začala mi cmúľať vtáka. Bolo to úžasné a rozhodne vedela čo robí.

Je to už nejaká doba čo som nemal sex keďže doma sa mi ho moc nedostane a za chvíľku som ho mal tvrdý ako skala. Niekoľko minút ma fajčila a keď zbadala že už čoskoro budem tak prestala a postavila sa. Siahla zo seba blúzku a rozopla si podprsenku. Jej prsia boli úžasné. Boli veľké a okrúhle s malými tmavými bradavkami.

Naklonil som sa dopredu a vzal jednu z jej bradaviek do úst. Ticho zastonala. Bozkal som ju po tele nižšie a nižšie až kým sa mi jazyk nedotkol jej mokrej jaskynky. Strčil som do nej jazyk a ochutnal jej sladké šťavy. Cítil som, ako sa sťahuje okolo môjho jazyka. Zdvihol som sa hore a znova som začal olizovať jej kozy, no teraz stonala hlasnejšie keďže moje prsty už dráždili Milke klitoris.

Prstíkmi som vkĺzol prstom do nej a robil som ju najlepšie ako som vedel, keď kričala a videl som že je blízko k orgazmu tak som pridal a dráždil bod g, až mi explodovala po celej tvári. Vyčerpaná sa zrútila na podlahu kabínky.

"To bolo úžasné," povedala. Sklonil som sa a začal ju bozkávať. Naše jazyky sa stretli a navzájom si skúmali ústa. Prešla mi rukami po vlasoch a potichu zastonala. "Ďakujem."
"Nemáš za čo," odpovedal som.
"Teraz ti chcem tú láskavosť oplatiť."
"Čo tým myslíš?" spýtal som sa.
"Chcem ťa v sebe."
"Si si istá?"
"Áno, snáď to neodpískame v polovici" odpovedala.
"Ale je tu jedna vec."
"Čo je to?"
"Chcem, aby si nosil kondóm, neberiem prášky a nechcem otehotnieť."
"Jasné, no aj tak ho vytiahnem a chcem sa ti vystriekať na tie krásne prsia"
"To znie dobre a máš kondóm?" spýtala sa.

Keďže som nemal, obliekli sme sa a vrátili sme sa do baru, zaplatili a keď sme odchádzali zašepkala mi do ucha že ma ošuká ako nikto predtým. Usmial som sa na ňu a dal jej pusu. Vyšli sme z baru a zamierili odstaveným taxíkom na stanici. Keď sme prišli k jej hotelu, povedala mi, aby som chvíľu počkal vonku. Keď sa vrátila, mala so sebou tašku.

"Čo je to?" Opýtal som sa.
"Je to prekvapenie, pôvodne nebolo pre teba ale rozhodne sa ti bude páčiť" povedala.

Sledoval som ju až do jej izby, ktorá mimochodom bol fakt luxusná. Otvorila tašku a vytiahla pásku ktorá sa dáva cez oči sexi negližé a podväzky.
Previazala mi pásku okolo oči s tým že ak ju chcem v tom vidieť oblečenú musím si počkať. Po pár minútach sa vrátila do izby strhla mi pásku z očí a sotila ma na posteľ. Vyzerala ako z porna.

Bez váhania vzala môjho vtáka do úst a fajčila ho až kým opäť nebol tvrdý a ústami mi navliekla gumu. Potom vyliezla na mňa a zasunula mi ho do jej mušličky. Pomaly na mne jazdila a stále som sa nevedel vynadívať na jej krásne telo. Natiahol som sa a hral sa s jej kozami, po chvíľke zastonala a začala na mne jazdiť rýchlejšie s túžobným pohľadom v očiach. Chytil som ju za boky a začal prirážať. Od keď som ju silnejšie šukal vyslovene kričala a ja som vedel, že už dlho nevydrží. O pár sekúnd to sa Milka naozaj prehla v orgazme a cítil som, ako sa jej mušlička sťahuje okolo môjho vtáka. To som už nevydržal a vystriekal sa zatiaľ čo som si vravel že vďakabohu za ten kondóm lebo možno by táto poviedka nebola taká radostná. Po spoločnej sprche som sa obliekol a šiel domov, do teraz som ju nevidel no v roku 2025 by sme mali mať stredoškolské stretnutie po rokoch. No to zatiaľ nikto nevie čo sa tam udeje.