Dievčaťom na skúšku 2

10. 7. 2023 · 1 309 zhlédnutí DollyTV

Druhý deň.

Ráno vstal a šiel do práce, no nedalo mu to a celý čas na to myslel. Nevedel sa ani len sústrediť na prácu a rozmýšľal nad predošlom večerom čo urobil. Sám bol znepokojený a nevedel ako to má vnímať.

Deň v práci sa konečne skončil, prišiel domov upoteny a dal si sprchu. Ľahol si na posteľ a rozmýšľal. Začal opäť prehliadať stránky s trans tematikou. To spôsobilo že prišla naňho chuť znovu obliecť sa, keď sa obliekol opäť mal penis stoporeny ako nikdy, opäť prežíval slastné pocity pri dotyku bradaviek aj penisu. Páčilo sa mu to prevalcovať sa v posteli ako taká kurvicka, nevedel čo so sebou. Už mal vytvorené účty na zoznamoch. Písal si tam s pár ľuďmi s podobnou záľubou. Každý ho presviedčal že má si kúpiť ešte parochňu a a topánočky no on odmietal že je to len dočasný fetish a pominie to.

Prešiel mesiac.
Čo sa zmenilo? Objem šatníka, pribudli topánočky parochňa, samodržiace pančušky, nové body, podprsenka a bondage sada put. Nestačilo a dokúpiť latexové samodržiace pančuchy, šaty a latexové gaťky. Trošku sa opustil ani si to neuvedomil.
No poďme k začiatku. Po mesiaci keď ho každý lamal na to aby dokúpiť parochňu a topánky na podpätkoch, začal to intenzívne hľadať. S parochňou to bolo rýchle no topánočky za dobrú cenu a v danej veľkosti? To bol oriešok, pôvodne plánoval kúpiť lodičky na platforme no bolo to pridrahé. Nakoniec našiel sandálky síce bez platformy ale s vyšším opätkom.

Prišiel deň D a veci dorazili naraz. Opäť všetko si prichystal na posteľ. Začal sa obliekať ako v iné dni, bola to už rutina. Keď prišlo na obutie sandáliky začal sa znovu chcieť akoby prvý krát. Uvedomoval si že robí ďalší krok vo vlastnej feminizacii. Ako sa obuval a zapínal pracku, opäť sa mu stoporil penis na maximum. Bol z toho celý vzrušený. Celý sa chvel, ako zapol pracky na sandalkach bol pripravený sa postaviť prvý krát ako ozajstné dievča. Pomaličky sa postavil a telo mu zaplavil hormón šťastia, no zároveň obavy čo to stvára. Presiel sa po izbe, síce trošku kostrbato, ale postupne mu to začalo ísť ako pravej dáme. Ostala už len parochňa. Dal si sieťku na vlasy a opäť sa začal celý chviet pretože opäť posúva hranicu svojej vlastnej feminizacie. Otočil si parochňu správnym smerom, a nasadil si ju. Po hmate kontroloval obvod hparochne či všetko sedí ako má. Ostalo len pozrieť sa do zrkadla. Pomaličky kráčal do kúpeľne, so sklonenou hlavou pristúpil k zrkadlu a začal sa chviet ešte viac. Zdvihol hlavu, otvoril oči a nemohol uveriť že aj bez make-upu vyzerá celkom k svetu ako dievča.
Bol sám zo seba tak nadržaný že netrvalo dlho a urobil sa.
Tento moment bol zlomový. Nevedel sa ovládať a nakúpil si ďalšie oblečenie. Cítil sa viac a viac nadržaný a začal robiť aj verejné sebou na zoznamke. Prestal sa kompletne ovládať. To čoho sa tak bál mu bolo prirodzené po sexuálnej stránke. Vako už nevedel čo so sebou začal pociťovať že ho jeho dierka začína svrbiet. Na rohoch postele mal jemne vycnelky na ktoré začal sadat. Bolo mi to nesmierne príjemné, no tu sa aj zastavil.

Sám si uvedomil že sa prestal ovládať a že čo to robí. Povedal si dosť. Aj napriek tomu že sa naďalej prezliekal, aby nezblbol hneď po prezlečení si pustil film a nastavil automatické vypnutie TV. Urobil všetky potreby a hygienu a ako dievča sa pripútal k posteli aby sa do util pozerať film a nie nastavovať webku a ukazovať sa prípadne dráždiť dierku ktovie s čím. Pomohlo to, v kľude dopozerať film, nevedel si dráždiť penis ani bradavky. Tv sa vypla a on takto spal až do rána. Zobudil sa ako dievča. Bol nový deň, urobil sa, prezliekol a šiel von ako normálny človek.

Takto to opakoval aby sa zmiernilo to šialenstvo ktoré ho ovládlo.

Čo myslíte čo sa dialo ďalej ?