Dievčaťom na skúšku 4 - sen

10. 7. 2023 · 1 090 zhlédnutí DollyTV

Po prvom stretnutí som rozmýšľa čo bude na ďalšom či sa to nejako nezvratné, a stále som ešte nemala dôveru voči páru.

Je opäť sobota a podľa dohody idem k svojmu páru. Opäť dvere otvore vstupim dnu, obaja usmiaty a úprimne sa na mňa tešili a zo mňa opadlo obavy. Tento krát má do izby odprevadil muž, čakali tam na mňa sissy šaty ako minule. Všetko bolo rovnaké obliekla som sa a čakala že po mňa niekto príde. Prišiel muž s klucikom. Nechápala som dokým mi sám nepovedal že sissy šaty sú uzamykatelne ale minule má nechceli zbytočne vystrasit no dnes má do nich zamkli. Následne má muž chytil za ruku a priviedol do obývačky. Sadol si k žene na gauč ja som si mala kľaknúť pred nich. Žena mala podozrivý úsmev na tvári a nevedela som prečo až kým neprehovoril a. Milá naša Sissy, dnešok bude opäť iný a posunieme to o úroveň ďalej. Pamätáš ako som ťa minule pristihla? Už som vedela o čo ide a vytiahla škatuľku s pásom cudnosti. No mne stal ako nikdy. Povedala mi aby som sa postavila, keď videla ako mi stojí povedala mužovi: dráhy prines pohár a tu sadu kožených put. Nasadili mi putá, musela som si kľaknúť na kolená a za chrbtom mi spojili ruky a nohy pomocou koženého kríža. Žena mi to začala robiť rukou a pýtala sa či viem čo to je edging a ruined orgasm, odpovedala som že ano. Postupne zo mňa vyzmikala všetko až som nebola schopná striekať, no stále som bola veľmi nadržaná z čoho som bola prekvapená lebo po orgazme som vždy stratila chuť. Penis mi opadol čo využila na nasadenie pásu, bol našťastie z tých väčších takže bol pohodlný. Ako má zamkla pozrel sa na mňa a povedala aby som vypila svoj ejakulat. Vraj to mám brať ako tréning. Vzdorovala som naozaj ma to nelákalo no putá plu pomoc jej muža, jednoducho ho do mňa vyliali a prvý krát bola veľmi rázna a povedala že ak to neprehltnem nech si ju neprajem. Bola som poslušna prehĺtla som. Bolo to zvláštne aj tá chuť. Žena priniesla pohár vody so sirupom a dala mi napiť aby som nemala tu chuť semena v ústach, bolo to milé že brala ohľad na mňa aj v tomto. Motivovalo ma to byť lepšou sissy.

Rozopli mi putá pomohli mi postaviť sa a dali mi opäť upratovať celý byt. Keď som už zmyvala dlážku v byte v obývačke už neboli. Pokračovala som a našla som ich v spálni ako sexujú. Keď videli že už mám pozmyvane okrem spálne, povedali aby som odložila mop a kľakla si pred posteľ. Pokračovali v sexe, striedali polohy, on sa skoro urobil no vytiahol ho. Žiaľ mali to na mňa vymyslené. Keď ho vytiahol pozreli sa obaja na mňa, muž si ľahol na chrbát ona si kľakla rozkročmo nad jeho hlavu a ja som to mala dnes zrátané. Musela som ho dnes fajčiť. Muž ju pekne lizal a ja som ho fajčila. Bol to zvláštny pocit, keď som ho prvý krát zobrala do úst. Bolo to divné, chcel sa mi postaviť no nemohol lebo bol v klietke. Trocha to bolelo no dalo sa to zvládnuť. Žena sa zrazu postavila a povedala užívaj si dráhy a ty sissy pekne do konca. Postavila so ku mne od zadu a ťahala má za klietku, videla že sa mi chce postaviť no nemôže, povedala výborne to sa mi páči. Niekam odbehla a nechala nás samých no za minútku bola naspäť. Pohladila ma a povedala len pokračuj zlatik, postavila sa za mňa a stiahla mi gaťky, ja som sa vyplasene zdvihla, v tom som dostala po zadku že mám pokračovať, len mi chce zaviesť kolicek pretože naň zabudli a trénovať treba.
Bolo šialené príjemné keď som ho fajčila a zároveň do mňa zásuvka kolík. Muž začal vzdychať a stupňoval to už som vedela že je to blízko. Keď som cítila kontrakcie jeho tela sekundu na to som mala plné ústa. V tom mi žena povedala: ani kvapka nazmar ! . Tak som to všetko vyoblizovala, chutilo to podobné ako ten môj výstrek. Muž bol spokojný a žena ho nechala oddychovať no mňa si vzala do kúpeľne vytiahla zo mňa najmenší kolík urobila klystír aby zasunula do mňa ten väčší. Nechala má ísť douoratovat a potom zasunula do mňa ten najväčší kolík. Poslala ma uvariť kávu a urobiť pre nich zmrzlinova poháre. Všetko som doniesla no na dlážke už bol umelý penis. Vytiahla zo mňa kolík a musela som ísť jazdiť na ten penis v rámci tréningu. Už mi to šlo oveľa lepšie, pozerali na mňa ako pilo kávu a jedli zmrzlinova poháre. Začalo mi to byť veľmi príjemné no ešte sa nepodarilo dosiahnuť sissy gasm asi preto že má vyžmýkala madam. Ako dojedli a dopilu kávu zastavili má a opäť sme si dali spoločnú večeru. Opäť má chválili že to zvládam super a že či by som neprišla už na celý víkend. Ja som to odmietala že zatiaľ ešte nie. Nepotešilo ich to ale rešpektovali to, boli radi že sa učím rýchlo. Po večeri som sa prezliekla a madam prišla do izby aby mi dala klietku dole. Opäť ukázala že rešpektuje dohodu.

Nakoniec sme sa rozlúčili s tým že o týždeň sa vidíme znovu.