Dievčaťom na skúšku 5 - sen

10. 7. 2023 · 1 679 zhlédnutí DollyTV

Prešiel týždeň aká som sa už tešila k svoju dominantnému páru.
Prišla som ako vždy dvere otvorené, vstupom do bytu a už s úsmevom má obaja čakali. Dnes však má žena objala tak úprimne a tešila sa že som prišla. Muž má zaviedol do izby no dnes tam nebolo žiadne oblečenie. Povedal že mam sa vyzliecť a počkať kým po mňa príde. Prišla žena a hneď ma vzala do kúpeľne na klystír. Dnes to nebol klystír cez hadičku z vaku ale seriózne mala namiesto sprchovej hlavice, hlavicu na klystír. Bolo to ozaj rýchle. Vyprázdnila som sa a žena má vzala do obývačky, opäť som si mala kľaknúť pred gauč kde sedeli. Pozreli na seba a žena odrazu dráhy počkaj ešte, zabudli sme na klietku. Opäť žena doniesla putá pohár aj klietku. Vyžmýkala má a opäť som musela vypiť svoje semeno. Opäť mi doniesla vodu so sirupom a pokračovali sme tam kde sme prestali. Klacal som naďalej sputana a oni sedeli na gauči oproti mne. Žena spustila, Mila sissy vieme že máme nejaký plán ktorého sa ako tak držíme no napredujes rýchlejšie, veď vieš sama, dnes by sme to chceli posunúť ďalej, vieme po čom túžiš a čo by ti v tom pomohlo prekonať to. Pamätáš ako sme sa rozprávali na prvom stretnutí? Že Latex z teba urobí najsubmisivnejsiu osobu? Tak keďže sme s tebou naozaj veľmi spokojný , a radi by sme ti pomohli napredovať kúpili sme ti kompletný set latexu. Ja som stratila hneď reč a ostal mi len pomlckovy úsmev na tvári. Madam to začala vyťahovať a vybalovať, bol tam catsuit, rukavice, ponožky a maska s dvomi copikmi. Žena má hneď začala natierať lubrikantom na obliekanie latexu. Ani sa má nepýtala či chcem ale asi to bolo jasné z mojej tváre že chcem. Ako prvý šiel catsuit, potom ponožky rukavice a na záver maska.
V živote som sa necítila submisivnejsie ak v ten moment. Vedeli prečo to robia pretože na prvom stretnutí som tak nechtiac povedala že keď som v latex mám také pocity že si môže somnou robiť kto chce čo chce. Pas cudnosti mi bránil vo vzrušení no bola som prekvapená že to neboli. Stala som tam pred nimi ako Rubber doll, dali mi putá na ruky a nohy.

Žena zobrala análne kolíky a dala mi ten najmenší no ten zo mňa vypadol, dierka bola tak nadržaná že mi rovno zasunula ten najväčší a ani ma to nebolelo. Zatiahla zips a dala mi do ruky vysávač že dnes buď len vysávať a oni sa zatiaľ idú pripraviť na mňa.

Celá nadržaná z latexu a pocitu ako má obopína, som začala vysavat.
Keď som šla do spálne už má tam čakali. Žena povedala no pod sissy pod k nám na posteľ. Sadla som si na kraj ona ma chytila za ruku sem pod ľahni si. Dnes máš veľký deň. Spýtala som sa ako to myslí. Dala mi guličku do pusy a povedala, buď príslušná dnes to bude popravy krát a usmiala sa. Už som vedela že budem mať predčasný sex s pánom. Na posteľ dali trojuhlnikovy vankúš cez ktorý má prehli, ruky mi natiahli ku rohom postele a zacvakli putá do karabinieri. Na nohy mi dali rozperovaciu tyč. S vyspulenym zadkom som tam ležala na bruchu prehnuta cez vankúš. Pán sa priblížil odzadu pohladil má po chrbte, po zadku, vychutnával si moje telo v latexe a nakoniec rozhodol zips. Vytiahol kolík a podal ho žene. Cítila som že do dierky mi nalial lubrikant. Hovorím si že už sa to blíži. Zrazu Pán začal do mňa pomaličky zasuvat. Mal ho naozaj veľký. Bolo to zároveň príjemne teplé v porovnaní s umelým a l trošku mäkšie príjemnejšie. Začal pekne pomaličky a postupne pridával, keď videl že to zvládam začal prirazat, vtedy som sa cítila ako v siedmom nebi. Vzdychla som veľmi hlasno ale nie od bolesti, od toho aké to bolo príjemné. Zrazu som zacítila že mám orgazmus ja a hneď na to aj on. Pán si všimol si ako po vankúši steká moje semeno a povedal výborne, prvý krát a hneď takto ? Mám radosť sissy. Odišiel z izby do sprchy a madam má zatiaľ odopinala z postele. Keď som bola voľná posadila má na posteľ usmiala sa a spýtala sa, no čo ? Aké to bolo?
Odpovedala som zahanbene, veľmi príjemné.
Ona, tak super som rada že si si to užila, chytila ma za ruku a povedal pod somnou, máme dnes ešte jedno prekvapenie.

Posadila má k jedalenskemu stolu tak ako som bola celá v latexe, a začala robiť večeru. Neskôr prišiel muž zo sprchy sadol si k stolu a pochválil má ako pekne som držala. Zasmiala som sa a povedala veď som nemala.ani na výber keď som bola sputana. Žena naservírovala večeru a keď sme dojedli, povedala. Sissy máme pre teba ešte jedno prekvapenie, vieme že plán a dohoda boli iné ale robíš pokroky dnes si už mala svoj prvý sex hoci podľa dohody mal byť až na neskoršom stretnutí. Prekvapenie je že dnes u nás ostaneš na noc. Dúfam že ti to nebude vadiť. Popravde v ako som sedela v latexe a ako sa mi to páčilo chcela som povedať áno teším sa, no zároveň som chcela odmietnuť pretože malo to by o pár víkendov neskôr. Nevedela som na to odpovedať pohotovo, tak odpovedala za mňa, super že súhlasíš a kývla na muža hlavou. Ten sa postavil schytil má a odviedol dosť násilne do obývačky, nevlafala som sa ani brániť. Zamkol mi putá na rukách aj nohách, nechal ma ležať na zemi a šiel k žene dojest večeru. O niečom sa tam bavili no nepočula som zreteľne cez masku.
Prišli do obývačky pozreli na čas, zapli si telku a pozerali správy. Potom si pustili film zo streamovacej služby. Madam sa ma spýtala, sissy nechcela by si si už ísť ľahnúť? Bola som unavená tak som kývla hlavou že áno. Zastavila film a muž ma dvihol sputanu na ruky a odniesol do izby. Položil má na posteľ ta už bola pripravená na bondage. Pri nohách mala krátke lano smerujúce k nohám s karabinkou na konci. Karabinku mi zacvakol na putá na nohách ktoré som mala spojené k sebe zámkom. Ruky mi rozopol a zamkol ich k posteli kde boli pevné oka. Neprikryval má aby mi nebolo horúco len mi napravil vankúš pod hlavou. Zhasol a odišiel k žene pozerať film. Ja som zaspala veľmi rýchlo keďže som bola veľmi unavená. Rano som sa zobudila, a asi o pol hodinu prišli o aká do izby kde som ležala. Dobré ránko Sissy ako sa máme? Hneď mi odopli putá a madam rázne zavelila, na kolená ! Pohotovo som kľakla a čakala na to že dopovie, pán ma silnú rannú erekciu sissy asi vieš čo je tvoja úloha, ber to ako raňajky. Fajčila som ho celú hodinu, zjedla celú dávku semena, v tom pani hneď zamnou stala s pohárom v ruke, tu más sissy napi sa aby si nemal atu chuť semena v ústach celý deň. Bola som už aj smädná tak som to vypila veľmi rada. Poprosila som že potrebujem cikať, tak ma odviedla na wc. Ako som vyšla z WC zavolali má z obývačky, vošla som do obývačky a madam zavelila, miesto sissy, pochopila som že to znamena na kolená pred nich ako sedia na gauči. Kľakla som si a madam začala rozprávať, Sissy dnes ešte dostaneš análny kolík v rámci tréningu, a keď sa naobedukejeme daného von, pekne sa vyzlecies a osprchujes. Madam urobila veľmi chutný obed, pochválila som ju, a poďakovala že ma berie ako rovnocennú že si môžem s nimi sadnúť za jeden stôl a najesť sa ako človek. Na to sa usmiala a povedala, Sissy ty si naša :) my si ťa nedáme, budeš nám slúžiť pomáhať a budeš naša hračka v posteli. Ak budeš dobrá, čo zatiaľ si, budeš mať miesto pri našom stole alebo na gauči v obývačke. Ak nás nebudeš počúvať budú tresty. No my ta nechceme trestať, my sme radi že si naša Rubber doll a sissy slúžka ktorá všetko plní tak ako ma. Potešila ma tým čo povedala, keď som dojedla poslala ma do kúpeľne s tým že mám tam počkať. Za minútku prišla za mnou a vytiahla zo mňa kolík. Rozopla mi masku aj catsuit, pomohla dať dole rukavice aj ponožky. Šla som do sprchy a osprchovala sa. Po sprche mi ukázala ako sa starať o latex. Pekne sme ho osusili a odložili. Povedala že sa môžem obliecť do civilu. Šla som do izby obliekla sa, a prisli za mnou obaja. Spýtali sa ma či by som nechcela prísť už v piatok po práci a ostať až do nedele. Povedala som že porozmýšľam. Odprevadili ma a madam má opäť objala a posepkala ďakujem za pekný víkend. Poďakovala som aj ja a šla som domov rozmýšľať nad tým či na ďalší víkend prídem už v piatok alebo klasický v sobotu.