Sťahovanie do nového bytu 2 (súťažná)gay

10. 7. 2023 · 2 017 zhlédnutí BiKeMan50

Zavrel som za sebou dvere kúpeľne a v hlave som mal doslova úľ myšlienok. Tých náznakov bolo z jeho strany dosť, ale čo ak si to len zle vysvetľujem a vidím len to čo chcem vidieť? Jeden chybný krok. Jedna nevhodná poznámka, gesto a mám zarobené na poriadny problém. Keby sa to prevalilo v práci, môžem si rovno podať výpoveď...

Zamyslený ale aj plný očakávania čo sa bude diať som pustil vodu v novučičkom sprchovacom kúte. Trenky sa mi zviezli po stehnách k zemi pred sprchovacím kútom. Ja som podvedome urobil to čo urobí každý nahý chlap - prehrabal som si rukou spoteného vtáka a gule. Úplne mimovoľne som zaregistroval, že mám vlhkú a príjemne lepkavú predkožku spod ktorej vykukoval mokrý koniec žaluďa. Samozrejme! To som celý ja! Stačila chvíľa pohľadov na Mišovu poodhalenú výbavu. Jeho dvozmyselné reči. To ako sa bez hanby predo mnou predvádzal iba v trenírkach od chvíle čo sme dorazili do jeho nového bytu. Toto jednoducho neovládam - okamžite masívne tečiem a čo s tým narobím? Nič :-)

Než som stihol vojsť do sprchovacieho kúta ozvalo sa rázne zaklopanie na dvere a spoza nich Mišo oznamoval, že našiel pre mňa čisté trenky a tričko. Svoje oznámenie doplnil otázkou či môže vojsť. Otázka to bola však len formálna, jednoducho vošiel. Stál som tam zrazu oproti nemu nahý ako ma Pán Boh stvoril. Nemalo zmysel rýchlo si cudne zakrývať rozkrok. Počas tých sekúnd rozhodnutia som si povedal, že pred chlapom nebudem predsa hrať netýkavku.

Mišo si ma premeral pohľadom a na jednu (a možno aj dve) sekundy sa pohľadom zastavil na mojom ochabnutom vtákovi.
"Ako pozerám, mali by ti byť dobré" pousmial sa a podal mi svoje čisté trenky, ktoré vyhrabal z nejakej ešte nevybalenej krabice s oblečením. Poďakoval som. Skôr ako odišiel z kúpeľne ešte dodal
"Umy sa aby sme sa najedli. Neviem z čoho ale celkom slušne tečieš" a pohľadom naznačil, že hovorí o mojom čuráku. Na odchode mi uštedril kamarátsky buchnát na hrudník a dodal
"Makaj, už som celkom hladný".

Zostal som v kúpeľni znova sám. Hlava mi neponúkala žiadne rozumné vysvetlenie na to, čo sa práve odohralo. Pozrel som sa teda na svoj voľne visiaci čurák a zbadal som, že na jeho konci sa hojdala kvapka mojej hustej šťavy rozkoše.
Hanba a rozpaky ma fackovali. Takto lacno sa prezradiť! Definitívne som vliezol do sprchy a rýchlo som sa dal do poriadku. Poutieral som sa a obliekol som si Mišove požičané trenky. Samozrejme prvé čo mi napadlo bol fakt, že v nich nosí svojho vtáka a gule on. Dnes ich pokrstím ja!

Spoza dverí som začul rozhovor pri dverách. Donáškár bol tu aj s pizzou. Rýchlo som vyrazil do obývačky za Mišom.
"Prišiel nejako skoro, však?"
"Dnes si očividne švihli, asi vedeli, že sme hladní" a ponúkol ma mojou pizzou.
"Do sprchy pôjdem až keď sa najeme, som hladný ako vlk" dodal Mišo.
Sedeli sme na gauči v obývačke, zdolávali pizzu a zapíjali ju pivom z plechovky od donášky. Mišo na široko rozkročený a predklonený nad malý stolík prirazený ku gauču, ktorý nám nahradil jedálenský stôl. Jeho vypracované stehná lemované okrajom treniek ma vzrušovali. Nahý široký chrbát chlapa, ktorý sa predkláňal vedľa mňa, hral svoju zohratú hru svalov.

Mišo bol fakt kus chlapa! Nedalo sa to prehliadnuť. Nechcel som to prehliadať. Celý deň som hľadel na jeho polonahé vypracované telo. A on dokonca dôsledok mojich obdivných pohľadov odhalil na konci môjho žaluďa v kúpelni.
Dojedli sme, vypili pivo a spokojne oddychovali sediac rozvalení na gauči. Keby som mohol k Mišovi natiahnuť ruku a len sa ho dotýkať, bol by ten príjemne unavený letný večer dokonalý.

"Mám pre teba prekvapenie! Od svojho už bývalého svokra mám kdesi zbalenú fľašu domácej slivky, poctivá 52jka, dáme si na krst môjho nového bytu, co ty na to?"
Nečakal odpoveď. Postavil sa a zahlásil: "...idem sa osprchovať nech si môžeme otvoriť ten svokrov poklad!"
Pousmial sa a jedným šikovným ťahom zo seba stiahol trenky a vyhlásil:
"Kurňa budem si musieť kúpiť nejaký kôš na prádlo" obzeral sa kam pošle svoje prepotené trenky. V tom zazrel môj pohľad prekvapeného návštevníka z inej galaxie.
"Prepáč, neuvedomil som si to... prekáža ti, že tu šaškujem nahý s visiacim gašparkom?" a hodil na mňa hraný ľútostivý pohľad a hneď dodal:
"Nahota mi nerobí problém a prepáč, v kúpelni som videl, že nosíš medzi nohami podobné náradie".
Aby zdoraznil svoje posledné slová, chytil svoj čurák šikovným hmatom aj s guľami a naznačil, že mal na mysli práve toto náradie.

Stál predo mnou zrelý Adonis s dôkladne upraveným ochlpením nad koreňom vtáka. Gule mal dokonale hladké, z toho všadeprítomného tepla krásne rozliate a vláčne.Na malý moment som si uvedomil, že mi tú svoju mužnú ozdobu ponúka neskrývane na obdiv. Stačilo by vztiahnuť ruku, dotknúť sa ho perami, podobrať tie gule do dlane a jemne ich masírovať, sledovať ako rastie jeho dĺžka a objem.Jeden pohyb. Náznak pohybu a...
Nie! Čo keď sa so mnou len hrá? Taká tá chlapská doťahovačka heterákov...
Čas sa v mojej hlave spomalil na svetelné roky, zatiaľ čo v obývačke plynuli sekundy. Mišo stále predo mnou stál nahý s vyslovenou otázkou na ktorú nedostal odpoveď.
"Vôbec mi to neprekáža, o nič nejde! Ale upaľuj do tej sprchy, lebo ti tú slivku vypijem sám!".

V obývačke som zostal sám. Z kúpeľne doliehali zvuky padajúcej vody. Sedel som na gauči a premýšlal nad tým čo Mišo chce. Naozaj chce? Na to aby som to zistil by som potreboval dekódovací stroj Enigma.
Alebo sa ho môžem na drzovku rovno spýtať, či ma chce pretiahnuť!
No jasne, otázka ako z príručky mladý skaut.

Voda v kúpeľni stíchla.

Kto vie, možno aj Adonisovia majú dni kedy túžia po mužnom objatí.Netuším však či práve dnes je taký deň v kalendári.

(pokračovanie čoskoro)