Časť druhá – firemný večierok (1 z 3)

15. 7. 2023 · 1 352 zhlédnutí Fly_the_Eye

Plynulé pokračovanie príbehu: „Časť prvá – nečakaný zážitok v práci“

Link na predchádzajúci príbeh.

…Moja rúčka ma prestáva poslúchať a postupne pridáva na rýchlosti honenia a plne sa venuje penisu, ktorý sa hlási o pozornosť a jediné čo dovolí hlave je myšlienkami sa retrospektívne vrátiť na spoločný firemný večierok, kde som zažil najlepší sex môjho života….


ZAČIATOK

Pamätám si, keď som sa prvýkrát stretol s Monikou. Monča bola v našej spoločnosti nová, zatiaľ čo ja som tam už pracoval niekoľko rokov. Po nástupe dostala kanceláriu oproti tej mojej. Bola to mladá žena, ktorá mala krásnu postavu (teda stále ešte má), nádherný zadok a pevné prsia. O jej tváričke a úsmeve škoda hovoriť, nejedného by dostal do kolien. Krátko po jej príchode do firmy sa organizoval veľký večierok v Grand hotel Bachledka Strachan na ktorom sme mali všetci spoločne osláviť úspešný pracovný rok.

Na večierku sme sedeli vedľa seba a začali sme sa rozprávať. Mali sme veľa spoločného a super sme sa bavili. Večer rýchlo plynul, všetci boli posilnený pohárikmi alkoholu a na parkete bolo plno. Na Monike som videl, že po mne pozerá a hádže na mňa pohľady. Teda aspoň tak si to vysvetľovala moja už celkom pripitá hlava. Išiel som za DJ-om aby mi zahral po pesničke song na želanie. Moje kroky smerovali priamo k nej so snahou dostať ju na parket. Vidím na nej ako sa krásne usmieva a rozpráva so svojím šéfom, neviem presne o čom, ale vyzerá pri tom šťastne. S malou dušičkou za ňou prídem:

„Ahoj Monča, smiem prosiť?“

„Ahoj, nepočká to chvíľu, nevidíš, že akurát niečo riešim?“ odvrkla mi s vážnym výrazom v tvári.

Nenechám sa tým rozhodiť, pozriem na šéfa, žmurknem na neho a hovorím:

„Šéfe, že sa nenahneváš, keď si ju teraz zoberiem na chvíľu pre seba?“

Vidím na jeho tvári škodoradostný úsmev, ešte nestihol ani nič povedať len som zazrel malé kývnutie hlavou.

Beriem ju za ruku rýchlo na parket, lebo ďalšia bude tá moja na želanie. Z reprákov začína hrať Ed Sheeran a jeho pesnička Thinking Out Loud. Náš tanec začal tak, že sme sa držali za ruky a pozerali sa jeden druhému do očí. Pohybovali sme sa pomaly a plynule, akoby sme boli jeden. Ako pieseň pokračovala, naše pohyby sa stali vášnivejšími a naše úsmevy širšie. Cítil som, ako moje srdce zrýchľuje a moje telo sa naplňuje vzrušením. Tanec vyvrcholil silným objatím a bozkom, našim prvým bozkom! Bolo to niečo na čo nikdy nezabudnem. V tej chvíli som vedel, že pri tomto to dnes nesmie skončiť. Poďakoval som jej za tanec a pošepkal som jej do ucha číslo izby a povedal, že ju tam budem čakať. Rozlúčil som sa s ostatnými a zamieril prudkými točitými schodmi istým a smelým krokom na izbu, kde som rýchlo upratal veci a čakal či napokon príde aj Monča.

Asi 10 minút neskôr počujem tiché ťukanie na dvere. Pustím potichu playlist, ktorý mám pripravený presne na takéto situácie a kráčam ku dverám, ktoré málinko pootvorím a vidím tam stáť ju, nervózny a neistý pohľad v tvári. Vystriem voči nej ruku a nežne ju pritiahnem k sebe do izby.

To čo nasledovalo poznáte každý z Vás, určite ste už niečo podobné zažili mnohokrát, ale takto to ostalo uložené v mojej mysli.

Potom ako sme za sebou zatvorili dvere sme sa na seba vášnivo vrhli. Jej jazyk našiel rýchlo ten správny smer, až mi prebehli telom zimomriavky, keď sa začala hrať s tým mojím. Pritlačil som ju o dvere a jednou rukou som ju hladil vo vlasoch a druhou rukou som ju začal hladiť od bruška smerom k jej prsiam. Mierne sa odo mňa odtiahla a z úst jej vyšiel jemný vzdych. Chytil som okraje trička a o chvíľu ležalo hodené v rohu miestnosti. Opäť som ju pritiahol k sebe, hladil po zadočku a perami ju bozkával na krku, ušku a postupne išiel k jej prsiam. Ani neviem kedy, ale podprsenka už ležala na zemi pri mojich nohách. Prisal som sa najprv na jednu a potom na druhú, prešiel po nich jazykom a cítil som ako sa prebrali k životu. Zobral som ju do náručia a odniesol do postele, kde som ju položil na chrbát. Využil som sekundu času a zhodil som zo seba tričko a stiahol jej dole nohavice. Ležala tam predo mnou nesmelo so zahabeným pohľadom a pomedzi rozkročené nohy som zahliadol jej privreté oči a blažený úsmev na tvári. Ľahol som si k nej a nohavičky na ktorých už bol vidieť fliačik vzrušenia som jej za okraj zachytil do úst a rúk a stiahol dole.

Nikdy predtým som necítil tak krásnu vôňu ako mala jej pipina. Nebolo mi treba viac a ihneď som jej prstami roztiahol závojíčky a jazykom som zamieril rovno k jej klitorisu. Najprv som po ňom prechádzal hore a dole, tak aby som ani na sekundu s ním nestratil kontakt. Nevedel som či sa jej moja technika bude páčiť, ale napnuté brušné svaly a tiché vzdychanie hovorili za všetko. Penis v gatiach tvrdý ako skala sa pýtal o pozornosť, ale svoje životné krédo “najprv dopraj potešenie žene aby si ho mal dôvod dostať aj ty” som hodlal dodržať aj teraz (veď nakoniec to za to stálo). Videl som na nej, že od orgazmu už nie je ďaleko a tak som zmenil pohyby jazykom na krúživé a jemne špičkou jazyka krúžil a užíval si jej omamnú chuť. Z ničoho nič sa jej telo prehlo a vykríkla hlasom plným rozkoše. Bez toho aby som prestal som zdvihol oči k nej, tak aby sa nám pohľady stretli. Žmurkol som na ňu a aj keď nie rád na sekundu som musel opustiť zovretie jej pipiny aby som jej oznámil, že ešte nekončíme ale pokračujeme ďalej. Vrátil som sa tam, kde som prestal, na jej klitoris a pipinu, ktorá bola celá mokrá. Tentoraz som ho ale zobral medzi pery a vytvoril jemný podtlak, tak aby sa jej rozkoš dostala ešte o triedu vyššie. Monča bola ako na húsenkovej dráhe, krásne sa vlnila, zatiaľ čo ja som sal jej klitoris a jazykom po ňom krúžil zo strany na stranu.

Orgazmus na seba nenechal dlho čakať a Monča vzrušene vzdychla a nohami mi pritlačila hlavu aby už zabránila ďalšiemu kolu.

Po tom ako sa spamätala mi hovorí:

“No do pííííči, tak niečo také som ešte nikdy nezažila.”

Hovorím jej “bolo mi potešením.”

“Ty čo si so mnou dorobil, nevládzem sa ani pohnúť.”

Iba sa na ňu bez slova usmejem a som plný očakávaní ako bude pokračovať naša spoločná noc ďalej. Len musím ešte rýchlo napísať kolegovi SMS-ku, nech sa zloží v inej izbe a ani ho nenapadne sa sem dovaliť a prerušiť to čo bude ďalej nasledovať.

Pokračovanie nabudúce...

Teším sa na vaše komentáre 😊