Cap d'Agde

22. 7. 2023 · 2 751 zhlédnutí jadore31

"Cau,odkiaľ idete takí opálení?",píšem kamoške z Čiech, ktorú som zhodou okolností našla tu, na amikoch aj s partnerom.Strasne zlaty párik. Sú z Prahy, ona bacuľka ,akčná ako ja ,po 40ke,veľké prsia,zadok,proste moja krvná skupina.Tmavovlaska,s krásnymi jamkami v lícach.
Žiadne podrazy, urazky, intrigy,žiarlivosť ( ako to tu zvyčajne býva),som u nej za 2 roky, čo si píšeme,nezaznamenala .
On,chlapina,s menším bruškom,zachlpateny, taky krásny medvedík, uzasne galantný ku mne a inteligentný, chcel zorganizovať so mnou trojku.
"Vieš čo,už nas to tu nebaví na týchto amateroch stále sa niekomu doprosovat o sex,už sme oslovili xy ľudí a ty jediná si zareagovala normálne,ostatok otras správanie."
"Tiez mám podobne skúsenosti.Pisala som blogy,ale je tam strašne toxické prostredie,takže som prešla na poviedky lebo milujem písanie a chýba mi to.O sexe a správaní sa ľudí ani nehovorím."
"My sme si ťa vybrali a máme taký návrh.Co keby si s nami išla na Francúzsku rivieru?My sme sa teraz z nej práve vratili. Je tam úžasna naturisticka destinácia neďaleko Nice, Cap d'Agde. Nadherne more, ludia chodia nahi po meste, sexujes na pláži, v kluboch.v bazéne,orgie,ako za starého Ríma.
My sme tam boli už tretíkrát a stále prídeme poriadne vysexovani, ze máme dosť na celý rok.Myslím to obrazne ale je to tam ako v raji."

Priznám sa,bola som uchvatena jeho rozprávaním,fotkami a videami,ktoré mi poposielali má WhatsApp.
Na pláži sami nudisti,na jednom konci chlapík sukal manželku do zadku, pri nich ďalší párik robil 69, lizali a fajčili sa navzájom, ďalšia pani honila krásny kokot nejakému asi mladšiemu milencovi.
Oni dvaja mali nádherné zabery ako sexujú v mori,takisto s jednym parom,ktorý si tam našli z Nemecka.
Nikto nikoho nevnímal ,chlapi sa prechádzali s holými penismi po pláži, ženy roztvorene ležali na slnkom zaliatej plazi a užívali si ich lízanie ,alebo sukali v 3ke,4ke.

Večer sú tam penové show v bazéne s fantastickou diskotékou a tam sú teda poriadne orgie.Statni Černosi tam drvili jednu mladú babu,ktorá sa zvijala v extáze od rozkoše.Sukali ju aspon 6ti s obrovskými chobotmi.
Absolútna sloboda.Mozes si robiť,čo chces.

Normálne som pri prezeraní si fotiek zvlhla dole a zacala sa sama prstovať.
Z tohto luxusu má prerušila jeho hlasovka: " Tak čo,isla by si s nami? Páči sa ti to tam " ?Ešte sú tam aj swingers na každom rohu, môžeš si fakt poriadne zasukat.My tam ideme v septembri ešte raz.Manzelka chce a ja jej vyhoviem.Rad sa pozerám ako si krásne užíva.Takisto aj ja. Sú tam krásne baby najmä Nemky,Talianky,Španielky,ale aj domáce.
"Vyzerá to úžasne a čo ochrana?"Predsa si dávam pozor pri sexe s neznámymi".
"Neboj, kazdy tam vychádza v ústrety, všade sú prezervatívy, nie je to ako tu, čo vidím na amikoch na gang-bangoch, ako tlačia do nej 20ti bez gumy.Tam to proste neexistuje.Kazdy rešpektuje každého".

Dvakrát by som sa nedala prosiť ,ale už som mala zarezervovanu dovolenku v zahraničí a finančne by som to toho roku nezvládla.Tak sme sa nakoniec dohovorili, že budúci rok to dáme a už teraz sa teším na ich spoločnosť, absolútnu slobodu a poriadnu sukacku....