Domina v reťaziach

29. 7. 2023 · 1 090 zhlédnutí Thowt

“Manžel bol s tebou veľmi spokojný.” prišla od nej správa hneď na druhé ráno. Nevedel som, čo na ňu popísať, tak som radšej neodpísal nič.
“Manžel sa pýta, že kedy sa opäť u nás zastavíš.” prišla ďalšia správa asi po týždni.
Mal som z posledného zážitku množstvo zmiešaných pocitov a stále som si nedokázal odpovedať, či v takom niečom chcem pokračovať. Domina bola ale silnou premennou v tejto rovnici a nakláňala misku váh v jej prospech. A potom tu bol jej manžel, ktorého nezabudla spomenúť v každej správe. Manžel, ktorého si nezaslúžila. Manžel, ktorý sa k nem správal ako k handre a jej sa to ešte páčilo.
“Musím si to ešte rozmyslieť.” odpísal som neurčito.
“Aha.” znela krátka ale veľavravná správa.

SPOILER ALERT: Poviedka nesie znaky BDSM a teda aj drsnejšie zaobchádzanie. Ak hľadáte niečo jemnejšie, skúste si prečítať staršie poviedky s Dominou, kde vystupuje ako silne sebavedomá žena, napríklad úplne prvú alebo túto

Snažil som sa myslieť racionálne, aj keď už bolo asi neskoro. Pravdepodobne som si mojou odpoveďou zavrel komplet dvere. Možno to tak bolo správne. Nie, netúžil som sa viac dívať, ako s ňou hrubo zaobchádza, aj keď v kútiku duše ma to vzrušovalo. Zaslúžila si lepšieho? Nie, to ja som túžil, aby si zaslúžila mňa. Vtedy som si to uvedomil. Spadol som do toho. Vložil som do nášho “vzťahu” emócie, ktoré tam nemali byť. Riešením bolo vytriezvieť z toho všetkého. Zabudnúť na ňu.

Išlo mi to fajn a po pár týždňoch som si na ňu už ani nespomenul. Rovnako ako v neskorý večer, keď mi zazvonil telefonát od čísla, ktoré som nemal v zozname. Zvyčajne by som to rovno zrušil, veď kto neznámy volá takto neskoro večer. Zvyčajne, ale nie teraz.
“Prosím!” zdvihol som trochu vytočene.
Na druhej strane sa ozval trochu povedomý hlas. Po predstavení bolo jasné, že romanca s Dominou neskončí tak rýchlo. Tá jeho prirodzená dominancia ma prinútila porozprávať mu všetko o mojich pocitoch a prežitkoch, ktoré sa mi okamžite opäť vynorili. Cítil som sa ako u doktora, ktorý vás vyzve k opisu vašich trápení, aby vedel identifikovať diagnózu a nájsť riešenie. Prezradil som mu takmer všetko okrem dvoch vecí. Že najradšej by som trávil čas s Dominou bez jeho prítomnosti a že nemám ďaleko, aby som sa do nej nezamiloval, ak sa to už náhodou dávno nestalo.

“Rozumiem ti, nechaj ma o tom popremýšľať. Vymyslíme to tak, aby boli všetci spokojní.” ukončil náš telefonát a bol som si istý, že už sa nikdy neozve. Hlavne ak si spočítal koľká u mňa bije. Buď si bol toho vedomý nebol alebo to naozaj netušil, pretože po menej ako týždni sa mi objavilo opäť jeho telefónne číslo na displeji. Telefón zbesilo vibroval a ja som ani len netušil, či mám zdvihnúť alebo nie.

Zdvihol som. Zavalila ma spŕška rôznych pokynov, ktoré som musel odsúhlasiť a zopakovať.
“Takže platí to? Môžem s tebou počítať?” dožadoval sa odpovede v závere, na ktorú som mu nedokázal dať negatívnu odpoveď.

Pokyn 1: “Prídeš ku nám. Ona už bude pripravene čakať, ale nie teba, ale mňa.”

Stretol som sa s ním neďaleko ich bytu. Podal mi kľúče od bytu a opäť zopakoval všetky pokyny. Bol som zvedavý, ako na to Domina zareaguje. Odomkol som dvere a vošiel dnu.
“No nie. Tomu neverím.” odhalila nečakané potešenie z mojej prítomnosti. Úsmev od ucha k uchu. Ten jej veľmi pristal, ale nie teraz v tejto zvláštnej polohe, ktorú som si kedysi nevedel ani len predstaviť.

Kľačala pokorne na konci predsiene. Z krku sa jej ťahalo k zemi vodítko bez majiteľa. Jej mierny predklon zabezpečil, že prsia sa jej priam vytláčali z upnutého latexového korzetu. Obnažené pevné stehná krásne kontrastovali so zvyškom. Takmer sa už už postavila a skočila za mnou, keď si uvedomila, že sa stala súčasťou akejsi hry. Hry milovala a tak sa jej podvolila. “Čo za hry ste tu so mnou rozohrali? Neviem, či sa mi budú páčiť.” premohla ju aspoň zvedavosť a deklarácia jej nezávlosti.

Pokyn 2: “Nedovoľ jej vzdorovať.”

“Mlč!” uzemnil som ju.
Zmohla sa len na nahnevané zafučanie. Pristúpil som k nej a pohladil ju po vlasoch opäť poctivo upevnených do dlhého copu. Následne som z nohavíc vyslobodil môj penis zaplavený návalom krvi. Spočiatku som si nebol istý, či sa mi vôbec postaví, ale po pár sekundách som sa zhostil role tak dokonale, ako som vedel. Bolo to skoro tak ako povedal jej manžel: Nemusíš sa báť, ono ťa to ovládne a ona to tak chce. Vopchal som jej ho priamo do pusy a ona to oddane prijala. Oddane ho hltala a nijak sa tomu nebránila. Snažil som sa jej dať dostatok priestoru, ale niekedy som sa neovládol a úplne jej hrdlo podmanil. Keď som si to uvedomil, povolil som moje zovretie a ona zalapala po dychu. Neprišla žiadna odozva. Dokonca si ho po krátkom oddychu zasunula naspäť do úst.

Pokyn 3: “Nedovoľ jej kontrolovať situáciu.”

Spomenul som si na to a okamžite som tento orálny akt ukončil. Chytil som ju za vodítko. Pritiahol k sebe. Z rozopnutých nohavíc vytiahol kapesník a poutieral jej uslintané pery. Tento krok očividne nečakala a trochu prekvapene si ma zostala obzerať. Využil som to a poobzeral som si ju aj ja. Vyzerala ako vždy božsky, alebo presnejšie diabolsky. V mojich myšlienkach podnecovala len tie najpekelnejšie myšlienky. Mal som chuť ju odniesť do samotného pekla. Priviazať k reťaziam a sexuálne mučiť až dovtedy, pokým by z celého hrdla nekričala: Dosť, už stačí! Spadol som do ďalšieho levelu túžby po nej, hlavne keď mi to len pred chvíľu oddane kľačala pri nohách.

Pokyn 4: “Určitá miera bolesti v nej podnecuje ešte viac vzrušenia.”

“Otoč sa!” prikázal som a ona sa mi poslušne otočila chrbtom. Vykrojenie závodného úboru sa jej krásne zarezávalo do zadku a obnažovalo väčšinu jeho plochy. Jeho dokonalá gulatosť sa šarmatne rozvlnila po prvom plesnutí. Pred ďalším opakovaním som ju pevne chytil za cop a ďalšiu ranu trochu pritvrdil. Zopakoval som to toľkokrát, až sa jej obe polky nezačervenali ako keď sa začervená školáčka pri prvom komplimente od chlapca, ktorý sa jej páči. Domina poslušne zotrvala vo svojej póze, hoci občas sa z jej pusy ozval bolestivý ston.

Celú dobu som premýšľal, ako ju z jej sexi úboru vyslobodiť. Lesklý latex čiernej farby pevne upínal jej prsia, zakrýval jej bruško, ktoré stiahnuté flexibilnou hmotou nadobudlo dokonalý tvar. Vykrojené miesta odhaľovali jej bohatšie boky a ešte viac zvýrazňovali oblý zadok. Opticky ho predlžovali a tak krásne vynikal, pričom jeho polky predeľoval len tenký pásik pružného materiálu.

Pevným ťahom som stiahol latex z jej pŕs, ktoré sa okamžite oslobodili z namačkaného priestoru a zostali pevne stáť v priestore. Odzadu som obe uchopil a pevne zovrel. Pobozkal som ju na krk a zapojil trocha ostrie mojich zubov. Po prvý krát za dnešný večer sa pokúsila odtiahnuť. Okamžite som pevne stisol jej bradavky, na čo ticho namravčala.

Pritisol som sa k nej bližšie, aby ucítila, ako strašne som stále nadržaný. Môj penis sa zostal kĺzať po jej pozadí, zatiaľ čo ja som jej masíroval jej obrovské pevné prsia.

Pokyn 5: “Nechaj ju v tom osamote.”

“Dráždi sa!” pošepol som jej do ucha prísnym hlasom. Netuším, kde sa to vo mne zobralo. Ospravedlňoval som si to vedomím, že plním len inštrukcie, ktoré som dostal, hoci som sa tejto role zhosťoval viac a viac. Bolo to zrazu veľmi návykové a nechcel som sa toho vzdať, najmä keď ona vôbec nezdorovala. Bolo to z mojej strany skrátka veľmi zbabelé.

Priložil som na jej zaneprázdnenú ruku tú svoju a pritlačil ju pevnejšie k jej rozkroku. Pritisol som sa ešte bližšie a dvoma prstami prešiel po jej perách. Nechal ich preniknúť dnu a odvážne zasunúť hlbšie, nech sa s nimi pomazná a potrápi jej jazyk. Bola to scéna ako z lacného porno filmu, bol by som veľmi slabý režisér, ale v tom okamihu som horel vzrušením nie len v rozkroku, ale i v ďalších myšlienkach.

Keď som jej ústa dokonale prekontroloval, priložil som ruku na jej pozadie a kĺzal sa pomedzi jej polky. Naďalej ich prekrýval tenký latexový pásik. Tá mrcha sa neunúvala ho ani len odhrnúť a v podstate jej masturbáciu simulovala.

“Povedal som ti, aby si sa dráždila!” zopakoval som príkaz a sledoval jej kroky. Nedialo sa nič a bolo jasné, že ju nemám až tak v moci. Chcelo to opäť trochu pritvrdiť. Silno som ju potiahol za vodítko a jej zadok sa znova po dlhšej dobe rozvlnil po ráznom plesnutí.
“Odhrň, čo ti bráni a urob, čo som ti povedal.” vyzval som ju posledný krát. Veľmi neochotne si trochu pokľakla, jedným pohybom pridvihla materiál a stiahla si ho nabok. Latex predelil jej polovicu zadku na ďalšie dve a pevne sa do neho zaryl. Konečne sa jej telesné otvory oslobodili. Priložil som na jej ruku v rozkroku moju a skontroloval som, či konečne poslúchla môj príkaz. Vyzeralo to, že áno.

Po chvíli som ju ešte obišiel dokola a zdalo sa, že sa do toho celkom ponorila. Oči zavreté, hryzie si pri tom do pier a bláznivo behá dvoma prstami dnu a von. Fantastický pohľad, využijem vhodný čas jej to ešte viac okoreniť okoreniť.

Pokyn 6: “V treťom šuflíku komody v spálni si vyber, čo chceš.”

Nechal som ju bez dozoru pokračovať. Pred vstupom do spálne som ju pohľadom skontroloval a rázne povedal: “Neprestávaj!” Otvoril som šuflík a onemel som prekvapením. Ukrýval obrovskú hromadu rôznych pomôcok, z ktorých niektoré ani klasifikáciu erotické nespĺňali, v resp. nevedel som si predstaviť, že by niekomu mohli spôsobovať nejakú erotickú rozkoš. A niektorým som ani nevedel uhádnuť účel. Vybral som jednu z mne známejších a vybral sa naspäť k mojej obeti.

“Odkiaľ vieš o tom šuflíku?” stála tam nahnevane s prekríženými rukami.
“Dovolil som ti rozprávať?” prešiel som rovno do útoku.
“Fajn. Tak si tu teda hrajte tie vaše hlúpe hry.”
Zostala stále v rovnako nahnevanej póze. Samouspokojovanie ju s istotou nenabudilo správnym spôsobom. Dokonca ani ďalšiu ranu po zadku neprijala so žiadnou odozvou. Nedalo sa nič robiť. Takto ju k ďalšej submisívnej spolupráci neprinútim.

Rozhodol som sa pokračovať v pôvodnom pláne a na ústa jej nasadil predmet, ktorý ma najviac v šuflíku zaujal. Zatiahol na zátylku a kompletne ju tak umlčal. Chytil ju za vodítko a odtiahol do izby. Po počiatočnom odpore sa podriadila. Obišiel som posteľ a potiahol som vodítko. Ocitla sa na štyroch uprostred ich manželského oltáru nerestí.
“Zostaň tak!” prikázal som jej a prekvapivo poslušne vydržala, kým som zo šuflíka nevyhrabal veľkú kovovú konštrukciu, ktorá sa skrývala na spodu. Dokonca sa ani neobzrela.

Zmontoval konštrukciu do podoby dvojkríža a zasunul ju pod Dominu. Na každú končatinu som jej poriadne pritiahol remienkom a zostala prakticky bezmocná a umlčaná. Konečne som dosiahol takmer všetky ciele. Majetnícky som ju pohladil po celom tele. Občas sa zamrvila, na čo konštrukcia zareagovala kovovým zarynčaním. Silno som ju plesol po zadku, postavil sa pred ňu, nasmeroval jej zrak na mňa a povedal: “Myslím, že toho znesieš ešte omnoho viac.”
Niečo zamumlala a zamrvila sa. Neprestal som sa jej dívať do oči až do okamihu, keď sa úplne ukľudnila.

Siahol som do šuflíka a poriadne sa v ňom prehrabal. Bola mi otočená chrbtom, ale zachytil som, ako sa pokúša vytočiť krk a zistiť, čo na ňu chystám. Vytiahol som vibračnú hračku, ktorá dráždi kundičku súčasne zvnútra aj vonka. Skryl ju, tak aby nevidela. Pristúpil som k nej tentoraz zozadu, odhrnul latexový pásik, ktorej sa jej skĺzol naspäť medzi polky. Vnikol som do jej musličky dvoma prstami, na moje prekvapenie bola solídne vlhká. Začal som ju divoko prstovať až pokým som nezískal nejakú odozvu od nej. Opäť som ju rázne plesol po zadku a nainštaloval vibrujúcu pomôcku do jej rozkroku. Sadol som si vedľa nej a sledoval, čo sa bude diať.

Chvíľu zaryto držala a odmietala akékoľvek stimulujúce vzrušenie. V istom okamihu sa začala vrtieť a cez upnutú náhubok sa predral tlmený ston alebo skôr slastné vrčanie. Začala hádzať zadkom a to ma vzrušilo najviac. Kľakol som si za ňu a pusou ochutnal okraje jej análneho otvoru. Citil som, ako sa spolu s jej prebiehajúcim orgazmom úplne roztvoril. Ešte som sa s ním pár krát pomaznal, aby som do neho následne bezhlavo zaboril môj maximálne vzrušený penis a nabitý mocou začal tvrdo prirážať.

Držala, čo iné jej zostávalo. Snažila sa hlasno dávať najavo jej trápenie. Bol som si istý, že to bolo nekontrolovanou dávkou vzrušenia, ktorá sa menila na neutíchajúci orgazmus. Hladko som vnikal do jej luxusne oblého zadku a citil, ako ma príjemne masíruje vďaka jej orgazmickým kŕčom. Netrvalo dlho, kým som explodoval a zalial jej vnútro veľkou dávkou semena.

Pokyn 7: “Keď sa urobíš, zmizni odtiaľ.”

“Tak čo, mladý?” privítal ma s úsmevom.
Roztrasene som mu podal kľúče so slovami: “Nebol to dobrý nápad. Dala mi poriadnu facku a povedala, že toto si k nej už nikdy nedovolím.”
“Mrcha jedna.” odpovedal spokojne.

—-

Ak sa vám poviedka páčila, nezabudnite ma podporiť v tvorbe označením “Páči sa mi” a tiež si prečítať moju súťažnú poviedku a rovnako pri nej kliknúť na “Páči sa mi”. Dočítania, priatelia.