Sama s kamarátmi pri vode

26. 7. 2023 · 3 812 zhlédnutí Atom7

Ku koncu leta sme sa s Tomášom rozhodli ísť ešte trochu k vode. Jeho kamaráti si vybavili nejakú chatku priamo pri jazere, a tak sme sa rozhodli, že sa k nim pridáme. Práve sme prežívali dosť turbulentné obdobie. Boli sme spolu necelé dva roky, no posledné mesiace sme sa hádali čoraz častejšie. Dokonca sme sa aj niekoľko krát rozišli, len aby sme sa o pár dní opäť dali dokopy. Dali sme si ešte poslednú šancu a Tomáš sa vyjadril, že náš ďalší rozchod bude aj náš posledný.
Tomášových kamarátov som už poväčšine poznala, ale nie zas tak dobre - občas sme niekam vyrazili, no moc často to nebývalo. Väčšinu času sme s Tomášom trávili sami, a ja si myslím, že aj to mohol byť jeden z dôvodov problémov v našom vzťahu.
Na chatu sme cestovali autobusom sami, ostatní tam totižto už boli dva dni pred nami. Keď sme dorazili na miesto, prekvapujúco som zistila, že som tam jediné dievča, a okrem mňa a Tomáša, tam už boli len traja chalani - Adam, Braňo a Dano. Už som ich z pár akcii poznala, všetci sme vlastne boli podobný ročník, rovesníci, okolo 18-19 rokov. Chatka bola malá, v podstate tam boli len dve izby, kuchynka a záchod s kúpeľňou. Tak sme sa teda s chlapcami zvítali a neprešla ani polhodina, a už sme sa všetci kúpali v jazere. Už si ani nepamätám ako k tomu došlo, ale znovu sme sa s Tomášom pohádali. Za nejakú úplnú banalitu, a rovno pred jeho kamarátmi. Keď sme na seba už dostatočne nakričali, Tomáš si ma zobral kúsok obďaleč, aby sme mali trochu súkromia, a tam sme sa pohádali znovu. Vytiahli sme na seba všetky staré problémy, až to nakoniec Tomáš vzdal a tam na mieste sme sa rozišli. Presnejšie on sa rozišiel so mnou a ja som súhlasila. Takmer okamžite šiel do chatky, pobalil si svoje veci a bez rozlúčky vyrazil na autobusovú zastávku. Keď zo mňa opadol hnev a plne som si uvedomila, čo sa práve stalo, rozplakala som sa. Všimla som si, že chalani sa na mňa z diaľky pozerajú, tak som sa otočila a uplakaná som rýchlou chôdzou zamierila popri jazere preč.
"Janka!", počula som za sebou jedného z nich kričať.
Ani neviem ako dlho som sa tam prechádzala, no keď som sa dostatočne vyplakala, vrátila som sa na chatu. Chcela som sa len prezliecť, zobrať si veci a po Tomášovom vzore odísť na autobus. Chalani ma ale presvedčili, aby som ostala minimálne na obed, že si niečo ugrilujeme a tak. Súhlasila som, a zatiaľ čo Braňo s Danom pripravovali a opekali mäso na grile, rozprávala som sa s Adamom. Potešilo ma, že nijak nevyťahoval tú hádku, ktorej boli svedkami pri jazere. Dobre sme sa rozprávali, a to nie len s Adamom, ale so všetkými tromi. Po udalostiach z posledných hodín mi to padlo dobre a nachvíľu som dokonca zabudla aj na Tomáša.
"Dobre teda.. ďakujem za obed.", usmiala som sa na nich, keď sme dojedli a poupratovali. "Ale teraz už asi pôjdem."
"Ale kam by si išla, Janka?", priateľsky sa usmial Adam. "Pokojne tu môžeš pár dní ostať, tak ako si mala naplánované."
"Ale ja vám tu nechcem byť na obtiaž..", odpovedala som a ukázala si na ešte trochu začervenané oči. "Hlavne.. v takomto stave."
"Ale čo si..", pridali sa Braňo s Danom. "Nám to určite nebude vadiť."
"Jasné, že nie.", pritakal Adam. "A čo by si vlastne robila doma? Len by si myslela na Tomáša, niekde sama v izbe.. Tu pri vode aspoň prídeš na iné myšlienky. Navyše v tomto teple."
Musela som uznať, že mali pravdu. Nechcelo sa mi doma sedieť v depresii a opúšťať sa niekde na posteli. Nakoniec som teda súhlasila, a hneď som pochopila, že som spravila dobre. Chalani boli na mňa milí, snažili sa ma rozosmievať, skrátka - chceli mi zlepšiť náladu. Poobede sme si šli všetci ešte zaplávať a podvečer sme sa pomaly stiahli do chatky. Chlapci mi dokonca vypratali jednu (tú menšiu) izbu s tým, aby som mala súkromie, a oni sami sa presunuli do druhej. Tá moja bola síce fakt maičká, možno tri krát dva metre, ale na to, aby sa tam zmestila posteľ a moje veci to postačovalo.
"V pohode, my sa vyspíme aj na zemi.. pomestíme sa.", smiali sa.
Tak som im teda pekne poďakovala a zložila sa vo svojej izbičke.
Mala som pocit, že večer bolo ešte teplejšie než cez deň, tak som tam chodila len v dvojdielnych plavkách a až večer som si na spodok prihodila šortky. Chalani boli tiež oblečení len kúpaliskovo - kraťasy, resp. plavky a inak nič. Keď sme mali po celom dni všetko upratané, zavolali ma k nim, že nech som tam neni sama a vytiahli nejaké fľašky vína. Keďže tam nebol žiadny stôl, sedeli sme na zemi na podlahe. Rozliali sme si do umelých pohárov a nijak ma ani nenapadlo, že by som si s nimi nevypila. Proste som potrebovala tento deň niečím zapiť a spláchnuť.
Vnútri bolo fakt teplo a ja som rozmýšľala, že som si možno ani nemusela dávať tie šortky. Predsa len - štyria ľudia v malej miestnosti si rýchlo vydýchajú vzduch a okná sme nechceli moc otvárať, aby nám dnu nenalietali komáre a iný hmyz. Začala som sa potiť, kropaje mi nestekali len po čele, ale aj po tele a po chvíli som už mala celý hrudník lesklý od potu. Chalani boli spotení tiež, ale celkovo nič, čo by sa lete nedalo vydržať.
Všetci traja boli milí, super sme sa zabávali. Postupne sme prešli na rôzne hry, ako napríklad vadí - nevadí, ale len také otázky a odpovede, žiadne úlohy. No a s pribúdajúcim alkoholom boli otázky čoraz odvážnejšie a aj trochu osobnejšie. Všetko to spustil úplne nevinnou otázkou Braňo.
"Čo by si na svojom tele zmenila?", spýtal sa.
"Hmm.. čo ja viem, asi nič.", zamyslela som sa. "Ty si myslíš, že by som niečo mala zmeniť?", priopito som sa zasmiala.
"Nieee, nieee.", krútil hlavou Braňo. "Ja si myslím že vyzeráš dobre.. si pekná, štíhla, máš dobrú postavu.", pokrčil ramenami a všetci sme sa priopito zasmiali. "Ja len, že.. či nie je niečo, čo by si ty zmenila.."
"Ja neviem.. hmm, asi nie.", mykla som plecom. "Asi som spokojná s tým, ako to je."
"Ani vlasy by si nechcela iné?", spýtal sa Dano.
"Nie.. Asi nie."
"A čo napríklad prsia? Si s nimi spokojná?", spýtal sa Adam a všetkým trom nachvíľu padol zrak na môj hrudník.
Alkohol a dobrá nálada už naplno účinkovali.
"Ja asi.. asi som spokojná.", pozrela som dole a podvedome som dala ramená k sebe, čím som stlačila k sebe aj prsia. "Podľa mňa sú pekné.", zasmiala som sa.
Chalani sa síce usmievali, ale tentoraz mi už bez hanby okukovali výstrih v plavkách, ktorý som si tým stlačením ešte zvýraznila.
"A.. a nechcela by si ich väčšie?", spýtal sa po chvíli Dano.
"Akože plastiku?", zareagovala som s veľkým smiechom a Dano len pokrčil plecami.
"Určite nieee..", pokračovala som. "Sú tak akurát. Ako sa hovorí, akurát do ruky a ešte trochu väčšie.", zasmiala som sa.
"Nooo.. ja si myslím, že nie sú väčšie než do ruky.", obzeral si ich Adam.
"Čo?", dvihla som obočie. "Jasné, že sú."
"Ja si tiež myslím, že nie sú až také veľké.", pridal sa Braňo.
"Tak už aj ty?", zasmiala som sa. "Jasné, že sú. Keby ste ich chytili do dlane, tak by vám ešte naokolo dosť vystávalo."
"No tak to skúsme.", ozval sa zrazu Dano a všetci sme sa naňho pozreli. "Inak to nezistíme.."
"Čooo?", zasmiala som sa.
"A prečo nie?", pridal sa Braňo. "Veď o nič nejde.. môžem?", spýtal sa, na nič nečakal, naklonil sa dopredu a cez plavky ma uchopil za jeden prsník.
Bola som trochu v šoku, len som sa nervózne zasmiala a nechala ho tak.
"Hmm, ťažko to posúdiť.. je to také na hrane.", povedal, a predtým než odtiahol ruku, pár krát ešte stlačil.
"Tak teraz ja..", prisunul sa hneď Dano. "Moja ruka je asi trochu väčšia.", usmial sa a začal mi pre zmenu chytať druhú stranu hrudníka. Trochu som zamrzla a navyše som to stále brala ako súčasť srandy.
"Takto cez plavky sa to nedá s istotou povedať.", zhodnotil a odtiahol ruku.
"Tak to vyskúšam ešte ja.", povedal Adam a prisunul sa ku mne zo strany.
Tiež sa ku mne načiahol rukou, ale narozdiel od svojich kamarátov mi zasunul ruku za košíček plaviek, poriadne ma tam uchopil a stlačil.
"Počkaj..", zasmiala som sa a chytila ho za zápästie.
Začal ma prehmatávať. Takto s rukou priamo na holú kožu to bolo úplne iné ako cez plavky, navyše, keď som si predstavila ako má Adam moju bradavku opretú o svoju dlaň, prešli mnou zimomriavky. Sem tam stlačil a až po chvíli povedal:
"Janka má pravdu, sú väčšie než moja dlaň.", usmial sa, pustil ma a vrátil sa na miesto.
"No.. hmm aspoň niekto to uznal.", zasmiala som sa, ale už oveľa nervóznejšie než predtým.
Popravila som si vrch plaviek a Adam začal otvárať ďalšiu fľašku vína. Všimla som si, že sa všetkým trom v kraťasoch spravili menšie stany a podaktorí sa trochu ošívali a popravovali na gatiach. Po chvíľkovom tichu sa diskusia opäť pomaly rozbehla, ale tentoraz sa už uberala len jedným smerom - tým sexuálnym. Chalani sa ma pýtali na rôzne veci, zážitky, ale ani oni v ničom nezaostávali. Postupne rozprávali svoje skúsenosti, veľakrát trápne, alebo vtipné a o pár momentov sme sa už znovu všetci smiali. Akoby som zabudla, že ešte pred chvíľou mi obchytkávali prsia. A tak zábava pokračovala a príbehy a otázky boli čím ďalej pikantnejšie.
"Janka.. A aký máš názor na orálny sex?", spýtal sa Dano posilnený vínom.
"Tak.. názor..", ošívala som sa a smiala zároveň. "Neviem.. asi je to fajn.. Neviem čo mám na to povedať.", chichotala som sa.
"A viete o tom, že raz sa jeden slávny sexuológ vyjadril, že orálny sex v podstate ani nie je sex?", pridal sa Braňo.
"Fakt hej?", chytil sa toho Adam. "Keď sa nad tým tak zamyslím, technicky, asi má pravdu. Čo myslíš?", otočil sa na mňa.
"Čo si myslím o čom teraz?", snažila som sa neodpovedať na otázku a dopila som ďalší pohár vína.
"No veď vieš.. či je orálny sex.. sex?", nedal sa Adam.
"Tak to je ťažko povedať.. vieš.", zasmiala som sa.
"Tak je na to odpoveď iba áno alebo nie.", pokračoval.
Trochu som sa ošívala, ale nakoniec som odpovedala:
"Tak.. nie je to sex.. ako..", nedopovedala som.
"No vidíš, takže to nie je sex.", zasmial sa Adam a ostatní s ním.
"No tak teda nie je.", zasmiala som sa aj ja. "Navyše.. keď to hovorí nejaký uznávaný sexuológ.."
"Presne.. ja si tiež myslím.", odpovedal Adam.
Nachvíľu nastalo ticho, ktoré prerušil opäť Adam.
"Takže vlastne, ak to dievča spraví niekomu ústami..", začal tentoraz opatrne. "..vlastne sa nič nestalo, nie?", zasmial sa.
"Je to trochu.. prehnane povedané, ale tak..", s úsmevom som mykla plecom a jemne pokývala hlavou.
Adam akoby sa na niečo odhodlával a po chvíli prelomil mlčanie.
"No tak dobre..", povedal už trochu vážnejšie. "Keď sme sa teda na tomto zhodli, tak by vlastne nemusel byť žiadny problém napríklad s týmto.."
Postavil sa, rýchlo si stiahol kraťasy a dopredu mu vystrelil stoporený penis, ktorý bol teraz len kúsok od mojej hlavy. Mala som vypité a samozrejme som si myslela, že len sranduje. Takže moja reakcia bola asi taká, že som po chvíli odvrátila zrak a začala sa smiať.
"Adam.. bože.", chytala som sa za hlavu.
Adam sa trochu zasmial, ale ostatní sa tvárili celkom vážne a prekvapene.
"Čoo? Veď si povedala, že orál nie je sex.. a že o nič nejde.", usmieval sa a držal sa za koreň penisu.
"Ale veď..", pozrela som ešte stále s úsmevom Adamovi do tváre, ale už celá červená od hanby.
Ten nijak nereagoval, len čakal čo spravím. Zrak mi skĺzol medzi jeho nohy a chvíľu som sa ako v tranze pozerala na jeho tmavofialový žaluď.
"Sama si povedala.. o nič nejde.", zopakoval potichu. "No ták.."
Chytil mi hlavu a jemne si ju pritlačil k sebe. Ako v mrákotách mi zasunul špičku penisu do úst a hlasno vzdychol. Pomaly mi hýbal hlavou dopredu a dozadu, a keď ma po chvíli pustil, sama som pokračovala.
"Vidíš.. nič to nie je.", povedal spokojne, pohladil ma po vlasoch a nechal sa fajčiť.
Hlavou mi vírilo milión myšlienok, ale ani jedna nebola taká, ktorá by mi povedala, že mám skončiť. Zavrela som oči a aj naďalej som si zasúvala Adamovho vtáka do úst. Až po chvíli som si vlastne uvedomila, že tu fajčím Tomášovho kamaráta, a k tomu ešte pred zrakmi ďalších dvoch chalanov.
"Škoda, že si ho nedokážeš dať do úst celého..", snažil sa ma vyprovokovať Adam.
Je pravda, že Adam ho mal o kúsok dlhšieho aj širšieho ako (teraz už) môj bývalý. Cítila som to hneď ako som ho dala prvý krát do úst, a preto som si ho zasúvala len asi do polovice. Adamove slová ale padli na úrodnú pôdu. Nič som síce nepovedala, no hneď som sa snažila strčiť si ho čo najhlbšie. Podvedome som sa mu snažila dokázať, že sa mýli. Moc som samej sebe nerozumela prečo to robím, ale čo už - pripitá hlava nepotrebuje dôvody. O chvíľu som si ho už dávala tak hlboko, až som sa spodnou perou zľahka dotýkala jeho vajec. Adam stonal blahom. Žaluď som mala až niekde v krku a začalo ma to dáviť. Odtiahla som sa a trochu sa rozkašľala. Hneď na to som sa vrátila k normálnemu fajčeniu ako predtým. Prešlo asi ešte pár minút, keď mi ho nečakane sám vytiahol z úst a na moje veľké prekvapenie začal striekať. A to tak, že rovno na moje ústa a bradu. Keď skončil, trochu šokovaná s polepenými a pootvorenými ústami som pozerala na Adama.
"To som.. hmm.. nečakala.", habkala som.
Adam neschopný slova, celý červený a zadýchaný klesol na zem a odpil si z vína.
Bez toho, aby ma akokoľvek varoval, postavil sa aj Braňo, tiež si vyzliekol plavky a zamieril si to so svojím penisom rovno k mojej tvári.
"Počkaj.. počkaj, Braňo.", stihla som povedať, ale to mi už jeho zaluď tlačil na zasemenené pery.
Hneď ako som ich trochu pootvorila, využil to a už bol dnu. Hlasno som zahmkala, no Braňo mi hneď po vzore Adama chytil hlavu a začal mi s ňou hýbať. Cítila som ako mi Adamove semeno ešte stále tečie po ústach a brade, ale Braňovi to bolo jedno. Z jeho pohybov som nadobudla pocit, že je asi strašne nadržaný a vzrušený. Doslova sa triasol a strkal mi ho do úst úplne celého. Šlo to relatívne ľahko, pretože Braňov penis bol popravde o dosť menší od Adamovho, ale verím tomu, že na to v tej chvíli vôbec nemyslel. Prišlo to naňho veľmi rýchlo, už asi po dvoch alebo troch minútach. Tiež ho pred koncom vytiahol ako Adam, ale narozdiel od neho svoje výstreky veľmi nekontroloval. Ostriekal mi čelo, nos aj líca. Zomlelo sa to tak rýchlo, že som sa spamätala, až keď po mojej tvári pomaly stekali jeho semeno.
Začala som rozmýšlať, čo to vlastne robím, ale už o pár sekúnd ma z myšlienok vyrušil Dano, ktorý sa tiež dožadoval mojej pozornosti. Ani neviem kedy to stihol, ale už bol úplne vyzlečený a s tvrdým penisom sa priblížil ku mne. Už takmer bez námietok som otvorila ústa a Dano v momente začal rýchlo zasúvať. Tiež mi chytil hlavu, ale tento raz oboma rukami a sám mi s ním zachádzal do pusy. A rovno až po vajcia. Našťastie ani on nebol tak obdarený ako Adam, skôr bol na tom veľkostne ako Braňo, a tak som to zvládala celkom dobre. Po chvíli však urobil nečakanú vec. Vytiahol ho, so svojim žaluďom mi nabral z tváre trochu semena, ktoré mi tam nechali tí dvaja a veľmi pomaly mi taký polepený penis zasunul do úst. Opäť šokovaná a so skleneným pohľadom som sa pozerala Danovi do očí a on si ten pohľad vychutnával tiež. Chvíľu mi s ním ešte behal v ústach a potom ho znovu pomaly vytiahol. Zopakoval to celé ešte raz, no tentokrát mi nabral fakt veľké množstvo z brady a vopchal mi ho do úst. To už som zavrela oči a trochu sa zamračila, ale akceptovala som aj tento prísun semena. Dano išiel na mne oči nechať a celý červený zase rozbehol jazdu s mojimi ústami. Či som chcela, či nie, musela som prehltnúť nahromadené sliny, ktoré sa mi tvorili na jazyku, a ja som myslela len na to, ako mi spolu s nimi dole krkom putuje aj Adamove a Braňove semeno. Dano mi ešte stále pevne držal hlavu a rozdával si to s mojou pusou, akoby mal normálny sex.
Trvalo to snáď večnosť, už ma aj boleli ústa a z únavy som s každým Danovým zásunom pravidelne hlasno hmkala.
"Prepáč.. ja viem, že to už trvá dlho..", precedil pomedzi zuby Dano. "Ale už to musíme dokončiť."
Nereagovala som, len som si aj naďalej nechala preťahovať ústa.
"Možno keby.. keby dáme toto dole..", ozval sa opäť, pustil mi hlavu, naklonil sa dopredu a rýchlym pohybom mi rozviazal plavky na krku aj na chrbáte. "Možno to trochu urýchli..", dodal.
Vrchný diel plaviek mi v momente spadol na zem, rukami som sa rýchlo zakryla a na moment som si vyslobodila ústa.
"Dano..", bolo jediné, čo som stihla povedať a už ma znovu držal za hlavu a jeho penis si našiel cestu medzi moje pery.
Znovu si ma nabodával a ja som po chvíli pustila ruky zo svojich pŕs a oprela som sa o Danove stehná. Aspoň trochu som si tak chcela kontrolovať tempo. A tak som tam polonahá s ostriekanou tvárou fajčila už tretieho chalana v rade a snažila sa ho priviesť k vrcholu. Ucítila som nejaké ďalšie ruky na svojich prsiach, ale netrúfala som si odhadnúť, či boli Adamove, alebo Braňove, prípadne oboch. Poriadne mi ich miesili a dokonca mi niekto chvíľu hladil aj zadok. Medzitým to však prichádzalo už aj na Dana. Čakala som, že napodobní svojich kamarátov a pridá svoj podiel na moju tvár, ale mal so mnou iné plány. Povytiahol ho, a začal mi kmitať žaluďom medzi mojimi pevne zomknutými perami. Po chvíli spomalil a za hlasného stonania sa spravil. Keď som ucítila prvú dávku tej teplej tekutiny na jazyku, chcela som sa odtiahnuť, ale pevne ma držal. Aj naďalej mi kĺzal špičkou penisu v ústach a plnil mi ich. Keď som ucítila, že už dostriekal, čakala som, že ho vytiahne, ale on neprestával v pomalom zasúvaní. Dokonca začal zachádzať trochu hlbšie, a ja som cítila, ako mu penis pláva v jeho vlastnom semene, ktorého som mala naozaj plné ústa. Na moment ma napadlo, že by som to prehltla, ale do takéhoto veľkého množstva sa mi nechcelo ísť. Takže aj keď prudko zamračená, nechala som ho ešte nejaký čas užiť si tento pocit. Keď ho konečne už trochu zmäknutého vytiahol z mojich úst, na nič som nečakala a jazykom som vytlačila von celý obsah. Niečo kvaplo na podlahu, ale väčšina mi ostala na brade. Zadýchaná, spotená a ostriekaná som sa zvalila na zem a oprela sa o najbližšiu skrinku. Chalani si ešte potichu užívali ten pohľad. Pohľad na zasemenenú tvár a vzdúvajúce sa prsia. Keď som to predýchala, pomaly som sa postavila, zobrala si podprsenku z plaviek a dala sa na odchod.
"Janka?", ozval sa Adam. "Ideme si dať ešte také večerné, alebo presnejšie.. nočné kúpanie. Trochu sa opláchnuť, vieš.. Nepridáš sa?"
"Ja, asi.. asi nie.", otočila som sa, pričom som sa vôbec neunúvala zakryť si prsia. "Pôjdem sa umyť a uložím sa.."
Všetci traja prikývli a zatiaľ čo, som sa v kúpeľni umývala, oni šli do jazera. Prezliekla som sa, dala som si len nohavičky a tielko na spanie, ľahla si do postele a snažila sa zaspať. Veľmi sa mi to nedarilo, neustále sa mi v hlave vynáralo to, ako som fajčila tých troch. Ešte sa mi trochu točila hlava z vína, potrebovala som sa z toho poriadne vyspať a vytriezvieť. Nerozumela som, ako som s nimi mohla robiť všetky tie, neviem, čo to do mňa došlo. Akoby som to ani nebola ja. Rozchod s Tomášom, víno, chalani boli na mňa milí, asi to všetko do seba nejak zapadlo a urobila som, čo som urobila.
Práve, keď som už pomaly zaspávala, na mojej izbičke sa pomaly otvorili dvere. V slabom svetle mesiaca som spoznala siluetu.
"Adam?", zašeptala som a žmúrila smerom k dverám.
"Ššš.. áno, to som ja.", zašeptal ešte potichšie, zavrel dvere a priblížil sa ku mne.
"Čo tu robíš?", zdvihla som sa na lakťoch, zatiaľ čo si sadol na posteľ pri moje nohy.
"Ja len..", začal opatrne. "..ja len, ako sme sa bavili, že orálny sex nie je sex..", dal si pauzu akoby hladal slová. "..tak to samozrejme platí aj naopak.", pohladil mi stehno.
"A.. ako.. naopak?", trhane som sa spýtala.
"Ukážem ti..", odvetil, chytil mi okraj nohavičiek a stiahol mi ich dole.
Opäť som bola ako v tranze, a keď mi dal Adam nohy trochu od seba a presunul hlavu medzi ne, stihla som znovu len zasyčať jeho meno:
"Adam!", chytila som ho za vlasy, ale to ma už lízal.
"Adam..", zopakovala som. "To.. nemusíš.."
Adam však ešte viac pridal. Rukami mi behal po stehnách a jazykom chvíľu tlačil na klitoris, aby sa zase v ďalší moment presunul nižšie k mojej jaskynke. Išla som sa z toho zblázniť, zrýchlil sa mi dych, hlavu som zakláňala dozadu, no snažila som sa byť čo najviac potichu. V hlave mi neustále zneli Adamove slová: orálny sex nie je sex.
Ani neviem ako dlho mi to robil ústami, keď zrazu prestal, vyliezol za mnou na posteľ a začal sa nadomnou nastavovať. Netušila som, kedy sa vlastne stihol vyzliecť, alebo či už prišiel nahý, no zrazu som ucítila jeho nástroj ako sa do mna dobíja.
"Adam!", prebrala som sa z opojenia a chytila ho za boky. "Toto už predsa je..", nedopovedala som.
Adam do mňa prudko vnikol a ja som tlmene vykríkla.
"Toto už je sex..", zašeptal Adam, povytiahol ho a znovu prudko prirazil.
"Aaaa!", zahryzla som si do ruky a odvrátila hlavu na bok.
Adam ma hneď začal preťahovať. Vnikal do mňa tvrdo, na nič nečakal. Chvíľu trvalo, kým som sa mu prispôsobila, ale potom som si to už pomaly začínala naplno užívať aj ja. Adam nadomnou rytmicky vzdychal a ja som mu statočne sekundovala. Po chvíli mi vyhrnul tielko, trochu sa nadomnou vystrel, položil mi ruky na prsia a pokračoval v zasúvaní. Neviem čím to bolo, či vínom, či Adamom, či tou celou situáciou, ale už po pár minútach som sa pod ním krútila v orgazme a musela som si dávať veľký pozor, aby som nekričala na celú chatku. Keď som prišla k sebe, Adam práve postupne viac a viac zrýchľoval, a čoraz pevnejšie mi stláčal prsia.
"Opatrne..", dokázala som zo seba dostať. "Nič neberiem.."
"Neboj sa..", zasyčal a vôbec nezvoľnil tempo.
"Vážne, Adam.. hmm.. prosím, dávaj si pozor..", prosila som ho medzi vzdychmi.
"To je v pohode..", usmial sa zadýchaný. "Veď si vo mne takmer nič nenechala.. nanajvýš pár kvapiek. Tie neublížia..", dopovedal, zvalil sa dole a ešte trochu pridal.
"Ach, bože môj..", bolo posledné na čo som sa zmohla.
Držala som Adama pevne za boky, zatiaľ čo on sa snažil uspokojiť priamo do mňa. Už o pár sekúnd mi začal stonať do ucha, zarazil ho tak hlboko, ako to len šlo a dosiahol vrchol. Ešte na mne niekoľko minút oddychoval, potom zo mňa pomaly vykĺzol a bez slova odišiel z mojej izby. Zaspala som rýchlo.

Na druhý deň som sa aj bála vyjsť von, tak mi bolo trápne, ale bolo mi jasné, že sa nemôžem schovávať naveky. Tak som sa nakoniec obliekla a vyšla z izbičky. Chalani už boli vonku a chystali raňajky. Pozdravili sme sa a na moje prekvapenie sa všetci správali akoby sa nič nestalo. Bola som za to veľmi rada, a už po pár minútach sme sa bavili rovnako ako deň predtým pri grilovačke. Boli sme si zaplávať doobeda aj poobede, no a večer sme sa stretli na chate opäť v miestnosti, v ktorej spávajú chlapci. Víno, a ani žiadny iný alkohol sme už nemali. Ani sme ho nakoniec nepotrebovali - opäť som všetkých troch vyfajčila, a ani som nepotrebovala byť opitá. Sama som si hneď dala dole vrhný diel plaviek, a už som ich postupne jedného po druhom privádzala k vrcholu. Kto chcel, vystriekal sa mi na tvár, no Dano, rovnako ako večer predtým, netúžil po ničom inom, len mi naplniť ústa. Samozrejme som mu to dovolila a na jeho veľké prekvapenie, som to tentokrát aj prehltla. Chalani boli zo mňa úplne hotoví a podaktorí sa dožadovali aj ďalšieho kola, aj keď spraviť sa už nedokázali. Tak som ich aspoň nastriedačku sala, aj keď im už takmer vôbec nestál. Nakoniec sme sa šli všetci po tme nahí vykúpať do vody, a keď som si neskôr ľahla do svojej postele, opäť ma navštívil Adam. Znova ma tam pretiahol ako prvýkrát a znovu trval na tom, že sa spraví do mňa. Nechápala som, kde sa to v ňom berie, ako môže mať taký apetít.

A tak som tam s nimi nakoniec zostala až do konca. Každý podvečer som všetkých uspokojila ústami, aby ma pár hodín na to uspokojil poriadnym sexom Adam. Keď sme sa všetci na konci pobytu lúčili, chalani ma prehovárali, či si nejakú podobnú chatu s nimi nechcem zopakovať, ale ja som si tým nebola celkom istá. Pár dní po príchode domov sa mi ozval Adam, začali sme si písať a neskôr sa aj stretávať. Môj bývalý, Tomáš, sa odsťahoval do zahraničia, vraj sa tam zamestnal u nejakého strýka. S Adamom sme sa teda dali dokopy, a sme spolu vlastne až doteraz. No a v poslednom čase začíname uvažovať, či spolu nezájdeme opäť na nejakú chatu - aj s Braňom a Danom..