Milf a Zajko 2.časť

29. 7. 2023 · 1 749 zhlédnutí AprilBeast55


Od prvého stretnutia s mojou Milf prešiel asi týždeň a ja som mal skvelú novinu že budem mať voľný dom. Áno každý kto túto vetu už prečítal vie čo bude ďalej ale nepredbiehajme😄.
Oznámil som novinu a dohodli sme sa na dátume a čase.

Vyzdvihol som ju na parkovisku a nasadla ku mne do auta. Dali sme si bozk a opýtal som sa kam pôjdeme. Odpoveď znela že dnes vymýšľam program ja. No okay teda povedal som si😁.
Navrhol som kávu so sebou a počul som len pozitívnu odpoveď. Zastavil som kúsok od kaviarne a zbehol po kávu so sebou. Počkala ma v aute a ja som sa do široka usmieval pretože som si aj myslel že odíde😆. Ale nestalo sa tak.
Opýtal som sa či pôjdeme ku mne domov ona sa tešila a povedala že sa bála či sa to vôbec opýtam😄.

Zaparkoval som a prešli sme ku mne do obývačky kde sme ešte dopíjali studenú kávu. Začali sme sa bozkávať, bolo to super, vie to skvelo aj s tým jej jazýčkom, ktorý sa mi vždy dobíja dnu k tomu môjmu.
Pomaly mi začínal tvrdnúť a mne prišla skvelá myšlienka. Prosím posaď sa na mňa. Neváhala ani sekundu a už na mne sedela a ďalej sme sa bozkávali. Cítim som že už je poriadne tvrdý a pekne som ho tlačil na jej horúce lono, ktoré sa tešilo na toho môjho. Stláčal a plieskal som ju po tej riťke. Povedala mi že keď je vzrušená tak je veľmi mokrá. Nevedel som si predstaviť ako ale to som zistil neskôr.

Navrhol som či sa nechce pozrieť do mojej izby😁. Vyšli sme po schodoch a posadili sa ku mne do izby na gauč a ďalej sme sa bozkávali. Neviem čo to prerušilo ale asi jej zvedavosť a nadržanosť a začala ma vyzliekať. Zaujímavý to pocit. Dostala sa až k boxerkám a pár krát po ňom prešla a dala mi ich dole. Môj penis bol úplne tvrdý a nevedel som sa dočkať čo príde. Začala mi ho jemne honiť a potom olizovať od koreňa po žaluď. Áno ešte som zabudol pre čitateľov, bol som panic a ona to vedela, nikdy som sa nedostal ďalej ako bozky a chcel som to prvý krát so skúsenou ženou😁.
Pokračovala a dala si ho celý do úst. Bol to zaujímavý pocit, na ktorý som si rýchlo zvykol, pekne ho fajčila a ja som si to užíval. Pár minút ma fajčila a potom to prerušila a začala sa vyzliekať. Pomohol som jej a už sme stáli obaja nahý. Začal som sa jej hrať s prsiami a bradavkami. Mal som ho extrémne tvrdého. Pár krát som jej ešte pleskol po riťke a posadila si ma na gauč.

Začala si na mňa sadať a jemne si s ním prechádzala po kundičke, ktorá bola extrémne mokrá a to sa mi páčilo. Cítil som ako mám už žaluď obalený v jej šťavičke. Strčila ho dnu a mne tam zašiel s ľahkosťou až po koreň. Bol to extrémny pocit, zimomriavky mi prešli celým telom a začalo sa mi to páčiť. Chcel som to prvý krát bez gumy nech to cítim poriadne a to sa podarilo. Začala na mne jazdiť a páčil sa mi pocit keď mi vyšiel von a úcitil som jemnú zimu a zas zašiel dnu do toho mokrého horúceho neba. Ucítil som ako mám všetko okolo penisu mokré od nej a páčilo sa mi to😁. Takto sme chvíľu jazdili a potom prešli na posteľ. Hovorím jej že ju chcem ochutnať. Zobrala ruku a dvoma prstami si prešla po mokrej kundičke a strčila mi ich do úst. Skvelá chuť, nepoznaná a nová, nepopísateľná.
Kľakol som si k nej a začal ju lízať. Opýtala sa ma že kde som sa to naučil, ževraj mi to išlo. Odpovedal som že z porna, aspoň na niečo to bolo dobré🤣. Celý som bol zalepený od jej štiav ale bolo to super, škoda že som ju nedokončil ale najbližšie tú chybu neurobím😁.

Ľahla si na chrbát a ja som vnikol do nej, chvíľami som ani necítil či som v nej alebo nie pretože bola tak mokrá že som nevedel😆. Áno mladý, neskusený.
Chvíľu sme vydržali v tejto polohe ale potom som jej navrhol že pôjdem zozadu. Potom som chvíľami zisťoval že v tejto polohe dlho nevydržím a začal prichádzať už známy pocit orgazmu. Už budem a vystriekal som sa jej dnu😇. Bolo to super, prvý sex bez gumy a hneď dnu. Do teraz si pamätám ten opojný pocit, až sa mi chvíľkami zatmelo pred očami. Trochu sme sa poutierali a ľahli si vedľa seba. Chvíľku sme sa rozprávali bozkávali a navrhol som druhé kolo.

Ľahol som si na posteľ a ona na mňa. Jej cecky mi skákali pri hlave a vrtela panvou sem a tam a cítil som ako sa mi v nej krásne trie o boky kundičky. Bozkávali sme sa a jazdila na mňe a vzdychala. Bolo to super a ja som si to užíval. Začala vzdychať rýchlejšie a ja som do jej rytmu pridával pohyby a potom to prišlo! Obaja sme sa naraz urobili a ja som lepší orgazmus nezažil. Všetko som jej vystriekal dnu a ona jemne vzdychala, cítil som že sa urobila. Ľahli sme si vedľa seba a ešte sa rozprávali.
Navrhol som spoločnú sprchu, ktorá sa nám obom páčila. Utreli sme sa, obliekli a išli. Pár krát sme sa ešte pobozkali a ja som ju išiel zobrať späť k jej autu. Rozlúčili sme sa a išli domov.

Bol to super deň, v posteli som ju potom ešte cítil niekoľko dní😁...