Masér

30. 7. 2023 · 1 832 zhlédnutí Mickajedina

Čakám ho. Celkom nedočkavo.
Neviem či sa teším viac na masáž alebo jeho telo.
Je večer, hrá príjemná hudba a horí sviečka.
Keď príde ma obtiahnuté rifle a biele tričko pod ktorým sa krásne ukazuje jeho vypracované bruško a hruď. Hneď viem že sa mi páči jeho úsmev. Po rozhovore sa zhodneme, že ak chcem môžem si ľahnúť na masérsky stôl. Vyzlečiem si šortky, tielko a nechám si na sebe len červené tangá. Viem..cítim ako si ma obzerá a viem veľmi dobre ako sa mu páči môj zadok. Ľahnem si na bruško a čakám.. Cítim jeho dlane rovno na mojom zadku.. kokosový olej ....ktorý mi rozotiera po celom zadku.. prechádza mi ho od hora až dole.. masíruje moje stehná...lýtka a prsty na nohách.. znovu prejde k lýtkam...stehná... až dovnútra medzi ne. Prechádza mi cez polky až na chrbát. Vychutnávam si ako pritláča a hladí ma zároveň. "Och bože, máš úžasný zadok.. som z neho veľmi hotový..je neskutočný.." jeho rozkrok je priamo pred mojou tvárou... cítim ako masíruje a zvažujem či mu rovno rozopnut rifle alebo ho nechať ešte potrápiť. Rovno ho začať fajčiť? Alebo ho nechať snažiť sa viac? Keďže si vychutnávam jeho dlane...tlak a počujem jeho vzrušenie.. rozhodla som sa pre "jeho" pokračovanie.. rada sa nechám prekvapiť. Páčilo sa mi čoraz viac jeho božikovanie a ochkanie nad mojim zadkom a telom..
"Mohla by si mi vypučiť viac zadoček, prosím?"
Najprv som si trošku kľakla jemne na kolená až som sa dala úplne na štyri. To už nevydržal a zašiel mi prstami aj po pičke.. cítil moje vzrušenie.. masiroval mi jemne pičku... aj zadoček.. stiahla som si dolu tangá a znovu sa dala na štyri.. začal mi jemne bozkávať stehná..opatrne a nežne... začal ma lízať..zadoček... pičku.. pomaly a nežne si ma vychutnával. Cítila som ako vlhnem...a roztapam sa mu pod rukami a jeho jazykom... vzdychala som čoraz viac..a on postupne pridával tempo.. stále ma hladil.. robil... pridával prsty a ja som držala.. po chvíľke som si ľahla na gauč...aby pokračoval.. zaboril hlavu medzi moje nohy a neprestával.. cítila som aký je jemný a tak úžasný zároveň..dostával ma do varu.. hladil mi prsia a neprestával kmitať svojim jazykom.. cítil môj orgazmus... ako sa mu trasiem pod jazykom...hmmm "Ozaj úžasná masáž ...:) posadila som sa na taburetku a prešla som mu po rozkroku.. tvrdý v rifliach sa tlačil von....ku mne..
"Niekto tu je vzrušený" ....skonštatovala som situáciu..
"Hneď ako si sa vyzliekla a ľahla si si na ten stôl ....som bol okamžite tvrdý.." rozopla som mu gombíky na rifliach..vyslobodila som mu krásneho tvrdého vtáka z nohavíc a trenírok... posadil sa na masérsky stôl...dala som sa na kolená na taburetku...priamo pod neho a začala som ho fajčiť..
Obliznuť jeho žaluď...ochutnať jeho chuť...šťavu... cítiť ako mi pulzuje v puse a cítiť jeho zrýchlené dýchanie...lízať jeho gule..vtáka...čoraz viac.. dívať sa na neho zospodu...kde vidí môj zadoček a moju pusu s jeho vtákom v nej... v jeden moment som si dala jeho úžasný penis medzi moje kozičky.. spojila si prsia aby mi ich začal šukať...čoraz viacej prirážal.. až som mu znovu lizala jeho žaluď...
"Bože kde sa môžem urobiť...kde môžem? Ak nespomalíš...nevydržím to.." Čo myslíš, spomalila som?
Len som pokračovala vo fajčení..až mi začal striekať do pusy... držala som a vychutnavala si chuť jeho semena... chutil tak sladko..rozdýchaval orgazmus a ja chuť jeho semena.. po malej pauze..keď som sedela na jeho stole...som sa usmiala a spýtala som sa.."Môžem ešte jednu masáž?" Usmial sa a podišiel k stolu.. ľahla som si tentokrát nahá. Začal mi hladiť zadoček..ochkal hneď ako mi ho hladil.. boli sme obaja vzrušení a nedočkaví priam okamžite..prešiel mi prstami pičku... "Tentokrát to už nevydržím"...rovno si nasadil kondóm a zasunul ho tvrdý do mňa. Stál nadomnou a šukal ma zozadu.
Držala som sa stola a vzdychala.. páčilo sa mi ako do mňa vnikal a bol z toho čoraz viac hotový.. postupne ma otočil na chrbát a oprel si moje nohy o jeho hruď.. bolo to strašne sexi.. hladil mi nohy a čoraz viac zrychľoval a dorážal do mňa... jeho krásne brucho...hruď..a tvrdý vták vo mne ma rajcovali naplno... jediná vec ktorá tomu chýbala bolo si to natočiť... cítila som ako budem...ako cítim každý jeho doraz o moju pičku... jeho dlane ktoré mi prechádzajú po prsiach.. zadku a klitorise.. ako ma dostáva do bodu keď už nemôžem vydržať... keď sa cítim ako v najlepšom porne... kde potrebujem cítiť moje finále...keď už cítim tu vôňu... keď sa potrebujem chytit jeho tela a pridržať sa ho...lebo už to príde zas a znova...explózia našich tiel je priam rovnaká...obaja predýchavame čo sa práve stalo... ešte plní svojho uspokojenia...
Kedy ma znovu čaká takáto masáž? :D