Upratovačka

30. 7. 2023 · 1 806 zhlédnutí Mickajedina

V uniforme upratovačky som pripravená. Prachovka... moje prádlo... čierno biele... suknička... tangáčiky...pridám k tomu samodržky a opätky..Teším sa na túto hru.
Zvoní zvonček. Prídem otvoriť dvere.
"Nie je ešte doma... poďte ďalej..kľudne môžte na Micku počkať...ja tu len upratujem."
Mlčí... a obzerá si ma.. "Nech sa páči... posaďte sa na gauč..isto príde."
Jeho pohľad na mňa...pekná košeľa...sako...tmavé vlasy a jemné strnisko..v pozadí hrá hudba, ktorá dodáva nášmu dusnu ešte lepšiu atmosféru.
"Vôbec si ma nemusíte všímať.. donesiem Vám pohár vody?"
"Áno.. poprosím."
Prichádzam s pohárom vody, ktorý mu podám predklonená priamo do ruky. Jeho oči zablúdia na moje prsia a spať do mojich očí. Pousmejem sa a otočím sa mu chrbtom..začnem utierať stôl... rovno pred jeho očami vyšpúlim zadoček...v zrkadle oproti mne vidim presne jeho výraz...jeho nadržanosť..napije sa vody a položí pohár pri mňa...rukou mi pohladí zadoček..páči sa mi, že sa odvážil.
Prešiel mi po polkách..až ku tangáčikom...chytil tu šnúrku aby po nej prešiel až nižšie ku kundičke...ucítil akú mám mokrú šnúrku...pobozkal mi zadok...oblizol mi obidve dierky cez tangá a oprel sa naspäť do gauču a nechal ma upratovať ďalej..
Utieram stôl...krúžim okolo neho.. oči sa nám stretli už viackrát..keď idem okolo neho akosi omylom padne jeho peňaženka s klúčami..myslím si, že obom je jedno či som to urobila naschvál alebo nie.. Opriem sa o jeho kolená a pokľaknem pred ním. Som priamo na zemi medzi jeho kolenami a zbieram všetko z koberca. Cítim ako sa na mňa díva.. Ako si obzerá moju pokožku kúsok po kúsku...ako vníma moje tvrdé bradavky v priesvitnej podprsenke... moje vlhké červené pery..že si není úplne istý či môže viac... čo mu ide hlavou.... predsa tu je v tomto prádle a má mokré tangá..ako často takéto niečo môžem zažiť?
"Milujem košele na mužoch." Drzo sa postavím a obročmo si na neho sadnem. "Ešte keď mi muž vonia a má košeľu ako vy teraz, je to pre mňa neodolateľné.."
Cítim aký je tvrdý priamo podomnou.. pohladí mi zadok..pleskne po ňom a pobozká ma... žiadostivo..chtivo a nadržane.. Oboch nás to zlomí priam okamžite. Rozopínam mu košeľu.. on mne stiahne podprsenku.. vášnivo sa prepletajú naše jazyky...obaja nedokážeme vydržať. Hneď si rozopina nohavice a vyslobodí svojho tvrdého vtáka.. z vrecka si okamžite dá kondóm.. odsunie mi tangá nabok a ja si na neho rovno sadnem. Hneď ako ho osedlám.. cítim ako sa to obom páči.. ako na ňom jazdím...tečiem... vlhnem a chcem ho vyjebať. Hladí mi prsia.. bozkáva a saje bradavky.. priražam na ňom čoraz viac... som z celej našej hry úplne vzrušená. Pridávam tempo a užívam si každý jemný detail.. jeho pery... ako vzdychá...ako mi drží zadok pri priražaní..jeho tvár medzi mojimi prsiami. Zvuk keď narážam o jeho kokot na doraz ma dostáva čoraz viac.. v jeden moment ma chytí za vlasy a pobozká na krk.. vzdychám čoraz silnejšie...druhou rukou mi zavrie ústa a ja na ňom bezohľadne pokračujem.. takto to teraz chcem.. tvrdo a bez zbytočných rečí.. cítim ako vzdycháme obaja a je to otázka sekúnd kedy obaja budeme.. hneď ako cítim svoju vlnu pôžitku... cítim že to nevydržal a urobil sa vo mne do kondómu...
.... nežne ma pobozká.... dlho... priam romanticky...
Myslím, že sa mu ako upratovačka dosť páčim.