Známosť na jednu noc( súťažná)

31. 7. 2023 · 2 701 zhlédnutí jadore31

Ako mladé vysokoškoláčky sme zvykli stopovať.Posledne peniaze sa minuli na cigarety a aj tých 9korun sme ešte dali na vstupné disko.
Tak to bolo aj toho dňa.Bol piatok, vysosi s taškami plnych špinavých veci bezali na vlak a my sme sa s kamoskou dohodli že to dnes dáme .Že sa postavíme na výpadovku smer Poprad a mávali sme ostošesť na prechádzajúce autá,.
Kamoška držala v ruke aj tabulku s nápisom aby si nás všimli, ale akosi sme nemali sprvoti šťastie,aj keď sme sa prihodne obliekli.Ja,krátka suknička a blúzka odhalovala moje veľké prsia a k tomu vysoké stekle samozrejme.

Asi po polhodine nám zastal chlapík v kamióne.
"Baby kam cestujete?"
" Do Popradu".
"Poďte,nasadnite,zveziem vás".
Priznám sa,nebolo mi všetko jedno,ale nasadli sme k nemu a dali sa do debaty.V ústach dofajcieval cigaretu a bol to taký ten typek ako zo starych kovbojek, Statny,velke zilnate ruky.Takych mužov milujem.
Kamoška za chvíľku vystúpila a mňa viezol ďalej.Hovoril mi ze ide z Nemecka a že sa už teší k rodine a deťom.
Ako tak debata plynulá,všimla som si ,že mi stále nakuka do výstrihu, Vylievali sa totiž z neho moje veľké šestky. Vždy som mala veľké prsia a koketovala s nimi.

"Dáme si pauzičku",pýta sa ma.
"Ano,môžme".Bola som už aj hladná aj smädná,tak mi to padlo vhod.On má sledoval jedným okom a nenápadne mu jeho ruka vkĺzla pod sukňu. Zbledla som a odsunula som sa od neho ďalej.
"Neboj sa,drahusik,troška sa zahrame.Ukazem ti siedmy div sveta, Ani to nedopovedal a vášnivo má začal lízať po celej tvári a jazyk som cítila až v bruchu .Blúzku mi jedným razom strhol a vrhol sa na mňa.Bol ako divé zviera Ja som sa zvijala,protestovala,ale bol nekompromisný, O chvíľu som na zadnom sedadle ležala nahá a on mi dokonale lizal moju kundu.Okolo nas bola tma ,hlboká noc a ja som sa postupom času začala vzdávať odporu.Citila som, že je
skúsený.
Ťahál mi bradavky,lizal a fistoval.Opakoval do dokola,až som zacala tiect ako rieka,
" Skúsime taký experimentik..Máš krásnu picku,troška ti ju roztiahnem.A to som ešte netušila ako.Pritisol na zadkom k palubnej doske a kázal mi nasadnut na riadiacu paku.
Bolo to neuveriteľné perverzné Ako som tam rajtovala a skákala na páke,pričom mi lizal zdola picku a stiskal bradavky.

Umierala som túžbou mať ho v sebe.Stiahil zadne sedadlá,natiahol si gumu a zacal má jebat do kundy a potom to celé ukončil do zadočku.Citila som ako mi z neho vyteká jeho semeno, ktoré mi ešte natrel na ,moje prsia.Vsetko sa odohralo v takej rýchlosti, že som stukala v kuse od vzrušenia a orgazmov.
Bez slova sme sa obliekli a za pol hodinky má vysadil doma.Posledne jeho slová boli" Budeš perfektná milenka".
Hodil mi do rúk nejaký papierik,na ktorom bolo jeho číslo.

Nikdy som ho odvtedy nekontaktovala,ale sex s ním bol dovtedy najúžasnejší, aký som zažila.
.Iba raz v noci.




O