Nočná Bludička 2/2

8. 8. 2023 · 681 zhlédnutí Tessa71

V byte, do ktorého som sa s ním vrátila, si ľahol na moju posteľ. Nechápal, prečo nesvieti svetlo. Nechápal, prečo mi to nevadí. Nechápal veľa vecí. Stále sa na niečo vypytoval. Hlas sa mu triasol nervozitou. Stále rozprával, vypytoval sa, vysvetľoval, navrhoval. Neodpovedala som. Zapla som lampu s červenou žiarovkou. Povedala som mu, že tak sa mi to páči. Pripadalo mu to divné, možno sa aj zľakol, chcel odísť. Už to nešlo. Rozviazala som si šnúrku, ktorú som mala zaviazanú okolo krku a ktorá mi držala celý predný diel šiat. Látka zľahka klesla. Leská, ligotavá, tmavomodrá látka, nádherná ako nos s hviezdami. Posteľ bola v strede prázdnej izby. Ležal na chrbáte. Ja som sa postavila nad neho obkročmo, bosými nohami. Stláčala som prstami na nohách plachtu čiernej farby. Červené saténové vankúše príjemne chladili a hladili pokožku. Rifle už mal dávno vyzlečené, aj spodky. Poriadny kúsok ten jeho vták. Spokojne som si ho obzrela.
Ihneď som s ním mala svoje plány. Držala som si roztiahnuté šaty nad pásom tak, aby videl moju nahú, úplne nahú, vyholenú, sladkú pipinku. Ak to bolo ešte možné, jeho erekcia sa ešte zväčšila. Jeho vták stál ako stožiar, len sa na neho napichnúť! Slastne som si oblízla pery. Šaty som odhodila a stála som nad ním. Pozoroval ma. Nadvihla som si malé prsia s výraznými bradavkami. Držala som si ich v rukách a stláčala som si ich rozkročená nad jeho hlavou. Postupne som sa rozkračovala a klesala som nižšie a nižšie, až som bola asi pol metra nad jeho tvárou. Pustila som si prsia a chytila som si ohanbie. Roztiahla som si ho, aby ma poriadne videl. Hlasno vzdychol vzrušením.
Chytila som sa okraja postele a prilepila som sa mu pičkou na tvár. Zakrúžila som bokmi a obtrela som sa pičkou postupne o celú jeho tvár. Slastne vzdychal. Nakoniec som sa zastavila ja jeho ústach. Ihneď vtlačil maškrtný jazyk do mojej štrbinky. Pocítila som slasť, na ktorej som závislá. Pre túto slasť chodievam v noci do baru. Pomaly, trpezlivo vylizoval moju na hladko vyholenú pičku, nádherne perverzne pri tom mliaskal. Vydával zvuky, ako keď prasiatko čvachtá. Sú ženy, ktoré to odpudzuje. Ja to milujem. Je to tak nádherné, keď tečiem a chlap ma vylizuje dosucha. Keď vylíže úplne všetko a ešte pokračuje, aby som len ďalej tiekla a tiekla. Keď začne vysávať štrbinku. Keď začne jemne stláčať perami ohanbie, keď zaborí jazyk tam, kde mám klitoris. Tento chlap nebol nahladko oholený. O to nádhernejšie pocity som zažívala. Obtieral sa mi strniskom o celé lono.
Silno mi vysáva dieročku, potom klitoris. Perami sa nastavil na klitoris a vysáva ho silnejšie ako odsávačka, až to trošku bolí. Zhíknem. Aby som „netrpela“, hneď ho začne hmitajúcim jazykom štekliť a dráždiť. Vypínam sa od vzrušenia ako luk, prehýbam sa dozadu. Rukami hľadám pevné body, opieram sa o matrac, na ktorom to robíme. Zvuky, ktoré vydáva pri tom, ako sa striedavo venuje klitorisu a striedavo vycucáva štrbinku, sú stále silnešie a silnejšie. Nádherné. Perverzné. Chlípne. Sprosté. Vulgárne. Vzrušujúce. Začínam sa triasť a zdvíham sa, nechce povoliť, napokon ma pustí a čaká, čo bude. Prisadnem mu ho.
Nastokla som sa mu na toho extrémneho vtáka. Je naozaj obrovský a v duchu sa čudujem, že mi nesiaha zvnútra až niekam po pľúca. Ten jeho megakokot ma doslova rozpolil po výške. Mám pocit, že som sa rozpadla, že som rozrezaná. Chvíľku mi trvá, kým si zvyknem. Chytil ma za boky a pritiahol si ma ešte nižšie. Úplne nadoraz. Kričím, bránim sa, zvíjam sa trošku od bolesti, najviac však od rozkoše. Je to taká sladká bolesť. Nádherná. Naplňujúca. Drží ma za boky dosadnutú na neho a víťazoslávne sa rehoce. „Len si nemysli, že si vyhral!“- poviem si v duchu. Nechala som sa poriadne pretiahnuť. Uvoľnila som sa. Odpútala od všetkého pozemského, čo ma cez deň zaťažovalo. Cez biely deň, ktorý nikdy nevidím, pretože sa držím v tme.
V červenom svetle pozoroval moje telo, ktoré sa vzpínalo rozkošou nad ním, väznil ma rukami, ktorými striedavo priťahoval moje boky nižšie a nižšie, aby bol prienik čo najhlbší, striedavo ma chytal drsnými dlaňami za prsia. Chytal ma nežne, hladil ich. Pripadali mu zrejme ako niečo krehké, vzácne. Sú tak biele, tak svetlé bradavky. Len ich hroty drzo trčia nahor a vyzývavo sa núkajú na cucanie. Ostala som na ňom prisadnutá a nahla som sa dopredu. Chytila som sa okraja postele a prsiami som sa ocitla tesne nad jeho tvárou. Začal perami poľovať po bradavkách. Chytal ich medzi pery, nasával ich, stláčal medzi perami. Blížil sa vrchol. Blížila sa extáza. Držal ma pevne za boky a začal sa nadhadzovať na matraci, tým narážal do mňa vo vnútri, vnikal hlbšie a hlbšie. Bolo to prisilné. Vykríkla som, dosiahla som úžasný orgazmus, no zároveň som pocítila slabú bolesť. Zahryzol sa mi, slabo, ale predsa, do ľavého prsníka. Silno nasával bradavku, no prsník som mala malý, vmestil sa takmer celý do jeho obrovských otvorených úst. Celými tými ústami mi prsník pohltil a silno stlačil. To ma zabolelo. Triasla som sa ako v agónii. Pustil mi boky a ako som sa nadvihla, zistila som, že mám odtlačok zubov na prsníku. To ma nesmierne nahnevalo. Nikto, nikdy nesmie poškodzovať moje nádherné telo s porcelánovo bielou pleťou! Čo si to ten buran dovoľuje?
Ľahol si a slastne odfukoval. Mala som mokré stehná od jeho gejzíru, ktorým ma obšťastnil. Ľahla som si cez neho. Chcel dýchať. Ľahla som si medzi jeho nohy, tvár som mala pri jeho hrdle. Jeho ruka zablúdila k môjmu rozkroku. Strčil prst do mojej štrbinky a hral sa s ňou. Bolo to pekné, áno. Príjemne to dráždilo. Áno. Ale hlavne, bolel ma prsník a videla som odtlačok jeho drzej papule na mojej koži. Toto mu neprejde. Zavrel oči. Odpočíval. Zaspal. Naposledy. Nemôžem si ho nechať. Naozaj som chcela. Má tak úžasného kokota. Takého som nemala a ťažko znovu nájdem. Ale nemal ma pohrýzť. Možno nechcel. To je jedno. Urobil to. Neodpúšťam. V ústach cítim sladkú chuť jeho krvi. Olizujem si ich. Vychutnávam si tú chuť. Je ráno. Musím ho dať odniesť. Večer pôjdem do baru znovu. Ešte tam bol ten chlapček v úzkom saku.