Servisák 2

20. 8. 2023 · 3 888 zhlédnutí FleurDeLys

"Všimol som si ,že po meste chodí nejako veľa ženských bez podprseniek" skonštatovala raz moja polovička.
"Čo som chlap,aby som si všimla či má nejaká ženská podprsenku alebo nie"znela moja odpoveď.
"Musíš mi budúce povedať keď nejakú zbadáš",dodala som.

O nejaký čas sme sedeli na terase jednej reštaurácie.
"Aha tam za tebou".
Nechápavo som sa naňho pozrela.Wtf čo odo mňa chce,keď sa práve napchávam.
"Slečna nemá podprsenku". Nenápadne som som sa obzrela.A naozaj.Kým mne to bolo šuma fuk,jemu svietili oči.

"Som zvedavá čo by si povedal, keby sa takto vyberiem do mesta,a ešte v priesvitnej blúzke,hmmm"?
"No nič,šiel by som s tebou,aby som videl, či sa budú na teba pozerať.Ale určite by išli na tebe oči nechať ,keďže ich máš celkom veľké."
"Vždy boli také."
"Mne sa zdá, že také neboli."
"Ale boli.Odjakživa."

"Tak čo, kedy pôjdeme teda do toho mesta v priesvitnej blúzke a bez podprsenky,"rypla som si raz doňho.
Dávno si me nikde neboli.Bol pekný letný večer a ja som dostala chuť si ísť niekam posedieť.
"Čo ja viem,teraz keď hrajú moji miláčikovia? Určite by na teba všetci pozerali".
"Ty si mi len hrdina",vrátila som mu úder.

No nič, rozhodla som sa,že doma sedieť nebudem.Napísala som svojej naj kamoške či by nešla do ulíc.Samozrejme súhlasila,dohodli sme sa ,že sa stretneme v našom obľúbenom podniku.

Hlboký nádych, výdych, podprsenka dolu.Biela priesvitná blúzka, obtiahnuté džínsy, červený rúž na pery a hotovo Privolala som si taxík a vyrazila do mesta.

Dorazila som na miesto stretnutia s kamoškou, ona zatiaľ nikde.Aj tak vždy večne meškala.V tom mi pípla správa: "Prepáč neprídem".

"Zabijem Ťa", odpísala som.Celá ona.Na posledné chvíľku zrušiť rande.Som zvedavá na to vysvetlenie.

Taxikár už odišiel,rozhodla som sa,že si dám aspoň drink a pôjdem domov.Sadla som si za bar a objednala svoj obľúbený ružový džin tonik.Kým som čakala na svoj drink,preriférne som videla,že si vedľa mňa sadol nejaký muž.Nevenovala som mu pozornosť, listovala som v mobile.K môjmu nosu však zablúdila vôňa jeho parfému."Ale veď ja ho poznám",
uvedomila som si.

Pootočila som hlavu.V tom istom momente pootočil hlavu aj on.Áno bol to on,rovnaké hnedé vlasy,strnisko,len iný okuliarový rám.Servisák.

Zdvihla som pohár a prisadla k nemu bližšie."Zdravím,čo tu takto sám? A len minerálku"?
"Čakám kamaráta,ale už pravdepodobne nepríde,mali sme niečo doriešiť,aj tak by som nepil som tu autom.A vy "?spýtal sa a pozrel mi priamo do očí.
"Ja? Mňa zradila kamoška,tiež neprišla.Ale myslim,že minule sme si potykali dostatočne,takže načo tak oficiálne.Predstaviť sme sa,ale nestihli.Som Alica."
"Peter".
Namiesto podania rúk sme si štrngli na zdravie a dali si pusu na privítanie.V momente ako sa jeho pery dotkli mojich, naskočila mi husia koža.

"Takže Alica,tak trochu som čakal,že sa ozveš skôr.A vidím,že si zostala verná svojmu outfitu",dodal a ukázal smerom na moje prsia.
"Nebol čistý vzduch ,určite chápeš".
"Samozrejme,až pridobre chápem.Tak čo s načatým večerom"?spýtal sa ma.Pokrčila som plecami.
"Viem o jednom mieste,kde sa môžme nerušene porozprávať,tu je aj tak veľký hluk".

Postavil sa,zaplatil ,podal mi ruku a ja som sa nechala viesť.Sadli sme do auta,a on nás vyviezol na miesto za našim mestom.Cestou sme sa zhovárali.Cesta trvala možno päť minút ,ale ešte nikdy s nikým som sa tak dobre neporozprávala za tak krátky čas.

Vystúpili sme na okraji lesa a ešte nejakych 10 minút sme kráčali tmou ruka v ruke a svietili si na cestu mobilom.

Konečne sme prišli na vyhliadku nad naším mestom.Naozaj krásny výhľad takto v noci.Oprela som sa o zábradlie a sledovala svetlá v diaľke.Postavil sa za mňa , jemne ma pritlačil o zábradlie a spolu sme si vychutnávali čaro tohto okamihu.

Citila som jeho horúci dych na mojom krku a ruku pod blúzkou.Jemne sa dotýkal pokožky až zablúdil k prsiam.Moje bradavky boli v momente v pozore.

Hladil ich otvorenými dlaňami.Postupne mi jeden po druhom porozopínal gombičky na blúzke a z ramien ju stiahol po lakte.

Stála som tam takto polonahá,moje kozy trčali ponad mesto.Jeho horúce pery putovali od môjho ucha pomaly po krku.V momente som mala husiu kožu a cítila som ako vlhnem.

Kým bozkával môj krk, jeho ruky sa venovali mojím bradavkám.Vedel to naozaj majstrovsky.
Hladil ich,stláčal ,naťahoval,hnietil medzi palcom a ukazovákom.Cítila som ako moje vzrušenie začína veľmi rýchlo stúpať a blíži sa môj orgazmus.Vedela som, že to nebude už dlho trvať.
Jeho zuby sa jemne zahryzli do môjho krku,posledný stisk mojich bradaviek a ja som sa ocitla v úplne inej dimenzii.Nikdy by som nepovedala,že niekto toto so mnou dokáže za tak krátky čas.

Keď doznel môj orgazmus,otočil sa si ma k sebe a vtisol mi horúci bozk na pery.Blúzku mi opäť vytiahol na plecia ,pozrel mi do očí a povedal: "Poď,noc je ešte mladá,chcem ti ukázať svet mojimi očami."