Od fitness k natáčaniu porna 3

24. 8. 2023 · 2 494 zhlédnutí Atom7

Od mojej prvej návštevy ateliéru uplynulo už relatívne dosť veľa času, a zatiaľ mi Martin s Kamilom nedohodli žiadne fotenie, ani natáčanie. Pomaly mi doplo, že to celé musí byť nejaký podvod, aby si chalani mohli natáčať, ako so mnou Martin za pár drobných sexuje. A poza jeho chrbát ma preťahoval aj Kamil, a to dokonca úplne zadarmo. Teda, nemohla som vedieť naisto, že ma tí dvaja klamú, ale všetko tomu nasvedčovalo.
V jeden deň však nastal zlom. Martin mi poslal správu, že mám prísť hneď za nimi, že nejaký producent má o mňa záujem. V hrdle mi hneď vyschlo, nechcelo sa mi tomu veriť, ale šla som tam. Vnútri ma čakal iba Martin. Kamery, ani Kamil tam neboli. Martin mi začal hneď všetko zhurta vysvetľovať - vraj sa mu ozval akýsi producent, že by ma chcel do svojich videí, ale že najprv si ma musí prísť pozrieť, a možno aj čo to vyskúšať.
"Vyskúšať? To.. ako?", zdvíhala som obočie.
"No vieš.. chce asi na vlastné oči vidieť, čo dokážeš pred kamerou s profesionálom..", vysvetľoval. "Poslal som mu pár tvojich videí, ale predsa len.. naživo je naživo."
"Aha..", váhavo som prestupovala.
"Ak sa mu zapáči, čo tu uvidí, môžeš dostať prácu zaplatenú oveľa lepšie ako to, čo dostávaš u nás."
Prikyvovala som pomaly hlavou.
"No dobre teda. A.. a kedy má vlastne prísť?", spýtala som sa.
"Hmm.. vlastne, už by tu aj mal byť.", Martin skoro ani nedopovedal, a už niekto klopal na dvere.
Od trémy ma rozbolelo brucho. Martin šiel otvoriť a o malý moment sa vrátil aj s postarším pánom chudšej postavy. Mal už prešedivelé vlasy, vyzeral, že už má po päťdesiatke. Oblečený bol celkom vkusne, mal nohavice, košeľu a sako. Martin nás predstavil, ale bola som v takom tranze, že som si ani nezapamätala priezvisko. V pamäti mi utkvelo len to, že sa volal Boris.
"Vyzerá krajšie, než si ju opisoval.", povedal hneď z úvodu a mrkol na Martina. "A je taká mladučká.. super."
Chvíľu okolo mňa chodil a prezeral si ma od hlavy po päty. Samozrejme som sa hanbila, ale snažila som sa, aby to bolo vidieť čo najmenej. Potom sa postavil pri Martina a obaja ma zamyslene sledovali.
"Dobre, Lucka. Vyzleč sa, trochu sa nám ukáž.", zavelil Boris.
Bez nejakého dlhého rozmýšlania, som si pomaly pretiahla tričko cez hlavu. Boris obdivne zahmkal, keď mu pohľad skĺzol na moju hruď. Nasledovali topánky, gate, a zrazu som pred nimi stála už len v nohavičkách a podprsenke. Boris aj naďalej kýval hlavou.
"Robíte nejaký šport, slečna?", ozval sa.
"Noo.. už nie. Kedysi dávno. Teraz už len chodím pravidelne do fitka.", odpovedala som.
"Je to vidieť.", povedal obdivne Boris. "Pokračujte, dajte dole aj ten zbytok."
To už som cítila ako sa mi hrnie teplo do tváre, ale poslúchla som a začala si vyzliekať spodné prádlo. Keď som už bolo nakomplet nahá, Boris chcel, aby som sa ešte trochu pootáčala. Všimla som si, že sa mu v nohaviciach spravil menší stan.
"Hmm.. postava aj tvárička luxusná, s tým by sa dalo pracovať.", pristúpil ku mne, chytil do rúk moje prsia a začal ich prehmatávať.
Dával si skutočne záležať. Raz ich ťažkal v rukách akoby chcel zistiť koľko vážia, potom mi ich stláčal tak silno, až mnou trhalo a nakoniec ma poťahal za bradavky. Celý čas sa mi pozeral do očí, sledoval moje reakcie a povýšenecky sa usmieval.
"Luxusné prsia.", zakýval hlavou a konečne ma pustil. "Dobre, teraz chcem vidieť, čo dokážeš. Máte tu nejakú posteľ, Martin?", otočil sa na neho a mnou prebehli zimomriavky.
"Hmm.. nie, ale máme tu takýto veľký matrac.", odbehol k stene a už ho aj pokladal na zem predo mňa.
Boris ma chytil za ruku a postavil ma naň.
"Kľakni si.. neboj sa.", dodal a hneď na to som bola pred ním na kolenách.
On si zatiaľ vyzliekol nohavice a trenky. Na nič nečakal, nastavil mi svoj penis pred tvár a rukou na hlave mi jemne naznačil, aby som začala. Nervózne som ho vzala do úst a začala opatrne fajčiť. Zo začiatku to bolo trochu nesmelé, ale po chvíli som sa trochu rozbehla. Sama som si ho zasúvala čo najhlbšie. Pozrela som hore, Boris mal pootvorené ústa, uprene ma sledoval a začal trochu vzdychať a syčať. Občas ma chytil za temeno, zarazil mi penis až po vajcia do úst a na moment podržal. Keďže som to už mala s chalanmi trochu nacvičené, celkom som to zvládala. Boris ma pochválil, a ešte chvíľu sa nechal fajčiť. Zrazu som začula ako niečo rozbaluje, pozrela som naňho a zbadala ako otvára jeden kondóm. Robila som sa akože nič, ale trochu som z toho znervóznela.
"Super, fajčenie ti ide.. Teraz si ľahni.", ozval sa Boris.
Poslúchla som ho, zvalila som sa na chrbát, on si zatiaľ nasadil ochranu, a už sa nastavoval medzi moje nohy. Ešte som venovala krátky pohľad Martinovi, ktorý nás celý čas uprene pozoroval. To ho už Boris do mňa pomaly tlačil. Trochu som sa zamračila, ale inak som nereagovala. Začali sme teda v polohe na misionára, Boris (zatiaľ) zasúval len jemne, palcom mi masíroval klitoris a druhou rukou miesil prsia. Trochu mnou trhalo, bolo vidno, že je skúsený. Po chvíli sa naklonil dopredu, vystrel sa nadomnou na rukách a postupne zrýchľoval. Celý čas mi uprene pozeral rovno do očí. Neprešlo veľa času a už do mňa pravidelne a prudko prirážal. V tvári mal taký ten sklenený nadržaný pohľad, nejak mi to nepasovalo na profesionála, ktorý si ma prišiel vyskúšať. Začalo sa to zvrhávať na bohapustú šukačku, toto už nemalo nič spoločné s nejakým mojím hodnotením alebo skúšaním. Boris nadomnou syčal a vzdychal, a sem tam mi poriadne pochytal prsia. Je pravda, že ja som v ničom nezaostávala. Celá táto úchylná situácia ma tak nejak naštartovala, a so svojím stonaním som sekundovala Borisovi.
Pretiahol ma asi na všetky spôsoby, v jednu chvílu som na ňom skákala ja, a o chvíľu do mňa zase vnikal odzadu. Musím priznať, že to bolo celkom príjemné, ale nebolo to až také dobré ako s Kamilom. Asi to bolo tým kondómom, alebo tým ako si ma Kamil agresívne bral, neviem.
Boris sa už ale pomaly blížil k vrcholu. Postavil sa, dal si dole prezervatív a poručil mi, aby som si znovu kľakla a dokončila ho. Chvíľu som ho teda v rýchlom tempe fajčila. Už po pár sekundách mi ho sám vytiahol z úst, pár krát si pohonil nad mojou tvárou a začal striekať. Ručal ako nejaké zviera a ja som prijímala na tvár dávky jeho semena. Keď skončil, strčil mi ho ešte do úst, poriadne som mu ho očistila a tým sme skončili. Boris sa začal obliekať a ja som si zatiaľ utierala polepenú tvár.
"Veľmi dobre.. veľmi dobre.", spokojne prikyvoval ešte stále zadýchaný Boris a povýšenecky sa usmieval.
Stihla som zazrieť ako sprisahanecky žmurkol na Martina, ale nevedela som, čo to znamená.
Medzitým som sa už obliekala aj ja.
"Takže..", ozval sa Boris. "Rozmyslím si to ešte, a ozvem sa vám,.. hmm.. ak nájdem nejakú scénu, do ktorej by si sa mi hodila, Lucka. Dobre?"
Nemo som prikývla, akurát keď som si zapínala podprsenku. S tým sa rozlúčil a odišiel. Martin ma potom pochválil, ako dobre mi to išlo a dal mi do ruky dvesto eur. Toľko mi ešte nikdy nedal, pomyslela som si. Keď som prišla domov, celé som si to znovu premietala v hlave. Ako vôbec môžem vedieť, že to bol naozaj producent a nie nejaký obyčajný chlap, ktorý si so mnou len prišiel užiť? Tie peniaze boli síce fajn, ale už som si nemohla byť istá ničím. Verila som však Martinovi..

Počas najbližších týždňov mi Martin vybavil podobné stretnutie ešte dvakrát - s ďalšími producentmi a pri obidvoch to prebiehalo podobne ako pri Borisovi. Najprv ma chceli vidieť, a hneď na to samozrejme aj vyskúšať. V podstate ma len pretiahli a potom sa už nikdy neozvali. Aj jeden aj druhý boli rovnako ako Boris postarší páni, no v hlave mi utkvel hlavne ten druhý, s ktorým som bola naposledy. Nebol spokojný s tým, že musí použiť kondóm, ale keď som neustúpila, síce si ho nasadil, ale dal mi to poriadne vyžrať. Šukal ma fakt asi hodinu, a to dosť agresívne. Nemalo to nič spoločné s tým, že by chcel ohodnotiť, ako sa viem hýbať - keď to tak sprosto poviem, jednoducho ma pojebal (na všetky možné spôsoby a na všetkých možných miestach v ateliéri). Neodpustil si ani plieskanie po zadku a po prsiach a ani pri fajčení ma nijak nešetril. Musím ale priznať, že som mala na mále a skoro som sa pri ňom urobila. Nakoniec mi všetko nastriekal do úst, povedal, aby som to prehltla a bez slova odišiel.

V jeden deň som dostala správu od Kamila. Vraj sa mám zastaviť, že ide o niečo dôležité. Prvé, čo ma napadlo bolo, že si chce so mnou opäť užiť a ja som sa sama sebe čudovala, že poslušne idem. Keď som dorazila do ateliéru, bol tam len Kamil. Usmiala som sa a pomaly som sa chcela začať vyzliekať, ale on ma zastavil.
"Potrebujem ti naozaj niečo.. povedať.", povedal opatrne a sadli sme si na gauč.
Vyzeral nervóznejší než obvykle, chvíľu sa odhodlával, ale nakoniec celkom napriamo spustil.
"My.. my sme ťa klamali, Lucka.."
Vyvalila som oči.
"Kedy? A.. ako ste ma oklamali? Nechápem."
"Vieš..", Kamil si vzdychol. "Nikdy neboli žiadne nahrávacie spoločnosti, žiadni producenti, nič z toho."
Šokovaná som ho počúvala. Začal mi to vysvetľovať celé od začiatku, ako hľadali nejaké dievčatá, ktoré by si nafotili, prípadne natočili pred kamerou. Ale nikdy on ani Martin nehľadali nikoho, komu by ponúkli spoluprácu na natáčanie, ako sľubovali. Chceli mať len fotky a videá pre osobnú potrebu. Pár dievčat našli, ale všetky sa odhodlali iba na fotenie nejakých aktov, ďalej už nezašli. Tak to šlo až kým nenarazili na mňa. A podľa Kamilových slov boli naozaj prekvapení, kam som až bola ochotná zájsť.
"Navyše taká pekná baba.. hmm.. hotová modelka. Boli sme z teba unesení."
Zhlboka som dýchala a mala som čo robiť, aby som tam neodpadla.
"A.. a čo tí.. poslední traja. Čo tí cudzí chlapi? Kto to vlastne bol?", ani neviem ako som kontrolovala ten hnev, čo som v sebe mala.
"No.. oni sú vlastne dôvod, prečo som sa ti rozhodol so všetkým priznať.", Kamil sklopil zrak, a ja som sa naopak ešte viac zamračila. "Neviem, kto to bol, ale zohnal ich Martin.. Čo viem, tak to boli len obyčajní chlapi, čo si chceli.. no.. jednoducho užiť s mladou babou. Zaplatili Martinovi a on dal potom malú časť peňazí tebe."
"Preboha..", chytila som sa za tvár. "Tak ja som sa tu nechala.. jebať, ako nejaká štetka!", už som kričala. "A doslova za pár drobných! Bože ja som sprostá.."
Chcelo sa mi plakať a kričať zároveň.
"Nie.. nie si.", povedal opatrne Kamil. "To my sme ťa podviedli.."
"Kamil! Buď teraz ticho..", nevedela som, čo robiť.
Urobila som pár kolečiek po ateliéri a predýchavala som to. 'Mala som podozrenie a aj tak som sa nechala oklamať. Pane bože, Lucia! Ty si ale sprostá..' Nadávala som si v duchu.
Keď som sa trochu ukľudnila, povedala som Kamilovi nech sem zavolá Martina. Ten, hneď ako dorazil vedel, že je zle. Všetko som mu vykričala, a ako bonus mu strelila facku. Hneď na to som odišla.

Potrebovala som vypadnúť. A vypnúť. Objednala som si pobyt pri mori, odletela som tam úplne sama a rozmýšľala nad sebou, ako som mohla byť tak hlúpa. Keď som sa vrátila a prešlo niekoľko ďalších týždňov, stalo sa niečo, čo som nečakala. Opäť sa mi ozval Kamil a začali sme si písať. Postupom času som mu odpustila, asi aj preto, že za hlavného vinníka som považovala Martina a Kamil bol ten, ktorý sa mi so všetkým priznal. Ktovie koľko chlapov by ma ešte pretiahlo, kým by som na to prišla. Bude to znieť neuveriteľne, ale s Kamilom som sa začala aj stretávať. Nie, nedali sme sa dokopy, ani nič podobné. Stretávali sme sa čisto len za účelom sexu. Neviem, čím to bolo, ale s nikým iným som neprežívala také orgazmy ako s ním. Dokonca som začala brať antikoncepciu, a to len preto, aby do mňa mohol naplno striekať. Tento náš sexuálny pomer trval niekoľko mesiacov, až kým som sa nepresťahovala a nenašla si normálnu prácu. Martina vraj o nejaký čas na to začala riešiť polícia za nejaké podvody alebo čo, aspoň tak mi to napísal Kamil. Tak mu treba, pomyslela som si. S (veľkým) odstupom času však na tie hodiny strávené v štúdiu nespomínam úplne v najhoršom. Keď sa nad tým tak zamyslím, celkom ma to bavilo, a ešte aj teraz sa prichytím pri tom, ako rozmýšľam, že by som si niečo natočila pred kamerou. Pokojne s Kamilom, alebo aj s niekým úplne cudzím.