Influenceri v džungli (súťažná)

25. 8. 2023 · 1 315 zhlédnutí Thowt

“Táto tvoja exotika ma už fakt nebaví.” vyslovila so značne otráveným výrazom.
“Neboj, o chvíľu sme tam.”
“Ty mi nerozumieš, celú dovolenku stále len chodíme, lozíme, štveráme sa kamsi v džungli. Mňa to už nebaví, rozumieš?”
“Ale veď sme mali aj kopec voľných dní a zajtra sa presúvame naspäť k moru.”
Zostala mlčať, aby pochopil, že jeho vysvetlenia sú jej ukradnuté. Nahnevane pridala do kroku, zatiaľ čo on sa dal do reči so sprievodcom.
“Zlato, za necelú hodinu tam budeme.” pokúsil sa ju potešiť po rozhovore s vysokým čiernym domorodcom, ktorý im v tejto krásnej exotickej krajine robil sprievodcu.
Nedostalo sa mu žiadnej reakcie. Kráčali už od rána, takmer tri hodiny chôdze bujnou vegetáciou ich nedokázalo preniesť k cieľu. Vlhká klíma pod korunami bohato obrastených stromov zabezpečovala, že i napriek vysokým teplotám bol pohyb znesiteľný.\

“Vidíš to?” ukázal prstom. “Už sme skoro tam.”
Pred zrakom sa im zjavil útes, z ktorého sa v kaskádach valila voda. Čím boli bližšie, tým pestrejšie prúdy vrhal. Nebol to nejaký obrovský vodopád, dokonca ani vody do nepritekalo na hektolitre, ale v spojení s prostredím, priezračným zberným jazerom pod ním a zaujímavej členitosti to bol naozaj fascinujúci pohľad.

Okamžite vytiahla fotoaparát a začala fotiť.
“Tak čo? Stálo to za to, však?” pokúsil sa ju odobriť, ale neodpovedala mu. Namiesto toho mu do ruky vtisla fotoaparát a bez slov začala pracovať na svojom zjave. Štyri hodiny v pohybe sa podpísali jasným rukopisom, vyzerala ako pohľadná archeologička z nejakého dobrodružného filmu.
“Takto sa nemôžem fotiť.” prehlásila so značným rozzúrením.
“Prečo?”
“Hlúpejšie otázky pre mňa nemáš? Pozri sa ako vyzerám.”
“Podľa mňa super.”\ odpovedal úprimne, ale ani to nestačilo na jej uspokojenie.

Po chvíli trucovania náhle začala zo seba stŕhať všetky prepotené časti oblečenia vrátane spodného prádla. Bez hanby sa obnažila pre ním aj ich sprievodcom.
“Čo to robíš?” opýtal sa prekvapene.
“Idem sa predsa kúpať.”\ povedala popri tom, ako si naťahovala jej nahé telo. Sprievodca si ju s odstupom nenápadne obzeral.
“A čo fotenie?”
“Uvidím potom.”
Vošla do vody po kolená a na zvyšok tela si začala zvodne fŕkať osviežujúce kvapky vody z jazera. Nenápadne sa pozrela na oboch mužov a keď si bola istá, že získala dostatok jej pozornosti, ponorila sa celá pod vodu a vyplávala až o niekoľko metrov ďalej.
"No čo je? Ty sa nepridáš?" zvolala na svojho partnera.
Ten si pokojne odložil všetky veci, čo ho doteraz ťažili, vrátane nevyužitého fotoaparátu. O trochu menej odvážnejšie sa zobliekol do naha a rýchlym pohybom sa vrhol do vody. Ich sprievodca sa medzitým pohodlne oprel o kmeň stromu, ktorý rástol do obrovskej výšky, aby aspoň niektoré listy pretlačil k slnečným lúčom. Obkolesovala ich nespútaná príroda, pokoj lesa narúšal len hukot valiacej sa vody z útesu nad nimi. Nikde na okolo nebolo ani živej duše a dokonca aj zvieratá sa im akoby vyhýbali. Neboli zvyknuté na prítomnosť človeka a tak sa im radšej vôbec nestavali do cesty.

"Wau, tu to bude perfektné." vyhlásila po tom, ako vyliezla na kameň tesne pri vodopáde. Zahladila si mokré vlasy dozadu a začala si skúšať rôzne zvodné pózy, ktoré zahaľovali jej intímne partie.
"Dones fotoaparát, tu to bude perfektné."
Nezostalo mu nič iné, ako jej splniť jej rozmary. Vyplával naspäť k ich veciam, ktoré poctivo strážil ich priateľský sprievodca. Z diaľky sa pokúšala zistiť, či ju sleduje a keď nadobudla pocit, že áno, tak si začala hladiť prsia a tváriť sa, ako veľmi ju to vzrušuje.
Jej partner medzitým obišiel jazero pešo a v plytkej vode hľadal vhodné miesto.
"Je tam vidno ten vodopád?"
"Áno."
"Aj to priezračné jazero?"
Trochu lepšie sa našteloval, pozrel do hľadáčika a spokojne odpovedal: "Áno, bude to perfektné."
Začal cvakať záber za záberom. Svetlo v pozadí spolu s padajúcou vodou robili skvelú kulisu, zatiaľ čo nahá modelka striedala jednu pózu za druhou. Od nesmelých polôh skákala k odvážnejším a zase naspäť. Dala si záležať, aby to najdôležitejšie zahalila, jej rozkrok tak napríklad ukrýval tieň a rameno odhaľovala len siluetu jej plných pŕs. Neustále sa dívala do diaľky, raz zvodne, inokedy zamyslene a neskôr zase nesmelo.
"Dobre, ukáž." nevydržala byť naďalej modelkou a zatúžila sa pozrieť na výsledok. Presunula sa bližšie k nemu a spokojne si poprehliadala väčšinu fotiek.
"Môžu byť?" opýtal sa až po tom, ako si bol istý, že nedostane negatívnu odpoveď.
"Áno, sú super." odpovedala, akoby to bola samozrejmosť. "Ale chcem ešte nejaké s tebou."\

Prinútila ho nahého dotiahnuť ku nim ich sprievodcu, ktorého okamžite zahrnula spŕškou pokynov. Pritisnutá k nemu mu dávala rýchlokurz fotenia a popri tom naznačovala rôzne pózy.
"Poďme, som z toho vzrušená." povedala spontánne po lekcii fotenia.
"To vidím." zahundral si pod nos jej partner.
Postavila sa pred neho a jeho rukami si zahalila intímne partie. Následne znova zopakovala niekoľko nacvičených póz a uistila sa, že jej nový fotograf všetko úspešne zachytil. Presunula partnera do inej pózy.

Pri poslednej póze mu kľakla k nohám a zakryla jeho prirodzenie hlavou, ktorú následne zaklonila a zostala sa mu túžobne dívať do očí.
"Páči sa ti to?" spýtala sa v okamihu, keď mu po jeho prirodzení nenápadne prebehla rukou.\ Nepočkala na odpoveď, rovno sa zdvihla a otočila chrbtom. Mierne sa predklonila a zadkom sa pekne oprela o jeho lono. Začala prehadzovať vlasy zo strany na stranu, zatiaľ čo fotograf cvakal záber za záberom. Jej vypracovaný zadok narážal na jeho lono a po chvíli ucítila, ako v ňom čosi rastie.
"Chyť ma teraz za boky, zlato!" prikázala mu a on celú dobu rozmýšlal, čo ho vzrušuje na tejto prekérnej situácii.\

"Ok, chcem ich vidieť." náhle ukončila fotenie a odhalila jeho tuhnúci penis okoliu. Prebehla nehlbokou vodou a pritúlila sa k čiernemu fotografovi. Začala triediť fotky a nadšením ich komentovala, keď jej v hlave skrsol nový nápad. Možno ani tak nový nebol, skôr našla odvahu ho zrealizovať. "Chcem aj fotky s tebou." povedala sprievodcovi po anglicky. Najprv nejavil nejaké zábrany, ale keď ho požiadala, aby sa aj on vyzliekol do naha, obaja chlapi vytreštili oči. "No ták, bude to zábava." nedala sa odradiť počiatočným prekvapením. Aj spolu s partnerom boli obaja poriadne tvrdohlavý a každý z nich si dokázal presadiť čo chcel, v súkromnom, pracovnom ale i intímnom živote. Ani jeden z nich nemal zábrany a tak im to celé akosi spolu klapalo. Možno práve vďaka tomu prežili množstvo zaujímavých románikov spoločne ale i osamote. A možno práve vďaka tomu sa dopracovali až sem.

Sprievodca sa naďalej ostýchal, ale keď mu začala vyzliekať oblečenie, nebránil sa. Pokúšala sa tváriť, že ju jeho prirodzene vypracované telo nezaujíma a rovnako ani jeho zamatová pokožka. Dokonca ani keď odhalila jeho veľké prirodzenie sa netvárila nejako prekvapene. Chytila ho za ruku a ťahala pod vodopád, keď ešte predtým strčila svojmu partnerovi do roky fotoaparát. Vedel presne, ako to celé skončí. On si užije túru a ona sprievodcu.

Napriek všetkému sa celú dobu tvárila veľmi profesionálne, akoby jej išlo výhradne len o fotky s exotickým partnerom. Postupovala presne rovnako ako pri svojom partnerovi až sa dopracovala k póze, kedy si kľakla k jeho nohám a pred očami sa jej hompálalo jeho veľké prirodzenie. Aj jemu sa túžobne zostala dívať do očí, zatiaľ čo ho pevne držala za boky. Zaklonenú hlavu vrátila naspäť a veľmi zľahka prešla bradou po tmavej pokožke, ktorá pokrývala jeho africkú pýchu. Opäť pomaly zaklonila hlavu a rovnakým pohybom pohladila rovnaké časti. Cítila, ako mu ho pomaly zalieva krv a veľmi nežne a nenápadne mu ho naďalej dráždila takto nezvyčajným spôsobom. Následne jej stačilo vrátiť hlavu do pôvodnej polohy a v puse jej pristála špička jeho žaluďa. Jemne ho stisla jej plnými perami a potiahla ako z cigarety. Pripojila jazyk, ktorým mu začala veľmi vytrvalo štekliť uzdičku. Ucítila, ako si krv v jeho penise hľadá posledné neobsadené miesta. Stvrdol mu ako skala, doslova.

Jej telo zaplavilo vzrušenie, rukou skĺzla od bokov k jeho rozkroku a starostlivo si omakala celé jeho prirodzenie. Pusu poriadne rozšírila, aby ňou prešiel hlbšie, ale i napriek jej šikovným schopnostiam sa nedostal ďalej ako do polovice.
“Mmmmm.” vydala slastný zvuk, keď tvrdý penis opustil jej ústa. Zapojila jazyk, ktorým pomaly za sprievodu bozkov skĺzla k jeho veľkým guľatým visiacim ozdobám. Vychutnala si aj tie akoby jej prvou a poslednou príležitosťou. Vypomohla si aj rukou, zatiaľ čo tá druhá mu prechádzala po penise hore dole až ku koreňu.
Opäť si ho natlačila do úst a začala ho veľmi presvedčivo fajčiť do úctyhodnej hĺbky. Pri pohľade na ňu nemohol nikto tvrdiť, že to robí len z povinnosti. Bavilo ju to a obzvlášť s takýmto ukážkovým kusom. Keď si ho celý vymanznala a začal prejavovať náznaky uspokojenia, vytiahla sa z podrepu hore a ponúkla mu jej telo.

Zo svojich pŕs odhodila jej mokré vlasy a hrdo pred neho vytrčila jej pevné plné poprsia a vyzývala ho k ochutnávke. Pevne ich zovrel do rúk a s trochou mužnej sily ich poriadne prekontroloval. Presne po tom teraz túžila, po drsnom dotyku cudzieho chlapa, no neprekážalo jej keď si jej bradavky vzal do úst a premielal ich pomedzi perami a jazykom. Chcela viac, ruku mu stiahla do rozkroku a prekvapivo presným a silným pohybom sa do nej zaboril prstami. “Aaaach.” vylúdili jej ústa od vzrušujúceho prekvapenia. Keď zaborenou rukou začal pravidelne kmitať, zmohla sa len na pevné zovretie jeho paže v snahe zachovať si rovnováhu.

“Chceš si naskočiť?” prehlásil po anglicky a z nenápadného sprievodcu sa náhle stal sebavedomý milenec. Najprv nerozumela, čo presne myslí, ale jej žiadostivosť jej napovedalo takmer okamžite.
Súhlasne prikývla a rukami sa mu ovinula okolo krku. S ľahkosťou ju zodvihol do vzduchu, aby si mohla okolo neho ovinúť aj jej dlhé nohy. Ucítila, ako pod ňou nenápadne pruží neustále stoporený úd. Trochu popracovala panvou, aby v ňom stimulovala nové vzrušenie, no dlho neodolávala a šikovným pohybom sa na neho priam nastokla.
“Aaaahah.” zastonala trocha prekvapene. Veľký penis vyplnil jej úzke komnaty viac ako očakávala. Našťastie pružnosť mladosti sa rýchlo prispôsobila a počiatočná bolesť sa pretavila do nekonečnej rozkoše. Cítila, ako každé jedno nervové zakončenie je v kontakte s jeho pýchou a nekontrolovane kričí: dráždi ma.
Začala po ňom kĺzať so stále väčšou razanciou a i napriek jeho mohutnej stavbe tela, mal čo robiť, aby na klzkom kameni zaliatom vodou udržal dostatočnú rovnováhu. Jej partner to celé bezpečne sledoval z brehu. Už dávnejšie si uvedomil, že sledovať jeho nadržanú partnerku v závale vzrušenia, je celkom príjemný zážitok. Tentokrát bola poriadne rozparádená a to ho ešte väčmi priťahovalo. Hrozivo sa od vzrušenia prehýbala do záklonu priamo pred jeho zrakom. Jej dlhé mokré vlasy poskakovali, zatiaľ čo jej obdarený milenec sa pokúšal to celé s námahou ustáť.

"Budeš sa tomu celému len prizerať alebo ako?" vyštekla na svojho partnera, keď ju jej milenec zhodil pod náporom nekontrolovateľného vzrušenia.
Mal chuť ju len naďalej sledovať v jej vystrájaní, ale odporovať jej v tomto štádiu by neprinieslo nič príjemné nikomu. Kým sa ku ním prebrodil, stihla čierneho sprievodcu prinútiť k orálnej rozkoši. Pohodlne sedela na okraji skaly s nohami ponorenými do priezračnej vody. Drobné vlny jej pravidelne zaplavovali jej roztúžený rozkrok. Tisla si k telu čiernu hlavu trčiacu z vody a užívala mrštnosť jeho širokého jazyka.
Hneď, ako sa k nej priblížil jej partner, pevne uchopila jeho o čosi menšie prirodzenie a s rovnakým nadšením sa s ním začala maznať. S rastúcim vzrušením vyvierajúcim od jej podbruška rástla jej chuť. Partnerov penis nemala problém hltať až po koreň a ešte si to aj poriadne užívať. Dôvodom bola jeho prijateľnejšia hrúbka, v dĺžkej jej biely partner až tak výrazne nezaostával.

Náhle odsotila černocha do vody a rýchlymi pohybmi sa dopracovala sama k orgazmu, ktorý si následne aj patrične užila. Robila to bežne, keď svoje vzrušenie už nechcela viac predlžovať a partner ju nedokázal uspokojovať dostatočne rýchlo. Bohužiaľ, mrštný jazyk ani veľké prirodzenie na to dnes zatiaľ nestačilo. Netreba za tým hľadať nejaké zlyhanie, na vine bola jej vyburcovaná žiadostivosť, ktorú bolo treba uspokojiť čo najskôr a vrátiť na rozumnú úroveň.

Keď precitla z eufórie vyvolanej orgazmom, obaja ju nežne hladili a privádzali k upokojujúcej extáze. Na chvíľu jej aj podľahla, no potom sa zošuchla zo skaly do vody, aby robila spoločnosť jej africkému milencovi. Najprv si ho len oťukávala zvodným pohľadom. Sledovala jeho prirodzene veľké pery a široké ústa. Vábiacim ukazovákom si ho pripútala k sebe a nechala, aby sa s nesmelosťou pritisol na tie jej. Trochu jej prekážalo, že sa nesprával dominantne, ale iba ako sluha, ktorý urobí všetko pre spokojnosť klientky. V jej predstavách hral rolu nenásytného únoscu a alfa samca. A ani tie jeho bozky tak nevyzerali, preto ju rýchlo omrzeli.

Pritiahla sa ku skale, zaprela lakťami a vyšpúlila zadok. Pochopila, že najviac rozkoše jej spôsobí, keď ju opäť vyplní a tvrdo podráždi citlivé miesta v útrobách jej znesväteného chrámu. Ucítila, ako ju pevne chytil za boky a pod vodou do nej vnikol. Prúd vody, ktorý pred sebou tlačil ju začal nenápadne dráždiť aj na iných miestach.

Partner ju ponúkol jeho menším, ale rovnako nadržaným nástrojom. Nehanbil sa a nerobil všetko len pre jej spokojnosť. Preto jej ho okamžite zaboril rovno celý do úst. Keď povolil, vymanila sa a slastne vydýchla. Ihneď sa ústami nabodla a nechala ho kontrolovať hĺbku i intenzitu. Presne takto si to predstavovala. Jej vzrušenie prudko rástlo. Sprievodca smelo bojoval s odporom vody, keď začala strácať kontrolu nad jej chtivosťou. Zmohla sa iba vytiahnuť partnerov penis z úst a uchopiť ho pevne oboma rukami. Kmitavým pohybom simulovala pohyby jej nabíjača vzadu, takže si obaja milenci mohli užiť podobné pocity. Tentokrát stihla explodovať bez vlastnej pomoci. Odmenou milencom boli hlasné stony, ktoré sa pokúšali prebiť hlasný hukot vodopádov.

Po chvíli si na skale osedlala partnera, aby sa mohla opäť pusou pohrať s pevne stojacim údom zamatovej farby. Pôvodne predpokladala, že si ho pekne pomaly vychutná, nielen jeho úd, ale aj zamatové vyšportované telo. Partner sa rozhodol inak a divoko začal prirážať a opäť ju poriadne rozparádil, ale v závere zlyhal a uprednostnil vlastne uspokojenie pred jej samotným. Neprekážalo jej to, ona si už užila a ešte pravdepodobne užije viacero takých eufórií.
“Líž ma!” prikázala jej dočasnému milencovi. Nebránil sa, hoci z jej kundičky vytekalo čerstvé semeno. Ochotne ju lízal popri tom, ako si prstami zachádzali kmitavým pohybom pomedzi jej pysky. Z nejakého dôvodu sa jej v doprovode sprievodcovho jazyka urobiť nepodarilo.

Nahnevane sa prebrodila na breh a začala sa obliekať.
"Odchádzame, už sme tu strávili až príliš času." zahlásila po anglicky.
"Madam, myslím, že to nebude možné."
"Nebude možné?"
"Je veľmi neskoro a prechádzanie džunglou je v noci veľmi nebezpečné." vysvetlil sprievodca priemernou angličtinou.
"To tu máme zostať nocovať? To má byť bezpečnejšie?"
"Áno, madam, rozložím oheň a budeme v bezpečí."
"To nemôže ten chlap myslieť vážne." otočila sa na jej partnera.
"Bohužiaľ, myslí a budeme ho musieť poslúchnuť."
"Zbláznili ste sta?"
"No ták, neboj sa, bude to dobrodružstvo." naliehal na ňu, aby netrucovala. Nič iné jej nezostávalo. Sama by v tomto pralese netrafila ani k najbližšej ceste, stratila by sa po pár metroch.
"Veď počkaj, čo ak si v noci po nás príde jeho kmeň? Teba zabije a zo mňa si urobí bielu sexuálnu otrokyňu."
Rozosmial sa a skonštatoval ako samozrejmosť: "Však presne to, čo by sa ti páčilo. Vravím, bude to dobrodružstvo."
Zúrivo odfúkla, pretože vedela, že nič také nehrozí. Najviac ju vtedy iritovalo, že má stráviť noc s chlapom, ktorý po jej pozornosti neprahne. Prahne maximálne po jej spokojnosti, aby mu potom štedro zaplatila za jeho služby.\

Zatiaľ čo sprievodca založil oheň a zabezpečil všetko pre bezpečnú noc v džungli, párik influencerov vytriedil fotky. Aspoň táto činnosť ju uspokojila. Zábery stáli naozaj za to. Najviac sa jej páčila fotka s jej nahým sprievodcom, ktorému kľačala pri nohách a zdalo sa, že aspoň vtedy z jeho pohľadu cítila žiadostivosť. Rozhodla sa, že ich sprievodcovi dá ešte jednu šancu a hneď si vymyslela aj plán.

Zotmelo sa extrémne rýchlo. Zostali ich osvecovať len plápolájuce plamene ohňa. Hukot vodopádu prekrýval všetky neznáme zvuky pralesa, ktoré v noci náhle vystúpia do popredia a aj v odvážnych povahách vyvolajú úzkosť. Hlasné zurčanie ale pôsobilo presne opačne. Vyvolávalo pocit rušného prostredia, kde sú pred tmou a jej nástrahami falošne chránení.

"Mám na teba chuť." náhle prehlásila do ticha. V tvári jej partnera sa črtalo prekvapenie, ktoré ale hneď zmizlo. Už dávno si zvykol na jej bezprostrednú spontánnosť. Netušil, že tentokrát je to dokonale premyslený ťah.
Už pri bozkoch ucítil, že do toho vkladá viac vášne a energie ako zvyčajne. Vlastne to ani nebola vášeň, tej mala vždy dostatok. Tentokrát to bol vyslovene afekt, ktorý pred nezainteresovaným divákom šikovne prezliekla za nadržanú vášeň. Herecké schopnosti jej niekedy mohli závidieť i profesionálni herci.
Veľmi dráždivo si ho tisla k perám a zobliekala z nej i z neho kusy oblečenia. Ležal pod ňou, keď začala predvádzať show najmä pre ich diváka. V tangách sa trela o jeho penis a zmyselne sa hrala s prsiami. Predstierajúc vzrušenie zatvorila oči a keď ich otvorila, skontrolovala, či ju urastený afričan sleduje. Sledoval, aj keď stále to nebolo také, ako si predstavovala, nebola tam iskra chtíču.

Uložila sa na štyri a partner do nej hlboko vnikol. Po krátkom priberaní odzadu sa za hlasných vzdychov protiahla k partnerovmu telu, aby ich divák uvidel celé jej rozpálené telo vrátane nástroja, ktorý uspokojoval jej nadržané túžby. Jednou rukou sa ladne dráždila v podbrušku, zatiaľ čo druhá ruka stískaním tvarovala jej poprsie. Celú dobu nespustila zrak z jej cieľa. Dráždila ho zvodným pohľadom a dúfala, že sa v jeho myšlienkach stane najneodolatelnejšou. Najradšej by bola, keby vstal, odsotil jej partnera a ako zviera na nej uspokojil svoje prirodzené reprodukčné potreby.

“Ukáž mi ho.” musela zopakovať viackrát. Dúfala, že ju len popri jej stonoch nepočul, otáľanie netorelovala.
Po chvíli odhalil jeho prirodzenie, ktoré si pokojne ležalo medzi jeho nohami. Toho sa bála, myslela, že odhalí maximálne prekrvený nástroj pevný ako skala. Decentným gestami mu naznačila, ako by ho fajčila, zatiaľ čo jej partner do nej nekontrolovane prirážal.
Z toľkého vzdychania jej vyschlo v ústach, takže keď povedala: “Páči sa ti to?”, znelo to len ako nejaké zachripenie. Nezostalo jej nič iné, ako si ho prstom privolať ku nim.\

Chytila mu ho pevne rukou a začala šikovne masírovať. Využila moc očí a náruživo sa do nich bez prestania zvádzajúco dívala. Na chvíľu zneistel a uhol pohľadom, ale to mu nedovolila a rukou si pritiahla jeho pohľad späť. Snáď sa jej konečne podarilo odhaliť jeho slabinu a konečne z neho urobí obeť jej príťažlivosti.
Ruky jej putovali po celom jeho tele a nežne sa s pohrávali so zamatovou pokožkou. Perami boli vzdialení na milimetre, ale žiadne bozky sa nekonali. Ona čakala a on otáľal. Musí si ich vypýtať sám, bol jej plán. Stroskotal, bolo nutné ho zrealizovať bez partnera dobiedzajúceho do jej útrob. Určite práve to vyrušovalo jej nového milenca, pomyslela si.
Vyšmykla sa z mileneckého zovretia a zhodila svalnatého černocha na zem. Rytmickými pohybmi ho zvádzala celým telom. Nechala, nech jej siahne na prsia a lišiacky sa pritiahla k jeho perám. Nenačiahol sa ku nim. Vzpriamila sa a na jej rozkrok si pritlačila jeho stvrdnutý penis. Aspoň ten spolupracoval podľa jej predstáv. Dráždivo sa pohupovala panvou a zrak z jeho očí nespustila ani na sekundu. Opäť sa pritiahla k jeho perám a nežne ich pohladila. Zareagoval na to a vyšpúlil svoje, ale keď sa odtiahla, nepodnikol žiadnu odozvu. Nezabránil jej v tom, iba tam ležal bez akéhokoľvek záujmu bojovať o ňu.
"Chceš ma?" spýtala sa ho z tónom preafektovanej američanky. "Áno, madam." odpovedal ako samozrejmosť.
"Tak mi to dokáž." vytiahla poslednú zúfalú zbraň, ktorá ho posledným výstrelom mohla premeniť na skutočné zviera z divočiny, ktoré si ju uloví ako korisť. Mal to ľahké, mal ju naservírovanú ako na pod nose, stačilo tak málo. Snáď to zaberie.\

Zdalo sa, že to zafungovalo. Chytil ju, pretočil na chrbát, roztiahol nohy a vnikol do nej. Zaryla sa mu nechtami do chrbta.
"Ach, ááááno." zvolala slastne ako pocit prichádzajúceho víťazstva.
Prirážal do nej, zatiaľ čo ona prikrášľovala vzrušenie. Mechanicky narážal na jej panvu ako stroj, bez akejkoľvek iskry. Nech sa snažila akokoľvek, nepodarilo sa jej prebudiť to neukojené zviera pahltne túžiace po uspokojení základných potrieb. Rozhodla sa to ešte chvíľu znášať a potom toto trápenie ukončila.

"Stačí!" zavelila a keďže v nej prúdili veľké dávky neuspokojenej chuti, rozohrala to na istotu. Nechala nedostatočne emočne otvoreného milenca opäť ľahnúť na chrbát, aby mu následne lonom pristála na tvári. Pred ňou sa ocitol veľký čierny penis, ktorý jediný neskrýval náklonnosť k nej. Týčil sa tvrdo do priestoru, čo jej polichotilo. Aspoň drobná dávka satisfakcie, pomyslela si. Pritisla sa vagínou k jeho tvári a pohybom jej panvy stimulovala kontakt s rôznymi miestami. Naďalej ju fascinoval jeho vzpriamený kolík, aspoň niečo na ňom zostalo neodolateľné.

"Poď mu pomôcť, veď vidíš, že je úplne ľavý?" privolala partnera po chvíli náročnej práce, keď bola donútená uspokojovať nie len samú seba, ale ešte aj tú nemotornú pýchu.
"Takže pán obdarený nevie uspokojiť taká nadržanú ženu ako ty?" povedal veľmi uštipačne a nepohol ani prstom.
"Áno. Drž hubu a poď mu ukázať, ako sa to robí!" pohrozila mu a pomasírovala jeho ego zároveň.
Nenechal sa dlho presviedčať. Keď sa jeho penis ocitol v nej, sprievodca zostal naďalej uviaznutý poď jej telom. Nútila ho k orálnemu uspokojovaniu aj za takýchto nepriaznivých podmienok, skrátka sa mu pomstila za to sklamanie, čo jej pripravil.

Konečne začala cítiť silnú dávku uspokojenia, jej partner vedel ako na ňu, ona vedela, ako sa pomstiť a ako bonus ten stoporený vták naďalej nepoľavoval a tlačil sa jej do tváre. Rukou ho veľmi jednoduchým pohybom hore a dole kontrolovala.Až jeho výstrek ju privedie k vrcholu uspokojenia, ale nebude mu to nijako zjednodušovať. Poznala kopec trikov, ako rýchlo priviesť k explózii akýkoľvek úd, ale majiteľ tohto si to nezaslúžil.

Túžba ochutnať ho prevážila všetky ostatné. Veľmi ľahko si svoje zlyhanie vôle ospravedlnila a vopchala si ho do úst. To naozaj ju tak vzrušovala túžba po veľkých veciach? Pravdepodobne áno, pretože jej vyvrcholenie sa už tlačilo na povrch. Nie, to nedovolí. Zasunula si ho tak hlboko, že okamžite na to musela zalapať po dychu. Vychutnala si ho ako ten najsladší banán v čokoláde a nebola si istá, či to vzrušuje viac ju či jeho. Jej obavy prerušila smotana, ktorá sa jej nečakane začala valiť do úst a možno presne v tej jednej sekunde ju premohla aj nekontrolovateľná rozkoš. Dosadla mu celá na tvár, pričom jej telo ovládol kŕč. Oslobodený penis náhle striekal na všetky strany a jej drahý partner ani len nespomalil a rval ho do nej ako nadržaný pes.

Všetko v jej mysli sa spomalilo na milisekundy. Sama seba prekvapila týmto nečakaným vyvrcholením. Snažila sa pochopiť, čo sa stalo a čo sa deje. Hneď usúdila, že to nemá zmysel a podľahla všetkým tým zmiešaným pocitom. Neprekážalo jej, že jej partner do nej dúcha ďalej vzrušenie, ktoré sa každú chvíľu môže stať neznesiteľným. Neprekážalo jej ani to, že jej predstavy o poriadnom sexe s černochom sa tentokrát nenaplnili. Bola v eufórii, ktorú vyvolali úplne nové pocity a to ich už prežila tisícky, akurát teraz nevedela identifikovať, čo ich vlastne vyvolalo. Ešte dlhé minúty sa ich snažila pochopiť. Už dávno sa uspokojil aj jej partner. Už dávno sa presunuli do improvizovanej postele. Nie a nie to celé pochopiť, nebyť únavy, nezaspala by.

"Ani sa nepohni!" prebudil ju pritlmený príkaz v anglickom jazyku. Otvorila oči a skôr ako stihla zareagovať, jej ústa pevne prekryla ruka a nedovolila jej nahlas skríknuť. Od prekvapenia ustrnula, jej telo paralyzoval strach. Krížom cez jej telo sa plazil pestro sfarbený had. Hneď, ako sa dotkol zeme, jeho hlavu preťal nožík a krv sa rozprskla na všetky strany.

Konečne mohla nahlas zvriesknuť a vyskočiť od miesta, ktoré sa stalo pohrebiskom tohto slizkého tvora. Keby ju jej partner nezastavil, rozbehla by sa do otvorenej džungle a nikto by ju už viac živú nenašiel. So znepokojením sledovala, ako si so stoickým pokojom černoch čistí krvavú čepeľ noža. Vtedy to pochopila. Tomu chlapovi tvrdý život načisto otupil všetky zmysly.

"Tak čo? Ako sa ti to páčilo?" spýtal sa jej pohodlne rozložený na lehátku. Komfortne si odchlípal z vychladeného drinku a díval sa na klesajúce slnko nad oceánom.
"Čo? Táto jedna veľká katastrofa? Som rada, že žijem." čiastočne sa zdvihla z lehátka a odhalila časť svojich pŕs, ktoré doteraz skrývala pod sebou.
Díval sa na ňu, akoby ju mal celú prečítanú.
"Čo pozeráš? Nie, nedostaneš to zo mňa."
Neuhol pohľadom, už dopredu sa cítil ako víťaz.
"Tak fajn, bola to zatiaľ najzaujímavejšia dovolenka v mojom živote. Ale nabudúce pôjdeme niekam, kde bude väčší kľud."
"Do Ázie?"
"Nie, to v žiadnom prípade."
"Myslel som, že odteraz ti už na veľkosti nebude až tak záležať."
"Idiot."
Odmlčali sa a obaja sa vrátili naspäť k pôvodnej činnosti, ak sa to tak dá nazvať. Ideálnejšie by to po ich doteraz nabitom pobyte vystihovalo slovo nečinnosť.

"Počuj. Myslíš, že ten chlap už nedokázal pociťovať žiadne emócie?" vytiahla na neho nečakanú otázku. "Ktorý chlap?" "Veď ten náš posledný sprievodca." "Ten, s ktorým si sa vyspala?" "Prestaň." "Ten, ktorý ťa nedokázal uspokojiť ani s jeho mega penisom?" "Vravím ti prestaň. Myslím to vážne." "A prečo by nemal pociťovať žiadne emócie? Len pre to, že ti nepadol k nohám? Nie všetci sa do teba okamžite zbláznia. Zmier sa s tým." "Ty si dnes fakt odporný, môžeš byť rád, že žijem." Odmlčala sa, nakoľko sa odmietla zmieriť s faktom, že nedokáže zviesť akéhokoľvek chlapa.

"A ako to, že ty mi nikdy neodoláš, hmmm?" Pozrel na ňu a mierne sarkasticky predniesol: "Pretože ja milujem tvoju dušu." "No tak ty si fakt na zožratie, hlavne keď to vravíš takým tónom." opätovala mu jeho sarkazmus, ktorý sa jej dotkol viac, ako to tušil. Prvý raz si uvedomila, že sa môže stať, že raz stratí moc aj nad jej partnerom. Že sa raz nevráti z jeho záletníckych výprav a uprednostní vlhké lono inej.

Pozrel na ňu zo súcitom a úplne predsvedčivo povedal: "Rozmýšľala si, či nemá doma náhodou ženu? Ženu a desať detí, ktoré nie len že musí uživiť ale ich aj všetkých miluje?" "A?" "Ten by urobil všetko pre to, aby ich nenechal trpieť hladom. Sex s beloškou je to najmenej, čím si vie zarobiť nejaký peniaz navyše." "Fuj, chceš povedať, že som si vlastne zaplatila za sex s ním?" Zostal mlčať, pretože odpoveď bola zjavná a počuť ju nahlas by bola až príliš silná káva. "Chceš povedať, že by to bol ochotný robiť s hocijakou za drobný príplatok?" "Nie, možno len ty si mu bola sympatická." Opäť sa odmlčala, cítila sa náhle maximálne zneužitá. Došlo jej, že sa stala jednou z mnohých, ktoré okúsili telo jej včerajšieho milenca. Že bola jednou z mnohých, ktoré sa ho pokúsili zviesť, a že možno nejakej sa to aj podarilo, ale ona to nebola.

"Dúfam, že si mu dala aspoň slušnú odmenu, nech na teba nezabudne." prebral ju z jej myšlienok. "Jasné, dala som mu dvojnásobok." Dostal presne dvojnásobok za dvojnásobnú prácu, keďže sa ich výlet pretiahol do nasledujúceho dňa. Okrem toho musel čeliť sexuálnemu otroctvu a ešte k tomu riskovať svoj život pre život jeho trýzniteľky, ktorá si teraz spokojne vypeká svoje telo do bronzova, zatiaľ čo on sa pravdepodobne musí ohánať, aby uživil svoju rodinu. Mimochodom fotka s ním zverejnená na instagrame zarobila desaťnásobok hneď v prvý deň a celá séria ju katapultovala do neba influencerských hviezd.

Verím, že sa vám táto poviedka páčila napriek jej veľkej rozsiahlosti. Ak áno, tak nezabudnite označiť, že sa vám páčila a rovnako ocením aj váš názor. A nebojte sa, nežné poviedky s Ukrajinkou ako aj drsné poviedky s Dominou budú pokračovať.