Trojka s panicom

26. 8. 2023 · 11 444 zhlédnutí jadore31

Bola som mladučká a pokazená ,keď som víkend čo víkend chodievala " žiť" a síce som nikdy zvlášť neholdovala alkoholu, rada som motala hlavy chlapom na diskotékach.Uz ako pubertiacka som sa rada predvádzala nahá pred zrkadlom doma, obzerala si svoje veľké prsia, skúšala rôzne podprsenky a bola tzv."zvrhla".
Svojho času,asi medzi 19 - 20 tým rokom som chodila s istým Jozefom. Nenatancoval toho veľa, ale rád ma pozoroval.Vobec nepil, lebo všade jazdil autom.
V jeden piatkový večer sme zašli na diskotéku do miestneho klubu. Jozef ma začal pozorovať ako bláznim svojou napasovanou blúzkou a obopnutymi legínami miestnych " borcov". Vyhliadla som si jedného mladučkého,zlatuckeho chlapčeka,ktorý sedel za barovým pultom a ustrachanym pohľadom sledoval, čo robím.Mohol byť tak o 2-3 roky starší ako ja.
Provokovala som ho a fyzicky dráždila, tocila sa okolo neho a mimovoľne sa ho dotýkala.
Jozefovi sa to páčilo a s úsmevom na tvári má zďaleka pozoroval.
"Si s tým ok, zlato,čo robím s tým chlapcom?", pýtam sa ho v prestávkach, bozkavajuc ho na pery,aby to mladý videl.
" V pohode, pokračuj ďalej,si neskutočne rajcovna, keď to takto robíš.Uz sa mi vytvára guľa v gatiach, zasmial sa a pozrel sa smerom dole.Naozaj prednú časť texasiek mal napnutu do prasknutia.
"Co by si povedala,zobrať toho mladého k nám do trojky a troska ho priučiť"?Ale nechcem aby si s ním mala sex.Len ho troška pohonis rukou, pomakas semenníky a mladý bude v siedmom nebi."
"To nie je zlý nápad.Skusim sa s ním trocha pohrať tu a potom pôjdeme k tebe".
Jožo súhlasil.
Vrátila som sa očným kontaktom k mladému chlapcovi,aj keď sme spolu ešte ani neprehovorili. Zobrala som ho za ruku a začala s ním tancovať.Mlady uhybal pohľadom, ale snažila som sa mu vysvetliť, že Jožo je mojím milencom,že máme voľný vzťah a nemusí mať žiadne obavy.Ze všetko , čo robím, robím s jeho súhlasom.Mladik bol inteligentný a všetko zaraz pochopil.
Začala som sa s ním bozkávať.Chutil mi, i keď mu chýbala určitá rutina. A potom som išla rovno na vec. Spýtala som sa ho,či by si isiel " užiť" s nami k Jozovi do bytu,aj keď sex ako taký tam nebude.
Nenaliehala som naňho, ale nechala mu čas na rozmyslenie.Cervenal sa,ale videla som na ňom,že chtic začínal mať veľký.K tomu pomohli aj dotyky mojej ruky v jeho rozkroku. Nakoniec súhlasil s tým, že môže byť von najdlhšie do tretej rana a potom sa musí vrátiť domov.Takze ešte k tomu poslušný chlapček.
Jozovi som to oznámila a tak sme všetci traja nasadli do jeho auta a vydali sa smerom k jeho bytu.
V aute som mladého začala ešte viac zvádzať a provokovať.Bozkavala som ho po celom tele a stiahla mu rifle až po zem. Zasla som rukou do jeho boxeriek a nahmatala tam ešte mäkký penis.
"Vieš, chcem ti povedať,že ja som ešte so žiadnou babou nič nemal a neviem, ci to zvládnem," potichu zasomral.
"Neboj to som si aj myslela.Sex nebude,len ta zasvätim do tajov "lásky".

Pristáli sme pred Jozovym domom.Mladeho som chytila za ruku a rýchlym krokom sme vstúpili do chodby .Stale som ho provokovala a vložila mu jeho ruku do mojej podprsenky.
Vošli sme do obývačky,bozkavajuc sa.Jozo si zatiaľ sadol do
kresla a zapalujuc si cigaretu, pomaly si vybral svojho vtáka z hohavic a začal ho honit druhou rukou.

Pomaly sme sa presunuli do spálne.Mlady sa začal osmelovat a ja som nasmerovala jeho ruku do mojich gatiek.Najprv má hladkal cez gaťky, ale moja šuška už pracovala. V dolnej časti sa objavila mlacka.To znamenalo,že moja kundicka bola už dostatočne vlhká a pripravená na prstovanie.Rychlo som si stiahla dolu gaťky a lahla si na posteľ.Mladik zhlboka dýchal a neveril svojim očiam,čo vidí.Krasne vyholenu, obnaženu picku.Zobrala som mu ruku a pomaly mu vsuvala najprv jeden,potom 2,3,4 prsty, až nakoniec mal vo mne celú daň.Vtedy pristúpil Jožo ku mne zozadu a vsunul mi celého svojho vtaka do pusy.
Bola to úžasná hra.Mlady má prstoval a on sukal ústa ako o závod. Naraz som zacítila mladikove pery, ako mi pevne zvieraju bradavky na prsiach.Kruzil jazykom okolo dvorcov a vťahoval bradavky do seba.Zacal mi makať aj prsia a neskutočne stonal.
Neverila som vlastným očiam,ale urobil to samovoľne.Zacinalo sa mu to páčiť. Jožo mi prikázal ísť na 4 a mlademu kazal postaviť sa predo mňa. Začal mi rozťahovať polky zadku a náruživo vnikal jazykom do kakaovej dierky.Sukal mi ju hore,dole. Ja som sa pustila do svojho umenia fajčenia vtákov. Mladik mal už postavený vták ako stĺp a bol krasne hrubý a veľký.Zacala som krúžiť jazykom okolo jeho žaluďa a oblizovala ho po celej jeho dĺžke až k uzdicke.Mlady stonal rozkošou a zaklanal hlavu. Pomaly začal miznúť jeho penis v mojich ústach. Vedela som ho dostať celý až po vajcia,pretože som mala na to už svoju techniku.Neskutocne som ho fajčila a môj Jožo má pritom zozadu sukal a pritom pozoroval môj dokonalý oral.Tiekla som ako rieka a postel bola plná našich štiav.
"Už to na mňa ide",skrikol mladý a celú dávku semena mi napumpoval do úst.Ostal v nemom úžase,co sa stalo.
Jožo má začal šukať rýchlejšie a prirázal ako besný.Nakoniec sa mi urobil do zadku.
Semeno mi vytekalo z ust aj zo zadku. Bola to luxusná jebacka.
Rozvidnievalo sa.Mlady sa obliekol a bez slova odišiel.Jozo bol maximálne spokojný.
"Bola si super cundra.Krasne si ho rozrajcovala a potom urobila.Si dokonalá kurvicka".A dal mi jazyckovu na záver.

Zaspali sme nadránom, jeden na druhom.Mladika som odvtedy nevidela a ani sa neozval. Určite mal však super dojem z tejto noci .Veď bol po prvý raz v trojke.