na rybách 2

29. 8. 2023 · 1 195 zhlédnutí Mark01234

po včerajšej skúsenosti som išiel k jazeru opäť. tentoraz o niečo skorej ako včera, snáď madam tam už bude? bolo teplejšie, a keďže som si nebral ani udice ani rybársku výbavu nemal som ani tieň nad sebou.
ako som prišiel k jazeru, nebolo tam nikoho. troška ma to zamrzelo. natiahol som sa pri brehu jazera, v nádeji, že madam čoskoro príde ako včera povedala.
slnko hrialo, voda sa ligotala a ja som opäť zadriemal
neviem či to bol sen, alebo skutočnosť, počul som rôzne hlasy okolo seba. taktiež som cítil ako keby ma niekto prenáša, prehadzuje ako handru. nevedel som otvoriť oči. nevládal som
asi to bol len sen
Keď som nabral dosť síl a pootvoril som oči, zbadal som biele kachličky. ležal som na posteli. nikto pri mne nebol, v ruke som mal zavedenú kanylu. po chvíli do izby došla sestrička. známa mi to sestrička
bola to madam. ovšem, tentoraz v čisto bielom úbore. jej čierne vlasy, športová postava ma nenechala chladným ani tento raz. ona sa povrchne na mňa pozrela
"milý pánko si ide k vode a zaspí na slnku? bez tieňa a vody? áno? a keď skolabuje tak čaká na zázrak? to si ako predstavujete?"
"ja som tam prišiel. čakal som ťa" bola moja odpoveď
"komu to že tykáš? poznáme sa? blúznite? zvýšime dávku liekov aby sme sa z toho dostali dobre? dnes tu aj tak ostávate na noc!"
opäť som zaspal
zobudil som sa v noci. všade bolo tlmené svetlo a ticho. mrazivé ticho. v hlave mi prešli hororové scény čo všetko sa môže udiať v nemocnici v noci.
"no už si hore? konečne" počujem známy hlas
"takto mi tykať v službe? si drzý, nevychovaný! a k tomu ešte si myslí že mu to prejde?"
bola to ona. madam z rybníka, respektíve madam sestrička. tentoraz však bola s diabolským úsmevom na perách. "takže keď si sa prebral, musíš zaplatiť za to čo si spôsobil! okamžite mi začni lízať nohy!"
vyzula si ponožky a dala mi jej nôžky pred moju tvár. začal som jej bozkávať prsty na nohách, hľadieť jej nohy, členky. jemne do mňa kopla.
"tu si v mojom revíry. tu ja určujem pravidlá. nie že by tomu inde bolo inak! musíš byť ticho. vydáš hlásku, budeš ľutovať že si sa narodil!"
poslušne som prikývol hlavou
"pokračuj"
vrátil som sa k bozkávaniu a láskaniu jej nôh. prsty na rukách boli vždy o niečo vyššie ako moja hlava, sondovali kam ma až madam pustí. keď som sa rukami blížil ku kolenám, prudko vstala a chytila mi moje ruky. šikovne mi ich priviazala o nemocničnú posteľ.
"a zábava začína" boli jej slová s úsmevom na tvári "nezabúdaj byť ticho. nechceš aby ťa takto niekto našiel?"
vyhrnula mi spod nemocničného pyžama môj už tvrdý penis. pousmiala sa. dala mi na neho nejakú gumičku, ktorá mi ho tak stiahla po obvode až ma to zabolelo. zbadala moju grimasu. zaviazala mi oči, aby som nič nevidel a nevedel čo bude nasledovať.
"vyplaz jazyk" ticho šepla
ako som vyplazil jazyk, zacítil som na ňom chuť jej lona. začal som ju lízať ako besný. kmital som hlavou ako sa mi len dalo, krúžil jazýčkom ako som len vedel. zatlačila mi hlavu stehnami, aby som s ňou nevedel hýbať. s jazykom som však pokračoval.
zrazu sa odo mňa odtiahla. a zacítil som ako ma niečo šteklí na bruchu. zrazu pri mojom stoporenom penise. a ako mi niečo vniká do môjho análu
"ale" začal som
"budeš ticho? toto máš za to že si odpadol a robíš mi tu problémy!"
strčila celý prst dnu. zabolelo ma to. ovšem ako prstom pulzovala vo mne, boli to zvláštne pocity ktoré som nevedel zaradiť či mi vadia alebo nie. kým som v hlave rozoberal môj stav a užíval si ho, zacítil som ako vytiahla prst a nasadla na mňa. začala na mne jazdiť tak silno, až ma bolela panva. jej lono a telo na mne sa tak natáčalo, až mi spôsobovalo bolesti brucha. môjmu kamarátovi tam dole sa to ale páčilo. a to až príliš! cítil som každý jej pohyb, ako keby sme splynuli do jedného klbka. tichého, pretože nikto z nás nevydal ani hlásku. po chvíli takéhoto jazdenia sa jej vnútro tak stiahlo, až som myslel že mi rozmliaždi môj penis. jej stehná ma tak stlačili, že som bol presvedčený že počujem ako sa mi lámu kosti.
zosadla zo mňa a cítil som ako mi dala dole gumičku ktorú som mal okolo penisu. prešla mi zrejme rukou po žaludi a začal som striekať ako besný. cítil som až na mojej tvári ako mi dostreklo moje vlastné semeno...
stiahla mi dole šatku ktorú mi uviazala na oči, rozviazala mi ruky a hodila mi vreckovky nech sa utriem
"zajtra ideš domov. dnes som mala výnimočnú službu, zajtra mám snáď voľno. pôjdem sa opaľovať. neskús tam prísť lebo to oľutuješ!!" boli jej slová pri odchode z izby s úsmevom na tvári.