Zlý deň

30. 8. 2023 · 1 371 zhlédnutí Sachmet11

Sedí na gauči a pozerá do prázdna. Naša hádka nemá konca. Stačí, už nevládzem. " Toto nemá zmysel." vravím mu pri pohľade na neho. "Snívaš o veciach, namiesto žitia reality so mnou. Ani nevieš čo sa vo mne skrýva?"dokončím vetu pohŕdavým tónom. " Ja viem si úžasná." Povie smutne.
Nie to som počuť nechcela, chcem ho vzrušiť, chcem ho vyprovokovať. Zvýšim hlas " Asi nie som dosť úžasná. Druhým píšeš ako ich chceš ovládať a byť ich PÁN a ja, čo ja ? Tak veľmi túžim po tom pocite." Pozerám sa na neho a hľadám nejaký náznak zmeny. Začína sa hnevať, začína v ňom narastať zlosť. Pokračujem pohŕdavo," Podľa mňa sú to len tvoje táraniny. Nemáš to v sebe byť dominantný. Nevieš aké je to ovládať ženu." Pozerám sa pri tom do jeho očí. Narastajú v nich plamienky hnevu. Áno to je ten pohľad po ktorom túžim ten ,ktorý spaľuje moje telo. Pri jeho zúrivom pohľade začínam vyhnúť. To mi ale nestačí chcem viac. Chcem cítiť triašku v tele pri pohľade naňho. Nahnevaný vstáva a odchádza," Toto nemusím počúvať!" Takto to skončiť nemôže. On smeruje do chodby a ja ho nesledujem. Chytím ho a prikážem mu ," Stoj! Si iba zbabelec, ktorý uteká." Toto som už prehnala vidím na ňom ako sa mení jeho tvár. Tŕpne každý sval v mojom tele a mám sucho v ústach. Na perách mam iba jednu prosbu ,daj to zo seba von .
Nahnevane ma chytí rukou pod krkom. Mnou prejde vlna vzrušenia. Prechádza celým telom a zastaví sa na tom mieste kde ma drží. Áno chcem byť tvoja suka pokračuj dalej. S mojich myšlienok mi naskočí uškrn na tvári. Pri pohľade naň sa zamračí asi to zobral ako výsmech. Rukou ktorou má drží ma pritlačíme k stene a kúsok nadvihne. Nedá sa mi dýchať iba plytko. Nahne sa k uchu a povie," Už ťa mám dosť. Chceš byť suka,tak ta naučím ako sa suka správa." Pri jeho slovách som úplne vlhká a aj keď to nehovorím nahlas v hlave mi znie odpoveď áno môj pane. Ten pohľad plný zlosti moje vnútro sa chveje a mám iba jedno želanie, prosím neprestávaj. Uvoľní zovretie ruky a ja sa môžem poriadne nadýchnuť. Rukou mi chytí vrkoč silné ním mykne. O áno cítiť sa ako tvoja kurva chcem ti slúžiť pane. Chcem bolesť cítiť tvoju bolesť. Ťahá ma do kúpeľni a tam dostávam príkaz, " Kľakni si." Cítim na sebe jeho vzrušený pohľad . Zoberie uterák a zaviaže mi oči. Počujem tlkot svojho srdca myslím ze my vyskočí z hrude, čo bude ďalej. Táto otázka ma drží v napätí a pripravenú na čokoľvek. "Otvor ústa!" Cítim ako sa týči jeho možné telo nadomnou. Poslúcham príkaz a otváram ústa. "Nehyb s nimi!" Povie to zo zlosťou v hlase. Dá mi ho do úst ,ešte nestojí. Ihneď mi ho vyberie a ja čakám kým ho dá znova. Zrazu cítim teplo a mokro na mojich prsia steká dolu po bruchu som úplne mokrá. Mám pocit že som začula mierny ston keď si mohol na mne uľaviť a takto ma ponížiť. Prestal na mňa močiť ústa mam stále otvorené.
Bála som sa že mi to urobí do úst to by som nezvládla. Teraz mi ho vrátil späť je ešte mokrý, citim jeho slanú chuť." Chutí ti suka!" Odpovedám s vtákom v ústach," Áno pane ." Dá mi dole uterák. " Si len obyčajná kurva a nič viac si nezaslúži." Dostanem zaucho. Za ním ďalšie, čo odpovieš?! "Áno pane." Odpovedám ponížená a vzrušená ako nikdy predtým. Hlavu mi strčí do mláky na zemi. Mam mokré celé líce. Bojím sa budem to musieť zlízat aký bude jeho trest. Moje vnútro je v ohni bojím sa čo mi príkaže ale na druhej strane chcem pokracovat v tomto týraní. " urob tu poriadok a umy sa o chvíľu ta čakám vedľa. "