Štvorka v Aténach (súťažná poviedka)

30. 8. 2023 · 3 362 zhlédnutí riecnetvory

V Grécku sme boli prvýkrát aj s manželom.
Boli sme na výletnej lodi takže sme pochodili viaceré grécke mestá. Čakal nás posledná destinácia a to Atény kde sme sa vylodili a zostali na 4 noci. Vyzeralo to, že dnes bude horúci deň, tak som sa rozhodla obliecť si kratučké biele šaty. Vybrala som si aj biele remienkové sandálky, zladenú podprsenku a tangáče. Môj manžel zvolil svetlomodrú košeľu a biele šortky. Výletná loď zakotvila v prístave Pireus a zavolali sme si taxík do hotela. Ubytovali sme sa a išli do izby. Hotel bol fakt krásny, krajší v ktorom som bola už bol iba ten, v ktorom sme bývali na Santorini. Hneď, ako sme vošli som si zapla sprchu.
"Asi chceš chvíľku osamote." Povedal môj manžel s úškrnom.
"V žiadnom prípade!" Odvetila som. "Ideš so mnou." Chytila som ho za ruku a ťahala do kúpeľne.
"Čo robíš?" spýtal sa.
"Dávam si s tebou sprchu." Odpovedala som."
"Hneď teraz? Myslel som, že sa dnes ešte zabavíme."
"Zabavíme, ale práve teraz sa chcem s tebou osprchovať."

Usmiala som sa a vyzliekla si šaty. Urobil som to isté. Obaja sme vliezli do sprchy a začali sa navzájom umývať. Bozkávali sme sa a nežne sa dotýkali. Umyl mi chrbát a zadok a potom ma otočil a masíroval mi prsia a bradavky. Potom mi umyl nohy a aj mušličku. Nemohla som uveriť, aký dobrý to bol pocit po tej maličkej lodnej sprche. Keď skončil, povedal mi, aby som sa otočila. Namočil mi vlasy a cítila som ako po nich tečie šampión. Prstami mi ho vmasíroval a potom ich opláchol. Objal ma zozadu a cítila som na sebe jeho stojaci penis. "Milujem ťa," zašepkal. "Tiež ťa milujem." Znova ma otočil a pritlačil k stene. Vášnivo ma pobozkal a potom presunul ruky dole na moju mušličku. Roztiahol moje pysky a vsunul do mňa dva prsty. potichu som zastonal. Prstoval ma, až kým som kým to na mňa neprišlo čo netrvalo moc dlho a potom si tie prsty so šťastným pohľadom olízal. "Teraz si na rade ty," povedal. Zodvihol ma a vyniesol zo sprchy. V izbe osušil najskôr mňa a potom aj seba. Položil ma na posteľ, vášnivo pobozkal a potom mi vsunul vtáka do vlhkej nadržanej mušličky. Najprv ma šukal pomaly a potom začal zrýchľovať. Videla som že už zachvíľku bude a obmotala som si nohy okolo jeho pása na čo ma začal šukal ešte silnejšie. Držal ma za boky a búšil do mňa ako to len šlo. "Ach bože, už budem!" zakričal. Vystriekal sa hlboko do mňa a zrútili sme sa vedľa seba.
"To bolo neuveriteľné," povedal som.
"Áno, bolo," odpovedal.
"Ale myslím, že sa musíme pripraviť na večeru."
Obliekli sme sa a zišli dole. Mali sme dosť dobrú večeru na to že grécke jedlo zrovna neobľubujem a potom sme šli na diskotéku. Tancovali sme celú noc.

Na druhý deň sme išli na prehliadku. Videli sme Akropolu, Parthenon a ďalšie pamiatky. V Akropole sme stretli roztomilý slovenský párik. Chvíľu sme sa s nimi rozprávali a oni nás pozvali do ich airbnb na drink. Prijali sme ich pozvanie tak sme sa presunuli k nim a sadli si na gauč. Volali sa Palo a Sára. Obaja mali 28 rokov a žili spolu.
"Tak čím sa živíte?" Opýtala som sa po chvíľke trápneho ticha.
"Obaja sme učitelia." Odpovedal Palo. "Ja učím matematiku a Sára učí angličtinu."
"To je skvelé." Odpovedala som.
"A čo robíte vy?" Spýtal sa Palo.
"Pracujem v kancelárii a môj muž je technik."
"To je asi tiež žrút času však?."
"No to je ale ktorá práca nie, však." Odpovedala som.
"Tak čo robíte pre zábavu?" Spýtala som sa. "No, takmer každý víkend chodíme tancovať." Odpovedal Palo. "A zvyčajne sa po práci stretávame s priateľmi pri poháriku."
"To znie dobre." Povedala som. "A čo sa vás priviedlo do Grécka?"
"No, sme tu na dovolenke samozrejme" Odpovedal. "A dúfame, že nájdeme niekoho,nám podobného s kým budeme mať ako zabaviť aj po návrate domov." Nesmelo dodal.
"Ako to myslíš?" Opýtal som sa.
"No, hovorili sme aj s Palom o nájdení páru, s ktorým by sme mohli zdieľať naše životy." vysvetlila Sára.
"Čo myslíš tým zdieľaním?" Spýtala som sa.
"No, chceme si nájsť priateľov s ktorými si budeme rozumieť“ pokračovala. "A jednoznačne s nimi chceme mať dobrý sex."
"Myslíš to vážne?" Opýtala som sa prekvapená ale potešená.
"Áno." Obaja prikývli.
"To sme za všetkými desiatimi" a mrkla som na manžela.
"Poďme tancovať," navrhol Palo. Chvíľu sme tancovali a dotýkali sa navzájom v klube pár metrov od ich ubytka a potom sme sa vrátili všetci k nim, v smiechu a posmelený alkoholom sme sa vrútilo do izby a vyzliekli sme sa.

Ľahli sme si do postele a objali sa. Posteľ bola relatívne malá pre nás štyroch, ale našu spoločnosť sme si maximálne užívali.
Pre ozrejmenie situácie, my si hľadáme páry na sex každú dovolenku, ale Palo a Sára chceli niečo ako vážny vzťah v štyroch. To sme my nechceli, no vedela som čo chcem teraz. Dnes chcem v sebe dvoch tvrdých vtákov ktorý ma vyšukajú bez ohľadu na to čo chcú oni. Otočila som sa k Palovi a pobozkala ho. Načiahla som ruku som dole a ucítil som jeho tvrdý penis. Jemne som ho pohladila. Naklonila som sa ku Sáre a pobozkala aj ju. Vzala moju ruku a priložila si ju na prsia. Ako som mala jej kozičky v ruke cítila som, ako jej stvrdli bradavky. Začala som jej bozkávať krk, presunula sa dole k prsiam cucala som jej bradavku. Ľahla som si k jej jaskynke a pobozkala ju. Jemne som jej jazykom dráždila klitoris a cítila ako z nej tečie. Vložila som jazyk do nej a začala som ním pohybovať dovnútra a von. Pokračovala som pár minút kým sa Sára neprehla v orgazme. Vytiahla som z nej jazyk a pobozkala ju aby ochutnala svoju vlastnú šťavu na mojich perách. Chvíľu sme sa bozkávali a keď som zohla aby som mala lepší prístup, tak môj manžel využil moju natrčenú mušličku a začal ma šukať zozadu. Tiekla som ako rieka a pozrela som sa na Pala s nadržaným pohľadom. Môj manžel si ľahol podo mňa a naďalej ma šukal, kým začal Palo krúžiť vtákom okolo môjho zadku. Nechcela som čakať a zatlačila som sa proti nemu a hneď som cítili jeho vtáka ako vnikol do môjho zadku, hlasno som zastonala no prirážala som sa k nemu silnejšie a silnejšie. "Ešte viac, šukajte ma tvrdšie" kričala som na nich ako som bola nadržaná. Prirážali obaja ako len vedeli a cítila som ako sa Palo zatriasol, pozrela som sa na neho a žmurkla. Čakal na povolenie lebo sa len usmial a už som cítila jeho horúce semeno v mojom zadku.
Zastonala som nahlas nakoľko už aj na mňa to prichádzalo, keďže ma môj manžel ďalej šukal. Po niekoľkých minútach som vykríkla a spravila sa aj ja načo v tesnom závaese sa do mňa spravil môj manžel a ľahol si vedľa mňa. Ležali sme vedľa seba aj s Palom zatiaľ čo semeno vytekalo z mojich oboch dierok. Pozrela som sa na manžela ten sa zrovna usmial sa na Sáru, ktorá si dráždila rukou klitoris. "Teraz si na rade ty zlatko." Načo sa jej rozžiarili oči a skočila rovno na manžela.

Chvíľu sa bozkávali no potom ho sotila na chrbát a obkročmo sa mu posadila na tvár.
Keďže som ju mala aj ja vedela som presne ako chutia jej sladké šťavičky. Objal ju okolo stehien a zasunul jej dva prsty popri lízaní načo sa celá začala triasť a klesla dolu. Ale chcela viac čo sa jej ani nečudujem, manžel si ľahol na postel a ona skočila na jeho tvrdý penis. Pozerala som sa na Pala že čo sa nepridá až mi bolo divné ho pozvať na trojku k jeho vlastnej manželke. No povedal mi že ona nemá rada anál tak sa radšej vystriedajú. Tak ako môj manžel predomnou šukal Sáru a my sme ich sledovali začala som Palovi fajčiť. Sára v orgazme kričala od rozkoše, obaja spadli v objatí do postele a ja som Palovho vtáka vytiahla z úst a on ostriekal nie len mňa ale aj Sáru. Po sprche sme zaspali ani nevieme ako. Ráno som sa zobudila a našla Pala ležať vedľa mňa zatiaľ čo Sára a môj muž robili nahý raňajky.