Búrka

30. 8. 2023 · 1 312 zhlédnutí Mark01234

Jeden pekny slnecny den sme isli s priatelkou na vylet do arboreta. Kedze bolo teplo, navstevnikov bolo malo. Pri jazierku v altanku sme si na chvilu dalu pauzu. Predsa len, cez 30 stupnov v tieni cloveka unavi.
Ako som pozeral oprety o zabradie do jazierka som len zacitil ako moja priatelka mi rukou nahmatavala moj penis. Automaticky si cupla a zacala ho cmulat. Ten pocit ze ste vonku v lete, v tieni a uzivate si ako vas fajci priatelka je na nezaplatenie. Najskor jemne kruzila jazykom po zaludi, nasledne pomaly po celej dlzke zatial co rukami masirovala vajicka. Ked si ho dala cely do ust, zacala pomaly hlavou zrychlovat a zacala ma fajcit az po koren. Silno som sa zaprel o zabradlie a cela davka mojho semena naplnilo jej pusinku.
Ako sa postavila, dala mi este letnu pusu s usmevom na perach
"Prepac, neodolala som. Mala som na teba chut!"
Chcel som jej to opatovat, zacal jej hladit jej krasne prsia ktore boli poddajne mojim rukam a cakali len kedy ich zacnem laskat. Ako som jej cmulal bradavku, rukou som zasiel do jej lona. Bola uz mokra, takze prstekom sa dostat dnu nebol problem. Jemnymi kruzivymi pohybmi a tlakom k podbrusku som ju coskoro dostal do onoho vytuzeneho tranzu. Ako sa uvelebila v mojej naruci a sme pozerali na krasu umelo vysadenych stromov sme zapoculi hrom.
Burka prisla nahle. Kym sme sa dostali k autu boli sme na komplet premoceni. Ja som si hned dal dole tricko, ostal len v plavkovych kratasoch. Priatelka si sadla na zadne sedadla, a vyzliekla sa do spodneho pradla. Mame folie na aute, takze nikto nic nevidel a netusil.
Ako sme odchadzali autom, dazd este zosilnel. Pri krajnici som zbadal postavu ako pomaly kraca do dediny. Pristavil som sa, aby som dotycnu zobral.
"Pod do auta, nech nezmoknes este viacej! Zoberiem ta, este aby si neprechladla. Chod na zadne sedadla, sprav si pohodlie!"
Dotycna, mlada baba okolo 25rokov, cierne mokre dlhe vlasy a stihlejsej postavy si otvorila a nasadla. Priatelka sa s nou zvitala zo smiechom, ze urcite to vyzera divno ale len sa trocha susi.
Babenka sa zasmiala, ze v pohode, ona to chape.
"Koniec koncov som mokra asi vsade.. snad aj tam kde sa nema byt? Ako si bola ty ked ta priatel obstastnoval v altanku.."
Zabrzdil som a otocil sa nanu, priatelka sa zacala len smiat. "Netusili sme ze nas niekto vidi? Prepac ak si bola pohorsena"
"Nie to je v pohode. Bola som obdalec a som vas videla"
"A pacilo sa ti?" Hned som utrusil poznamku
"Keby nie, tak to tu nevytiahnem. Ale... Ako to povedat.."
A pobozkala moju priatelku. Zacala ju hladiet, bozkavat laskat po celom tele. Priatelka ostala zaseknuta nezmohla sa ani na slovo. Nasa nova kamaratka ale pokracovala, zacala jej hladiet prsia, laskat jej krk uska. Presne vedela co ju rajcuje!
Chcel som sa aj ja zapojit, ale obe baby mi jasne dali najavo aby som len sedel za volantom a pozeral sa.
Moja priatelka sa ani nenazdala a uz mala v sebe jazycek a dva prsteky od nasej novej kamosky. Druhou rukou ju stale hladela, stiskala.
Spravila sa tak rychlo, ze neverim ze si to vedela poriadne uzit! Hned nato sa hodila na novu znamost a isla jej opatovat jej laskavost. Ovsem bola tak nazhavena ze ju skriabala po mladom tele, zubkami kusala do krku a prs, prstekmi stipala bradavky a zadok. Ked sa dostala do jaskynky tak zrychlila tempo a zacala ju lizat a prstami stale stipala bradavku a druhu ruku mala v ustach znamej.
Ani tu to netrvalo dlho a nasa znama si uzivala vlnu krasneho a hlasneho orgazmu. Ja som si pri tom honil, nakolko som bol z tohto pohladu nadrzany, a cakal som kedy ma pustia k sebe. Nevnimal som nic ine.
V tom niekto zaklopal na moje bocne okienko. Pozrel som sa s vtakom v ruke
"Pan vodic, co to do pekla robite? Mate vystrazne svetla, sme si mysleli ze sa nieco stalo a vy toto? To mate na pokutu!"
Nestihol som nic povedat, moja priatelka len stiahla okienko a vravi
"Pan policajt, vy by ste pri takomto niecom reagovali inak?"
Zasmial sa, pogratuloval mi a poprial pekny den...

A takto sme sa zoznamili s Kikou, nasou novou kamaratkou