Zneužitý v saune: Tvár od semena

2. 9. 2023 · 3 198 zhlédnutí satesfayer

O saunách a príbehoch v nich som počúval dlhé mesiace na internetových fórach. Sám seba by som v žiadnom prípade neoznačil za gaya, stretnutia s mužmi ma lákali výhradne oblečeného v silonkách a dámskych veciach, no po suchom období som vymýšľal, ako si svoj osamelý život v BA okoreniť. Náhodne som sa dostal k stránke jedného privátneho wellnessu, do ktorého chodili hlavne gayovia. Aj keď som vedel, že ma to sexuálne neláka, povedal som si, že to vyskúšam a ako divák konečne uvidím, ako to v týchto wellnessoch funguje.

Rezerváciu som si vytvoril deň vopred na posledné 2 hodiny, kedy mala byť sauna otvorená. Podvečer som sa blížil k malej budove, zazvonil som a cez dvere prešiel na malú recepciu. Povedal som svoje meno, zaplatil a dostal kľúčik od šatne a inštrukcie. Keď som prišiel do menšej šatne, práve z nej odchádzali dvaja muži, ktorí si ma evidentne premerali. Vyzliekol som sa, dal som si na svoje chudé nahé telo plachtu a vybral sa do wellness zóny. Tá pozostávala z troch sáun - väčšej fínskej, parnej a menšej infra sauny. K dispozícii bol aj ochladzovací bazén a oddychová zóna s ležadlami. Okrem mňa boli vo wellnesse traja muži - dvaja boli vyšší, okolo 185cm, bradatý, tmavšie vlasy, jeden bol vyšší, no chudší s krátkymi blond vlasmi. Dvaja sedeli v infra saune, ja som si sadol do fínskej sauny, kde sa nachádzal chudý blondiak. Bez rečí som absolvoval prvé kolo saunovania, ochladil sa, na 5 minút si ľahol a opäť sa chystal saunovať. Muži si ma nejak nevšímali, bolo to príjemné wellness, no keď som prišiel do parnej sauny, čakalo ma prekvapenie. Bradatý muži šukali chudého blondiaka, ktorý kričal od rozkoše. Rýchlo som zatvoril dvere a povedal si: "no, tak toto je tá gay sauna" a presunul som sa do fínskej sauny. Po pár minútach všetci traja muži prišli ku mne a sadli si. Po dvoch minútach ticha mi jeden z bradatých chlapov hovorí: "tak čo, páčilo sa ti to?" opýtal sa ma. "No, nie nie ja nie som..." vyšlo zo mňa, na čo druhý povedal: "teraz si na rade ty," na čo som reagoval, že nie som gay a nemám záujem. Blondiak sa len zasmial, bradatý muž odpovedal, že tak vyzerám. Presunul som sa do infra sauny, no muži sa presunuli za mnou.

Začalo mi byť nepríjemne a tak som opäť zo sauny vyšiel a bol som rozhodnutý odísť. Muži ma nasledovali a zrazu ma jeden prudko chytil za ruku. "Kam ideš?" opýtal sa agresívnym tónom. Snažil som sa mu vytrhnúť, no za druhú ruku ma chytil druhý bradáč a moje šklbanie bolo márne. Bol som oproti ním takmer o 20 centimetrov nižší a o 30 kíl ľahší. Chudý blondiak si bezslova predomňa kľakol, dal preč plachtu a začal mi fajčiť penis. Bradáči ma držali pevne a smiali sa. Po chvíli sa mi penis postavil a blondiak sa zasmial. "Tak vidíš, bude sranda," povedal jeden z bradáčov. "Kľakni si!" povedal druhý. Odmietal som, no po chvíli som už ležal na zemi, kde s mojím chudým malým telom zametali mocní muži. Jeden mi držal ruky nad hlavou, druhý mi chytil nohy. Nemohol som sa hýbať a blondiak mi opäť začal fajčiť penis. "Chyť ho teraz ty," povedal bradáč blondiakovi, ktorý poslúchol a prisadol mi nohy. Bradáč vytiahol asi 18cm penis, obkročil ma a začal mi ním klepať po čele. Po chvíli prešiel k mojím ústam, no ja som odmietol fajku. Druhý bradáč dal pokyn chlapom a takpovediac ma postavili a tenokrát dali na kolená. Jeden z mocných bradáčov mi držal ruky za chrbtom, blondiak mi držal hlavu a tretí muž mi dal penis k ústam, ktoré som pod tlakom otvoril. Začal mi šukať ústa, nadvihovalo ma, no jemu sa to páčilo. Po chvíli sa vystriedali a ústa mi šukal druhý bradáč. Po asi 5 minútach som povolil a povedal, že ich vyfajčím ak ma nechajú ísť.

"No vidíš ty čubka, takto sa mi to páči," smial sa jeden z nich. Poslušne som fajčil oboch bradáčov, po chvíli sa k nim nastavil aj blonďák, striedavo som dychtivo fajčil tri penis a rukami robil dobre ostatným. Neveril som, čo sa vlastne deje, v hlave mi išli hocijaké myšlienky no mojim cieľom bolo ich urobiť čo najskôr, aby som mohol odísť. Nechcel som ta byť už ani minútu. Každou ďalšou minútou sa mi to však páčilo viac a v tom začal blondiak striekať jemné, teplé a riedke semeno na moje rameno a hruď. Netrvalo dlho a na moju tvár valil poriadnu dávku semena jeden z bradáčov, zatvoril som oči, cez ktoré mi stekalo semeno a do úst vzal penis posledného muža. Keď som cítil chvenie a pulzovanie, vybral som ho z úst, rýchlo ho honil a na tvár mi pristála ďalšia nálož. Na zemi som nahmatal moju plachtu, utrel si oči a chcel sa postaviť a odísť. Muži mi to však nedovolili a povedali, aby som si ľahol na ležadlo. Nechcel som odporovať a tak som poslúchol. Bradáči sa však pobrali do infra sauny. Po ceste povedali: "Maroš sa o teba postará," na čo ukázali na blonďáka, ktorý ma obkročil a začal honiť penis. Po chvíli mi ukázal, aby som sa postavil a fajčil ma. Netrvalo dlho a dal som mu signál, že už budem. Všetko semeno poslušne zjedol a vyfajčil ma úplne dosucha. Po skončení celého aktu som sa rýchlo pobral do šatne a priestory opustil rekordnou rýchlosťou. Bolo to agresívne, zo začiatku vynútené, no moje submisívne ja si to užilo. Do takéhoto wellnessu už však nepôjdem. Môžem byť rád, že moje análne panenstvo ostalo neporušené a na pár týždňov som si dal od stretiek pokoj. Moja silonková túžba ma však premáhala a chcel som stále viac. Užíval som si rolu kurvičky.