nezabudnuteľné poprvé /suťažná/

5. 9. 2023 · 1 055 zhlédnutí Patrikuu

Nezabudnuteľné zážitky tak tých je asi mnoho ale najviac mi utkvela spomienka z môjho poprvé. Bolo chladné jesenné počasie. Boli sme vonku sa prejsť a nakoniec sme skončili na byte. Počúvali hudbu teda môj chabí playlist . práve hral Sam Smith. Zapáli sviečku a len tak laškovali v postieľke. Nemali sme žiadne plány, len tak spolu ležať a nechať čas plynúť.
Zbožňujem jej dotyky , jej vôňu vlasov a to som si asi najviac vychutnával. Začali sme sa jemne bozkávať na pery. Prešla na krk a okolie uší to mám neskutočne rád , jemne dýchať do uška. Pomaličky sme sa vyzliekali. Ostali sme len tak ležať v spodnom prádle. Nikam sme sa neponáhľali. Hladili sme sa a bozkávali.
Zrazu sa na mňa posadila , dal som jej dole podprsenku a bozkával jej krásne prsia /ktoré má mimochodom krásne veľké/ . lízal som jej bradavky ktoré má neskutočne citlivé , jemne ich hryzkal. Začala vzdychať vzrušením.
Vytiahol som si vtáka z boxeriek , jemne prechádza po vlhkej vaginke. Pomaličky začal zasúvať do mokručkej jaskynky až kým „dievčatko“ na mne úplne nesedelo. To bola neskutočná slasť ako to nami všetko pulzovalo. Pomaličky na mne jazdila , sama si udávala tempo. Bolo vidno že si to neskutočne užíva. Sedela na mne , jej prsia jej poskakovali v mojich rukách. Začala zrýchľovať, vzdychať , jej jemne spotené telo odrážalo svetlo od sviečky. Jej jebavý pohlaď naznačoval že sa blíži k orgazmu. Ma neskutočne krásny pohľad pri orgazme. Skríkla moje meno a zvalila sa na mňa. Lapala po dychu. Telíčko jej šklbalo ako ňou prechádzal orgazmus, ležali sme v objatí na sebe.
Zvalila sa na bok do uška mi šepká pod na mňa . Otáčam sa. Povoľne mi rozkročuje nožičky od seba, vidno aká je vlhká. Lahám si na ňu a vnikám do nej na doraz. Obaja zadržiavame dych a užívame si tento moment . Pomaličky v nej jazdím , spotení sme obaja , všetko sa na nás lepí. Neprestávame . Do uška jej vzdychám a hovorím oplzlosti ktoré ju tak rajcujú. Vzdychá. A pridávame na tempe. Dlho to už nevydržím a moja láska už tiež nie. Ide na ňu druhý orgazmu. Neprestávame a spoločne dostávame impulzy do tela a striekame. Niečo neskutočné čo sa práve stalo. Naše tela ochabujú, ležíme na sebe a predychávame orgazmus a v objatí zaspávame. Pani moja.