Hrátky so susedom II. (gay)

6. 9. 2023 · 1 894 zhlédnutí SICARIO001

Po prvom sexuálnom zážitku medzi Samkom a Kubom ich to spojilo ešte viac ako predtým. Využívali každú chvíľku a každé miesto aby mohli byť spolu a sami. Preto si naplánovali výlet do prírody

Obaja si zbalili všetky potrebné veci a vyrazili. Zámerne si vyberali netradičné cestičky kadiaľ nik nechodil kde mohli byť spolu len oni dvaja. Šli už hodnú chvíľu a tak sa rozhodli rozložiť deku na malej čistinke na okraji lesa. Občerstvili sa pár sendvičmi a spokojne si ľahli na deku a sledovali azúrovo čisté nebo. Slniečko svietilo, Samko pohol rukou tak aby chytil Kuba za ruku obaja sa na seba pozreli a usmiali sa na seba v momente keď sa tak stalo. Kubo sa priblížil k Samkovej tvári a pobozkal ho na líce, Samko otvoril oči pozrel sa na neho voľnou rukou ho chytil za hlavu a pobozkal ho. Popri tom ako sa vášnivo začali bozkávať Kubove ruky začali hladiť Samkove mladé atletické telo. Samko stále ležal na chrbte a Kubo mu začal rozopínať flanelovú košeľu, odhalil mu krásne vyrisované bruško. Kubo prešiel z bozkami na krk a potom nižšie na hruď , olízol mu špičkou jazyka Samkove tuhe bradavky v momente keď to urobil Samko slastne zavrnel a na jeho tele sa objavila husia koža. Kubo si to všimol a pokračoval ďalej nižšie na bruško kým si Kubo vychutnával bruško, tak Samka popri tom ďalej vyzliekal, až nakoniec bol Samko pred Kubom úplne nahý. "Snáď v tom neostanem sám" povedal Samko, Kubo neváhal a strhal zo seba veci až boli obaja úplne nahí.

Kubo ako starší a dominantnejší si ľahol na Samka takže sa ich tvrdé pulzujúce penisy treli o seba. Z oboch z nich vytekala číra tekutina tak po chvíľke strenia to už pekne kĺzalo, obaja sa nepretržite bozkávali. Samko začal pomaly dvíhať nohy tak aby Kubov tvrdý penis smeroval k jeho dierke. "Bol by som rad keby si ma pomiloval" povedal Samko tichým vzrušeným hlasom. "Neveril by si, ale aj na to som myslel" povedal Kubo a z vaku vybral lubrikačný gél. Kúsok vytlačil na Samkovu ruku, aby si mohol natrieť jeho panenskú dierku, Kubo si dal gél na penis a rozmazal si ho, dvihol Samkove nohy na plecia a jednou rukou chytil svoj pulzujúci penis a oprel svoj navretý žaluď o Samkovu dierku. Mierne zatlačil a vnikol do Samka len so žaluďom, chvíľku čakal, ale Samko sa začal tlačiť na Kubov penis. Ten to pochopil a vnikol so Samka až po koreň. "ostaň chvíľku vo mne" povedal Samko. Kubo splnil želanie svojho najlepšieho kamaráta, nehybne ležali obaja na deke a len sa nežne bozkávali a ich jazyky sa preplietali, Kubo sa začal pohybovať v jeho dierke úplne pomaličky. Vytiahol penis tak, aby v dierke ostal len žaluď a potom naspäť až po koreň do jeho lačnej dierky. Kubo takto opakoval pohyby a Samko po ním slastne vzdychal každým jeho zásunom. Kubo si ani neuvedomil, ale začal do Samka búšiť jeho veľký penis, Kubo voľnou rukou chytil Samkov Penis a začal ho v tempe honiť... Netrvalo dlho a Samko sa ohol v chrbte zaklonil hlavu a priduseným vzdychom vystriekol svoju dávku na hruď Kubo ho nasledoval vytiahol penis a ostriekal Samkovi bruško svojim teplým semenom, bolo ho dosť keďže Kubo dlhšie nestriekal. Obaja si ľahli na deku a z hlboka vydychovali slniečko svietilo a ich stále nahé telá sa leskli pod teplými lúčmi. Kubo bez slova vytiahol uterák aby mohol svojho kamaráta utrieť do sucha a tak aj urobil. ešte chvíľku tak ostali a maznali sa. Samko sa pritúlil na Kubovu hruď a on ho začal hladiť po tele. "Ďakujem, že si to bol práve ty, čo ma zbavil panenstva" povedal Samko a ďalej oddychoval. "Bolo mi potešením, kedykoľvek" netrvalo dlho a začali sa obliekať aby mohli pokračovať v turistike. Obaja nadmieru spokojní ako dopadla vychádzka, Došli domov k Samkovi a jeho mamina sa opýtala: "ako bolo na túre?" obaja sa na seba pozreli usmiali sa a jednohlasne odpovedali "suprovo". Samkova mama viac neriešila, bola rada že chalani sú spokojní.

Páčilo sa? Like alebo koment poteší :)